Filters
Meer filters
 • Type  
 • Acties
 • Merk/Model
 • Transmissie
 • Brandstof
 • Km-stand
 • Filters
 • Meer filters
 • Sorteren
 • Prijs
 • Carrosserie
 • BTW verrekenbaar
 • Kleuren
 • Bouwjaar
 • Energielabel
 • Trefwoord
 • Opties
 • Plaats

Mercedes Benz E-klasse

De Mercedes Benz E-klasse is door het Duitse automerk Mercedes-Benz in 1993 geïntroduceerd. Vanaf dat moment kunnen we niet meer om deze auto heen, want het werd al snel één van de populairste modellen van het merk. Niet alleen als auto voor privégebruik zien we de Mercedes Benz E-klasse veel rijden, maar ook wordt deze uitvoering veel ingezet als taxi. De auto staat voor luxe en veel comfort en de afwerking is ontzettend goed.

De Mercedes Benz E-klasse te koop bij Louwman

Bij Louwman hebben we de Mercedes E-klasse te koop staan in verschillende prijsklassen. Het aanbod van Mercedes E-klasse auto’s die we te koop hebben staan wisselt regelmatig. Daarom is het goed om deze pagina in de gaten te houden wanneer u op zoek bent naar een E-klasse. Het verschil in prijs tussen de verschillende auto’s heeft natuurlijk allereerst te maken met het bouwjaar. We hebben zowel nieuwe auto’s als occasions te koop. Daarnaast heeft het te maken met de verschillende uitvoeringen en technische specificaties en het aantal kilometers dat op de teller staat wanneer u de auto wilt aanschaffen.

Wanneer u een nieuwe auto wilt kopen, is het belangrijk om te weten wat u wilt. Misschien heeft u al een idee van welke auto het moet worden. Of u weet juist totaal nog niet wat u wilt en heeft geen sterke voorkeur. In beide situaties helpen onze specialisten bij Louwman u graag. Samen met u bekijken we waar u naar op zoek gaat. Belangrijk om te weten is bijvoorbeeld hoe u de auto gaat gebruiken. Hoe vaak rijdt u? En gaat het dan voornamelijk om korte afstanden of rijdt u ook lange stukken? Hier gaan we mee aan de slag en zo ontdekken we samen met u welke auto past bij u en uw wensen.


Verschillende uitvoeringen van de Mercedes E-klasse

De Mercedes Benz E-klasse is na de introductie in 1993 in verschillende vernieuwende modellen op de markt gekomen. De auto is beschikbaar in maar liefst vijf verschillende formaten, waardoor er voor u altijd een geschikte auto tussen zit. Wanneer u gaat voor een E-klasse, kunt u kiezen uit een ruime sedan, een coupé met gigantisch veel stijl, de cabrio voor wanneer u graag in de zomer rijdt, de all-terrain E-klasse die wat hoger is en daardoor ook een hogere instap heeft én de limousine.


Mercedes E-klasse coupé

De nieuwe E-klasse coupé heeft een ontzettend strak en mooi design. De auto is comfortabel en is bedoeld voor alle dagelijkse ritten. Of u nu op vakantie gaat of alleen maar korte ritjes maakt en de auto gebruikt als stadsauto; de coupé brengt u veilig op locatie.

Naast het prachtige design, is de Mercedes E-klasse coupé van alle technische snufjes voorzien. Het infotainmentsysteem biedt u alles wat u nodig heeft en waar u naar op zoek bent. De auto heeft een groot touchscreen scherm waarop u alles kunt bedienen. Met het sublieme Burmester surround sound system luistert u onderweg naar muziek op de beste manier die mogelijk is.

De E-klasse Coupé is er voor u wanneer u op zoek bent naar een comfortabele, veilige en sportieve auto.


E-klasse station

De E-klasse Estate is de stationwagen onder de Mercedes Benz E-klasse modellen. Met de enorme bagageruimte én veel ruimte voor de passagiers is dit de perfecte auto voor gezinnen of voor wanneer u regelmatig met meerdere passagiers onderweg bent. De Mercedes E-klasse station biedt naast ruimte ook veel rijcomfort. De elegantie van de auto vloeit in alles voort. In de manier van rijden, maar ook in zowel het interieur als het exterieur.


Mercedes E-klasse limousine

De Mercedes E-klasse limousine doet zijn naam eer aan. Dit is een auto met ongekend veel luxe. Bij het ontwerp van het exterieur én het interieur is werkelijk met alles rekening gehouden. Overal is aan gedacht. De auto is slim, snel en dynamisch.

En naast het prachtige uiterlijk van de auto en alle mogelijkheden waar de auto over bezit, is de Mercedes E-klasse limousine ook nog eens ontzettend veilig. Deze auto is zo ontworpen dat het u gemakkelijker wordt gemaakt. De auto beschikt over rijassistentie, een groot scherm waarmee u gemakkelijk op de camera ziet wat er om de auto gebeurt en vanuit de auto heeft u het beste zicht wat u zichzelf kan voorstellen.


Hybride E-klasse

Een Mercedes E-klasse hybride auto heeft verschillende voordelen. Denk aan duurzaamheid en een zuinige manier van rijden, maar ook het gebruiksgemak van een hybride Mercedes E-klasse ligt ontzettend hoog. Een hybride auto heeft een lage CO2-uitstoot, waardoor u uw ecologische voetafdruk verkleint. Daarnaast kunt u er met een Mercedes E-hybride benzine auto voor kiezen om deels volledig elektrisch te rijden. Zeker op korte afstanden biedt dit een uitkomst. Zo bespaart u brandstof, wat uiteraard goed is voor de portemonnee.

Een hybride auto heeft zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. De elektromotor kunt u opladen en beschikt over een herlaadbare batterij.

Mercedes E-klasse occasion

Bij Louwman hebben we zowel nieuwe als tweedehands E-klasse modellen beschikbaar voor u. Vooral veel van de occasions zijn aantrekkelijk geprijsd. Sommige auto’s hebben zelfs maar een paar duizend kilometers op de teller staan. Daarnaast hebben we auto’s te koop staan die al grotere afstanden hebben afgelegd, maar die wel beschikbaar zijn voor een veel aangenamere prijs. Deze verschillen zorgen ervoor dat we u kunnen bieden waar u naar op zoek bent.

De prijs van een nieuwe Mercedes Benz E-klasse ligt behoorlijk hoog. Een occasion kan daarom een mooie oplossing zijn. Alle Mercedes E-klasse tweedehands auto’s die we bij Louwman te koop hebben staan zijn gecheckt en nagelopen op alle mogelijke gebreken.

We hebben de Mercedes Benz E-klasse beschikbaar in verschillende modellen. Zo kunt u kiezen uit een auto met een benzinemotor of juist een dieselmotor, maar ook een hybride uitvoering. Bent u van plan om een Mercedes Benz E-klasse aan te schaffen? Bij Louwman bent u op de juiste plaats!

Is een Mercedes Benz E-klasse iets voor u?

Wanneer u op zoek gaat naar een auto, kan het maken van een keuze ontzettend lastig zijn. Dat begrijpen we! Bij Louwman hebben we de kennis en ervaring in huis om samen met u een passende auto te kiezen voor uw situatie. We bekijken en achterhalen wat u belangrijk vindt en op welke manier u de auto gaat gebruiken. Zo maken we samen de keu.e voor een auto waarvan u jarenlang plezier heeft.

Bent u benieuwd of een Mercedes Benz E-klasse bij u past? Op deze pagina kunt u zien welke auto’s er in een vestiging bij u in de buurt staan. U kunt altijd een afspraak inplannen in één van onze vestigingen om de auto te bekijken en alles te bespreken met één van onze adviseurs.
 
sluiten
 
resultaten tonen