Filters
Meer filters
 • Type  
 • Acties
 • Merk/Model
 • Transmissie
 • Brandstof
 • Km-stand
 • Filters
 • Meer filters
 • Sorteren
 • Prijs
 • Carrosserie
 • BTW verrekenbaar
 • Kleuren
 • Bouwjaar
 • Energielabel
 • Trefwoord
 • Opties
 • Plaats

Mitsubishi Outlander

De Mitsubishi Outlander heeft een variabele prijs, afhankelijk van het gekozen model en de extra opties. Het brandstofverbruik varieert ook, afhankelijk van de motorvariant en de rijomstandigheden. Over het algemeen wordt de Outlander beschouwd als een betrouwbare en goed presterende SUV. Het is populair vanwege zijn ruimte, comfort en veiligheidsvoorzieningen. Wat betreft het aantal kilometers dat je kunt rijden met een Outlander, hangt dit af van verschillende factoren, zoals de brandstofefficiëntie, de grootte van de brandstoftank en de rijstijl. Het is raadzaam om de fabrieksspecificaties te raadplegen voor specifieke details.

De Mitsubishi Outlander te koop bij Louwman

​​Bij Louwman kunt u de perfecte Mitsubishi Outlander kopen, de ideale keuze voor avontuurlijke gezinnen. Met zijn indrukwekkende prestaties en ruim interieur is de Mitsubishi Outlander een betrouwbare metgezel voor elke reis. De Mitsubishi Outlander prijs is zeer competitief, waardoor u waar voor uw geld krijgt. Bij Louwman hebben we een ruime selectie aan Mitsubishi Outlanders te koop, zodat u het model kunt kiezen dat het beste bij uw behoeften en budget past. Wacht niet langer en kom vandaag nog naar Louwman om uw droomauto, de Mitsubishi Outlander, te kopen.

Ons aanbod aan Outlander occasions

Bij het kopen van een Mitsubishi Outlander occasion zijn er verschillende opties, afhankelijk van je budget. De eerste generatie (2003-2006) Mitsubishi Outlander is over het algemeen het meest betaalbaar, maar deze is alleen verkrijgbaar met een benzinemotor. Het interessante aan deze generatie is dat er ook een Sport-uitvoering beschikbaar is, die standaard vierwielaandrijving heeft. Het basismodel heeft echter voorwielaandrijving, net zoals de latere generaties. Bij de tweede generatie (2006-2012) van de Mitsubishi Outlander wordt de mogelijkheid van een dieselmotor toegevoegd aan het gamma. Daarnaast is er ook een bedrijfswagen variant van de Mitsubishi Outlander, genaamd de Van. In de personenversie van deze generatie kunnen er maximaal zeven personen vervoerd worden, wat handig kan zijn voor wie behoefte heeft aan extra zitplaatsen. Bij het zoeken naar een gebruikte Mitsubishi Outlander is het dus belangrijk om rekening te houden met de generatie en de beschikbare motorvarianten. Daarnaast kun je kijken naar specifieke modellen zoals de Sport-uitvoering of de Van-variant, afhankelijk van je behoeften. Het is altijd verstandig om een grondige inspectie en proefrit uit te voeren voordat je tot aankoop overgaat, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van een Mitsubishi Outlander tweedehands..

De populaire Mitsubishi Outlander PHEV


De Mitsubishi Outlander PHEV zal naar verwachting in 2024 op de Nederlandse markt verschijnen. Hoewel Mitsubishi aanvankelijk had aangegeven geen nieuwe modellen meer naar Europa te brengen, hebben ze hun besluit herzien en zullen er minstens twee op Renault-basis geplaatste modellen worden geïntroduceerd. De nieuwe Mitsubishi Outlander, die in 2021 werd gepresenteerd, maakt gebruik van het CMF-CD platform van Renault-Nissan en deelt dit met de Nissan X-Trail/Rogue. Over de Mitsubishi Outlander PHEV prijs is op dit moment nog geen specifieke informatie beschikbaar, maar gedurende er meer informatie komt over de komst naar Nederland zal daar ook meer informatie komen over de prijzen. Het is het een positieve ontwikkeling dat Mitsubishi de auto naar Europa brengt. De Outlander PHEV heeft in het verleden grote verkoopsuccessen behaald in Nederland, met jaarlijks meer dan 8.000 verkochte exemplaren tussen 2013 en 2015.  Met een doorontwikkelde versie van het bekende S-AWC-aandrijfsysteem, dat elektromotoren, een benzinemotor en een accupakket omvat, zal de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV naar verwachting indrukwekkende prestaties en efficiëntie bieden. Het verwachte elektrische rijbereik zal ongeveer negentig kilometer zijn. 

Mitsubishi PHEV beschikbaar als occasion

Bij het zoeken naar een tweedehands Mitsubishi Outlander zal je voornamelijk de Mitsubishi PHEV occasion tegenkomen, omdat deze veruit de populairste variant is. Het aanbod van dieselmodellen is beperkt en voornamelijk gericht op gebruikte bedrijfswagens. De meerderheid van de beschikbare Mitsubishi Outlander occasions heeft een automatische versnellingsbak. Een automaat is standaard bij de plug-in hybride variant, maar was ook een veel gekozen optie bij de benzinemodellen. De Outlander PHEV occasion biedt het voordeel van elektrisch rijden in combinatie met een benzinemotor, wat resulteert in een zuinige en milieuvriendelijke rijervaring. Als gevolg van de populariteit van de PHEV-uitvoering en de vraag naar automatische versnellingsbakken, is het aanbod van de Mitsubishi Mitsubishi Outlander PHEV occasions het grootst.

Voordelen van de hybride Mitsubishi Outlander

De Mitsubishi Outlander plug in hybrid biedt verschillende voordelen voor autobezitters. Als plug-in hybride combineert de Outlander een benzinemotor met elektromotoren en een accupakket, waardoor het een efficiëntere en milieuvriendelijke keuze is. Ten eerste zorgt de hybride aandrijving ervoor dat de Mitsubishi Outlander een beter brandstofverbruik heeft dan conventionele voertuigen. Door gebruik te maken van elektrische aandrijving kan de Mitsubishi Outlander hybride efficiënter rijden, wat resulteert in lagere brandstofkosten en minder frequente tankbeurten. Dit is zowel goed voor de portemonnee van de eigenaar als voor het milieu.

Een ander voordeel van de Mitsubishi Outlander hybrid is de vermindering van CO2-uitstoot. Het gebruik van elektromotoren en het elektrische rijbereik van de auto zorgen voor een lagere CO2-uitstoot in vergelijking met conventionele benzine- of dieselvoertuigen. Dit draagt bij aan het verminderen van de impact op het milieu en het bevorderen van duurzaamheid. Bovendien kunnen eigenaren in veel landen profiteren van fiscale voordelen, zoals lagere wegenbelasting en gunstige bijtellingsregelingen, waardoor de Mitsubishi Outlander hybrid een aantrekkelijke keuze wordt op het gebied van kostenbesparing en duurzaamheid.

De hybride verkrijgbaar als occasion

Als je op zoek bent naar een tweedehands Mitsubishi Outlander met hybride aandrijving, heb je enkele opties. Je kunt zoeken naar een Mitsubishi hybride occasion, waarbij je mogelijk verschillende modellen met hybride technologie tegenkomt, waaronder de Mitsubishi Outlander hybride. De Mitsubishi Outlander hybride occasion biedt de voordelen van zuinigheid en lagere emissies, wat een aantrekkelijke keuze kan zijn voor milieubewuste kopers. De populariteit van de Mitsubishi Outlander PHEV kan resulteren in een breder aanbod van hybride modellen op de tweedehandsmarkt.  Als je geïnteresseerd bent in dit specifieke model is het verstandig om het aanbod te controleren en specifiek te zoeken naar de Mitsubishi Outlander hybride occasion. Bij Louwman kunnen we je hier natuurlijk bij helpen want met een Mitsubishi Outlander hybride tweedehands geniet je van de voordelen van een zuinige aandrijving en een betrouwbaar merk zoals Mitsubishi.

Nieuwe Mitsubishi Outlander van 2022

De nieuwe Mitsubishi Outlander 2022 heeft veel aandacht gekregen sinds zijn release. Met een fris en modern ontwerp en geavanceerde technologieën biedt de Mitsubishi Outlander een aantrekkelijke optie in het SUV-segment. De 2022 Mitsubishi Outlander is volledig opnieuw ontworpen en heeft een opvallende en dynamische uitstraling. Met scherpe lijnen, een opvallende grille en moderne LED-verlichting valt de nieuwe Mitsubishi Outlander zeker op in het verkeer. Het interieur is ruim en comfortabel, met hoogwaardige materialen en slimme opbergoplossingen. Onder de motorkap is de nieuwe Mitsubishi Outlander voorzien van een efficiënte en krachtige aandrijflijn.  In Nederland is de 2022 Mitsubishi Outlander nog niet beschikbaar. Naar verwachting komt de Mitsubishi Outlander 2022 in 2024 naar Nederland. Prijzen en uitvoeringen zijn nog niet bekendgemaakt, maar deze zullen voor de lancering in Nederland worden aangekondigd. 

Oudere, maar nog steeds fijne uitvoeringen van de Outlander

Er zijn diverse oudere, maar nog steeds aantrekkelijke uitvoeringen van de Mitsubishi Outlander beschikbaar. De Mitsubishi Outlander 2012 biedt een goede mix van stijl, betrouwbaarheid en functionaliteit, terwijl de Mitsubishi Outlander 2015 een fris ontwerp en geavanceerde technologieën biedt. De betaalbare optie Mitsubishi Outlander 2008 combineert comfort en betrouwbare prestaties, terwijl de veelzijdige Mitsubishi Outlander 2010 aanpasbaar is aan verschillende rijbehoeften. Ten slotte biedt de moderne Mitsubishi Outlander 2019 een mix van efficiëntie en comfort, met zijn hybride aandrijving en geavanceerde functies. Het is raadzaam om bij het overwegen van een Mitsubishi Outlander occasion een grondige inspectie en proefrit uit te voeren om te zorgen dat het aan jouw persoonlijke wensen voldoet. 

Een echte familiewagen: de Mitsubishi Outlander 7 persoons

De Mitsubishi Outlander is een echte familiewagen. Met voldoende ruimte voor het hele gezin en zelfs extra passagiers, biedt de Mitsubishi Outlander 7 persoons comfort en praktisch gebruiksgemak. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands auto, er zijn diverse mogelijkheden om een Mitsubishi Outlander 7 persoons te vinden. Occasions van dit model bieden vaak een goede prijs-kwaliteitverhouding en kunnen een ideale keuze zijn voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en veelzijdige auto. Geniet van de ruimte en functionaliteit van de Mitsubishi Outlander 7 persoons occasion voor al je familie avonturen.

Interesse in de Outlander bij Louwman?

Als je interesse hebt in de Mitsubishi Outlander, dan zou je eens kunnen kijken bij Louwman. Louwman is een Mitsubishi dealer die verschillende Mitsubishi modellen, waaronder de Outlander, aanbiedt. Als Mitsubishi Outlander  dealer kunnen we je helpen met het vinden van de juiste Mitsubishi Outlander die aan jouw wensen voldoet. Je kunt bij Louwman terecht voor zowel nieuwe als tweedehands Mitsubishi Outlander modellen. Bij Louwman adviseren we je ook over de beschikbare uitvoeringen, opties en prijzen. Bezoek onze website of neem contact op met een van onze vestigingen om meer te weten te komen over de mogelijkheden om een Mitsubishi Outlander bij Louwman aan te schaffen.

Als je op zoek bent naar een tweedehands Mitsubishi Outlander, kun je verschillende generaties en uitvoeringen overwegen. De eerste generatie Outlander biedt betaalbare opties, terwijl de tweede generatie de mogelijkheid biedt om te kiezen voor een dieseluitvoering. De derde generatie introduceerde de populaire Mitsubishi Outlander PHEV, een plug in hybrid variant met indrukwekkende brandstofefficiëntie. Veel van de beschikbare Mitsubishi Outlander occasions zijn uitgerust met automatische versnellingsbakken, wat zorgt voor een soepele rijervaring. Als alternatief voor de Outlander kun je ook de Opel Corsa overwegen. Bekijk het aanbod en vind de generatie Mitsubishi Outlander die het beste bij jouw behoeften past.
 
sluiten
 
resultaten tonen