Filters
Meer filters
 • Type  
 • Acties
 • Merk/Model
 • Transmissie
 • Brandstof
 • Km-stand
 • Filters
 • Meer filters
 • Sorteren
 • Prijs
 • Carrosserie
 • BTW verrekenbaar
 • Kleuren
 • Bouwjaar
 • Energielabel
 • Trefwoord
 • Opties
 • Plaats

Peugeot Partner

De prijs van een Peugeot Partner varieert, afhankelijk van het model en de configuratie. Het is een veelzijdige auto die geschikt is voor verschillende doeleinden. De Peugeot Partner wordt over het algemeen beschouwd als een goede auto, met goede rijeigenschappen en betrouwbaarheid. Het is inderdaad een bestelwagen, ontworpen voor zakelijk gebruik en het vervoeren van goederen. Wat betreft het trekvermogen van een Peugeot Partner, kan dit variëren afhankelijk van het specifieke model en de motorconfiguratie. Het heeft doorgaans een aanzienlijk trekvermogen en kan geschikt zijn voor het trekken van trailers of caravans.


De Peugeot Partner te koop bij Louwman

Bij Louwman vindt u een ruim aanbod aan Peugeot Partner modellen te koop. De Peugeot Partner is een veelzijdige en betrouwbare compacte bedrijfswagen die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Peugeot Partner, bij Louwman kunt u terecht voor een uitgebreide selectie. Bezoek Louwman vandaag nog en ontdek de mogelijkheden om uw eigen Peugeot Partner te kopen.


Ontdek onze Peugeot Partner occasions

Naast de diverse varianten binnen merken en generaties, zijn er ook andere modellen van tweedehands Peugeot Partner beschikbaar. Sinds 2018 delen de Opel Combo en de Toyota ProAce het technische platform met de Partner. Bovendien zijn er nog andere namen waaronder je de Peugeot Partner kunt tegenkomen, zoals de Peugeot Partner Tepee en de Peugeot Rifter.

De Peugeot Partner Tepee is sinds 2008 een van de ludospace modellen van de Peugeot Partner occasions. Dit model is vooral interessant voor gezinnen met kinderen die behoefte hebben aan basisvoorzieningen. Voor ouders die meer luxe waarderen, is er de Rifter vanaf 2018. Deze lijkt qua interieur meer op de 308, met onder andere de i-cockpit waarbij de bestuurder over het verkleinde stuurwiel heen een beter zicht heeft op de snelheidsmeter en toerenteller. De beschikbare opties voor de Rifter lijken eindeloos, waardoor deze versie ver afstaat van de oorspronkelijke Tepee, die juist gewaardeerd werd om zijn eenvoud. Belangrijk om te weten voor geïnteresseerden in de bedrijfswagen: als een conventionele tweedehands Peugeot Partner te klein is, is er ook een langere versie beschikbaar met een verschil van 35 centimeter.


Occasion met automaat

Er zijn ook tweedehands Peugeot Partner occasions beschikbaar met een automatische transmissie. Deze occasions bieden het gemak en comfort van een automatische versnellingsbak. Als je op zoek bent naar een Peugeot Partner automaat occasion, kun je natuurlijk bij Louwman terecht, bekijk ons aanbod of kom langs in een van onze showrooms.


De occasions met benzine of diesel

Er zijn verschillende opties beschikbaar als het gaat om een tweedehands Peugeot Partner occasion met benzine- of dieselmotoren. Je kunt een Peugeot Partner benzine occasion vinden, evenals een nieuwe Peugeot Partner met een benzine-aandrijving. Daarnaast zijn er ook occasions van een Peugeot Partner diesel, evenals nieuwe Peugeot Partner modellen met een dieselmotor. Deze keuze hangt af van je persoonlijke voorkeur en vereisten met betrekking tot brandstoftype en gebruik.


Peugeot Partner Tepee

De Peugeot Partner Tepee is de personenversie van de Peugeot Partner en een veelzijdige MPV met de kenmerken van een bestelbus. De Peugeot Partner Tepee benzine en automaat bieden ruimte aan vijf personen en hebben een royale bagageruimte. Sinds 2008 is dit model op de markt en heeft het enkele kleine aanpassingen ondergaan, voornamelijk gericht op het uiterlijk en gebruiksgemak. De Peugeot Partner Tepee occasion is een uitstekend alternatief voor traditionele MPV's. Ze combineren functionaliteit met een eigenzinnig design en bieden voldoende ruimte en comfort voor het hele gezin. Wij bij Louwman hebben altijd een Peugeot Tepee occasion staan, neem een kijkje op de site voor het aanbod van onze Peugeot Partner Tepee occasions. 


De elektrische Peugeot Partner

De elektrische Peugeot Partner is een innovatieve keuze voor vervoerders die voornamelijk in stedelijke gebieden rijden. Met een vermogen van 100 pk en een maximale actieradius van 275 kilometer, biedt de elektrische Peugeot Partner indrukwekkende prestaties. De accu's kunnen binnen 30 minuten tot 80% worden opgeladen. Naast de Peugeot Partner elektrisch zijn er ook benzine- en dieselmotoren beschikbaar, met verschillende vermogens. De Peugeot Partner biedt veel ruimte en laadvermogen, met een laadvolume van minimaal 3,3 kubieke meter en een laadvermogen tot 1.000 kilogram. Optionele schuifdeuren en een aanhangerkoppeling vergroten de praktische bruikbaarheid. De prijs van de Peugeot Partner electric begint vanaf 27.000 euro.


Kenmerken van deze auto

De Peugeot Partner is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, variërend van 4,4 meter tot 4,8 meter in lengte, 1,9 meter in breedte en 1,8 meter tot 1,9 meter in hoogte. Het laadvolume varieert van 3,3 kubieke meter tot 4,4 kubieke meter, afhankelijk van de versie. Het laadvermogen varieert van 650 kilogram tot 1.000 kilogram voor de kleinere versie, en de puur elektrische versie heeft een maximaal laadvermogen van 850 kilogram. Het interieur van de Peugeot Partner biedt veel comfort en praktische opbergmogelijkheden, met comfortabele stoelen, legplanken en vakken voor accessoires. In de hogere uitrustingsniveaus zijn moderne technologieën zoals beeldschermen en infotainmentsystemen beschikbaar.

Populaire uitvoeringen van de Peugeot Partner

In 2016 kreeg de Peugeot Partner een facelift, net als de Citroën Berlingo. De Partner heeft een nieuwe grille, gewijzigde lichtunits en aangepaste bumper gekregen. Hij wordt geleverd met nieuwe Bluehdi-dieselmotoren die een lage CO2-uitstoot hebben. De Partner Tepee, de personenversie, krijgt nieuwe kleuropties en 16-inch lichtmetalen velgen. Het motoren aanbod omvat een 1.6-liter VTi met 98 pk en een 120 pk sterke 1.6 VTi. Ook is er een nieuwe 1.2-liter driecilinder turbomotor met 110 pk toegevoegd. Peugeot voegde in 2020 de volledig elektrische versie van de Peugeot Partner toe. Het betrof een elektrische variant van de bestelwagen Partner, niet te verwarren met de personenversie genaamd Rifter. Technisch gezien is de e-Partner identiek aan de elektrische Opel Combo-e en Citroën ë-Berlingo, die eerder door zustermerken werden gepresenteerd. De e-Partner had een 50 kWh accupakket, wat resulteerde in een actieradius van 275 kilometer. Het laadvermogen was 800 kilo en de e-Partner kon tot 750 kilo trekken. De Peugeot Partner 2021 is een moderne en veelzijdige bedrijfswagen met verschillende configuraties en opties, waaronder een elektrische variant. Het is een betrouwbare keuze voor zakelijk gebruik met een ruim laadvermogen en comfortabele rijervaring.

Peugeot introduceerde in 2022 de nieuwe Peugeot Partner Rapid, een kleine bestelauto. Het blijkt echter dat de Partner Rapid minder nieuw is dan gedacht. Het is eigenlijk een Zuid-Amerikaanse Fiat Fiorino met een licht aangepast uiterlijk. Het exterieur is subtiel aangepast met een ander front en Peugeot-emblemen. De compacte bestelauto heeft een lengte van 4,4 meter, een laadvermogen van 650 kilo en een laadvolume van 3,3 kubieke meter. De Partner Rapid wordt aangedreven door een 1.4 Fire-viercilinder motor van Fiat met 84 pk op benzine en 86 pk op ethanol.
 
sluiten
 
resultaten tonen