Filters
Meer filters
 • Type  
 • Acties
 • Merk/Model
 • Transmissie
 • Brandstof
 • Km-stand
 • Filters
 • Meer filters
 • Sorteren
 • Prijs
 • Carrosserie
 • BTW verrekenbaar
 • Kleuren
 • Bouwjaar
 • Energielabel
 • Trefwoord
 • Opties
 • Plaats

Mercedes Benz GLA

De Mercedes Benz GLA is te koop sinds 2014. Het is een vijfdeurs crossover met een fijne, hoge instap. De GLA is de kleinste SUV van de Mercedes Benz auto’s. Uit de naam GLA is te herleiden wat voor type auto het is. Wanneer er een G in de modelnaam zit, betekent dit dat het gaat om een SUV. De laatste letter van de modelnaam geeft het formaat van de auto aan. De A in het geval van de GLA betekent dat het gaat om een compacte auto, want hoe dichter de letter bij het begin van het alfabet zit, hoe compacter de auto is.

De Mercedes Benz GLA te koop bij Louwman

Bij Louwman hebben we verschillende modellen van de Mercedes Benz GLA te koop staan. Ons aanbod wisselt regelmatig, houd daarom goed deze pagina in de gaten wanneer u geïnteresseerd bent in een Mercedes Benz GLA. De prijzen van de auto’s die we te koop hebben staan zijn gevarieerd. Dit heeft te maken met het bouwjaar van de betreffende auto en het aantal kilometers dat de auto op de teller heeft staan. Zo hebben we regelmatig nieuwe auto’s in ons aanbod, maar ook auto’s waarin al gereden is maar waar nog maar een paar duizend kilometer op de teller staat. Deze auto’s zijn logischerwijs duurder dan een auto die al veel kilometers op de teller heeft staan.

Het is maar net waar u naar op zoek bent. Wanneer u veel rijdt en vooral ook lange afstanden, kan een nieuwe auto voor u het juiste zijn. Wilt u graag wat minder geld uitgeven aan een voor u nieuwe auto? Kies dan voor een occasion. Bij Louwman zorgen we ervoor dat alle auto’s die we verkopen als occasion gecheckt zijn op gebreken, zodat de auto ondanks dat er al in gereden is aanvoelt als nieuw.


Populaire uitvoeringen van de GLA-klasse

De eerste Mercedes Benz GLA kwam in 2014 op de markt. Er was toen een uitvoering met een benzinemotor en een uitvoering met een dieselmotor. In de jaren die hierop volgden, zijn er verschillende varianten op de basisversie van de auto op de markt gekomen. Zo kun je kiezen voor onder andere een GLA AMG, een Mercedes GLA 200 of een Mercedes GLA 250.


Kracht van de Mercedes GLA AMG

De Mercedes GLA AMG is het instapmodel van Mercedes onder de AMG auto’s. Het verschil tussen een Mercedes AMG en een ‘gewone’ Mercedes is dat een AMG sportiever en krachtiger is. Zo heeft de Mercedes GLA AMG een vermogen tot 421 pk en een topsnelheid van maar liefst 250 kilometer per uur. Dat tikt een ‘gewone’ auto niet aan!

Naast de ongekende kracht, heeft een GLA AMG een sportief en stoer uiterlijk. De auto ziet er niet alleen indrukwekkend uit, maar is ook indrukwekkend om in te rijden. Deze auto brengt u veilig naar uw plaats van bestemming.


De GLA 200 Mercedes

De Mercedes GLA 200 heeft een turbobenzinemotor met een vermogen van 163 pk. De GLA 200 valt onder de tweede generatie Mercedes Benz GLA. De tweede generatie van de auto heeft ten opzichte van de eerste generatie best wat verschillen. De koplampen zijn smaller en ook de grille is wat kleiner. Daarnaast is de auto een stuk hoger dan zijn voorganger: maar liefst meer dan 10 centimeter.

De zitpositie in de Mercedes Benz GLA 200 is lekker hoog. Dit maakt het instappen gemakkelijk en doordat je relatief hoog zit, heb je een goed zicht op de weg en op alles wat er om je heen gebeurt. Daarnaast heeft deze auto een ontzettend goed parkeercamera systeem. Ondanks dat je in deze auto hoog zit, maken de technische snufjes het gemakkelijk om erin te rijden.


Mercedes GLA 250 (e)

De Mercedes GLA 250 is in Nederland geleverd tot januari 2022. De auto heeft een benzinemotor met 224 pk. De GLA 250 is na de AMG uitvoering van de Mercedes GLA de sterkste benzineversie. De toevoeging van de letter ‘e’ aan de naam, dus Mercedes GLA 250e, betekent dat het gaat om een plug-in hybride.


Hybride Mercedes GLA

Begin 2020 presenteerde Mercedes hun eerste hybride uitvoering van de GLA: de Mercedes GLA hybride. De GLA 250e heeft een verbruik van 1 op 56. Ontzettend zuinig dus! Hybride betekent dat u met deze auto zowel kunt rijden op brandstof als elektrisch. De keuze voor een hybride auto is een stuk beter voor het milieu. Wanneer u hybride rijdt, stoot de auto veel minder schadelijke stoffen uit dan wanneer u volledig rijdt op benzine of diesel. Daarnaast verbruikt een hybride auto veel minder brandstof, omdat de elektromotor tijdens het rijden de verbrandingsmotor ondersteunt. En natuurlijk is het opladen van de accu van de elektromotor een stuk goedkoper dan een volle tank met diesel of benzine, waardoor een hybride auto qua verbruik ook erg aantrekkelijk is voor de portemonnee.


De Mercedes GLA occasions

Bij Louwman hebben we veel verschillende occasions van de Mercedes GLA op voorraad. We verkopen de Mercedes GLA 200 occasion, maar ook de Mercedes GLA hybride occasion en de Mercedes GLA 180 occasion vindt u in ons brede aanbod. Is het voor u tijd om een nieuwe auto te kopen? Neem dan zeker een GLA Mercedes occasion in overweging.

Het voordeel van een occasion ten opzichte van een geheel nieuwe auto is dat een occasion over het algemeen een stuk scherper geprijsd is. En dat terwijl een occasion in sommige gevallen helemaal niet minder is dan een nieuwe auto. Bij Louwman checken we alle auto’s die we vervolgens als occasion verkopen, zodat de auto vrij is van mankementen. We vinden het belangrijk dat u een auto koopt die u mooi vindt en die bij u past, maar vooral een auto waarmee u veilige kilometers kunt maken. Wij willen dat u zichzelf veilig voelt in de auto.

De prijs van een Mercedes GLA occasion bepalen we aan de hand van een aantal zaken. Uiteraard bekijken we eerst wat het bouwjaar is van de betreffende auto en gaan we na hoeveel kilometers er op de teller staan. Daarnaast hangt de prijs onder andere af van alle technische specificaties en extra’s waarmee de auto is uitgerust.


Een Mercedes GLA aanschaffen?

Mercedes Benz heeft inmiddels veel verschillende uitvoeringen van de GLA op de markt gebracht. Dat maakt dat het lastig kan zijn om te bepalen welke van deze uitvoeringen het beste past bij u en natuurlijk bij de manier waarop u de auto wilt gebruiken.

Bij Louwman helpen we u graag met onze kennis en ervaring. Onze adviseurs staan in onze verschillende vestigingen voor u klaar. Heeft u online een mooie auto gezien waarvan u denkt dat deze mogelijk bij u past? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen met u alle mogelijkheden!
 
sluiten
 
resultaten tonen