Filters
Meer filters
 • Type  
 • Acties
 • Merk/Model
 • Transmissie
 • Brandstof
 • Km-stand
 • Filters
 • Meer filters
 • Sorteren
 • Prijs
 • Carrosserie
 • BTW verrekenbaar
 • Kleuren
 • Bouwjaar
 • Energielabel
 • Trefwoord
 • Opties
 • Plaats

Lexus UX

De Lexus UX en NX zijn twee verschillende modellen binnen het Lexus-gamma. Ze verschillen op verschillende manieren, waaronder grootte, prestaties en functies. De UX is kleiner en compacter dan de NX, waardoor hij wendbaarder is in stedelijke omgevingen. Wat de prijs betreft, is Lexus over het algemeen duur vanwege de hoge kwaliteit van de materialen, de geavanceerde technologie en de luxe afwerking. Het merk streeft naar een hoogwaardige rijervaring en biedt daarom hoogwaardige voertuigen. De nieuwe Lexus UX is een recente toevoeging aan de Lexus-line-up, met een eigentijds ontwerp en geavanceerde technologische voorzieningen.

De Lexus UX te koop bij Louwman

Bij Louwman is de Lexus UX te koop. De prijs Lexus UX kan variëren, afhankelijk van het specifieke model, de configuratie en eventuele extra opties die je kiest. Het is handig om contact op te nemen met Louwman of onze website te kijken voor de meest actuele prijsinformatie over de Lexus UX. Ze kunnen je voorzien van gedetailleerde prijsinformatie en eventuele lopende aanbiedingen of deals.

De populaire Lexus UX 250h

In eerste instantie werd de Lexus UX gelanceerd met een hybride aandrijflijn. De Lexus UX 250h is uitgerust met een 2.0 liter hybride benzinemotor die een vermogen levert van 184 pk. Standaard heeft de Lexus UX250h voorwielaandrijving, maar de Lexus UX 250h AWD biedt vierwielaandrijving. Naast de hybride versie is de Lexus UX ook verkrijgbaar als Lexus UX 200. Deze uitvoering maakt gebruik van dezelfde 2.0 liter viercilinder motor als de hybride variant, maar zonder elektrificatie. Het vermogen van de UX 200 bedraagt 170 pk. Alle Lexus UX-occasions zijn voorzien van een intelligente en soepele CVT-automaat, ook wel bekend als een continu variabele transmissie. 

Kenmerken van deze uitvoering

De Lexus UX 250h heeft verschillende kenmerken, waaronder zijn brandstofverbruik. Dankzij de hybride aandrijflijn is de UX 250h zeer efficiënt, hoewel het exacte  Lexus UX 250h verbruik afhankelijk is van verschillende factoren zoals rijomstandigheden en rijstijl. Wat betreft de  Lexus UX 250h prijs, kan deze variëren afhankelijk van de uitvoering en eventuele extra opties. Om de exacte  Lexus UX 250h prijs te achterhalen, kunt u het beste contact opnemen met Louwman. De compacte afmetingen Lexus UX 250h zjin geschikt voor stedelijke omgevingen, maar bieden toch voldoende interieurruimte en bagagecapaciteit. Het Lexus UX 250h interieur straalt luxe uit, met hoogwaardige materialen, vakmanschap en geavanceerde technologische functies die zorgen voor een comfortabele rijervaring.

De elektrische Lexus UX 300e

De meest prominente en relevante versie van de Lexus UX is de Lexus UX 300e, ook wel bekend als de Electric. Deze variant is volledig elektrisch en werd gelanceerd in 2020. Er is slechts één editie beschikbaar van deze Lexus UX-occasion. De Lexus UX 300e electric is uitgerust met een accupakket van 54,3 kWh, waardoor het een rijbereik heeft van 315 kilometer. De elektromotor van de UX 300e levert 204 pk, waardoor dit model de krachtigste is in de UX-serie. Met dit vermogen kan de volledig elektrische UX accelereren van 0 naar 100 km/u in 7,5 seconden.

Specificaties van dit model

In Nederland zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar van de Lexus UX 300e, waaronder de Lexus UX 300e Executive en de Lexus UX 300e Electric Business modellen. Het Lexus UX 300e trekgewicht kan variëren, maar elektrische voertuigen hebben over het algemeen beperkte trekcapaciteiten. Het is raadzaam om de specifieke uitvoering en de officiële specificaties te raadplegen om het exacte trekgewicht te achterhalen. Wat betreft de actieradius Lexus UX 300e, kan deze variëren afhankelijk van factoren zoals rijstijl, wegomstandigheden en gebruik van energie verbruikende functies. 

De Lexus UX 200 uitvoering

Naast andere varianten is de Lexus UX ook beschikbaar als Lexus UX 200. Deze versie maakt gebruik van dezelfde 2.0 liter viercilindermotor als de hybride variant, maar zonder elektrificatie. De Lexus UX 200 levert een vermogen van 170 pk. Alle Lexus UX 200 occasions zijn uitgerust met een geavanceerde en soepel schakelende CVT-automaat, ook wel bekend als een continu variabele transmissie. Deze transmissie zorgt voor een efficiënte en naadloze overdracht van vermogen naar de wielen, wat bijdraagt aan een soepele rijervaring.

Voordelen van de hybride

De Lexus UX is beschikbaar als hybride variant, ook wel bekend als de Lexus UX Hybrid of Lexus UX Hybride. Deze uitvoering maakt gebruik van een hybride aandrijflijn, waarbij een combinatie van een benzinemotor en elektromotor zorgt voor efficiënte prestaties en brandstofbesparing. De Lexus UX hybrid biedt de voordelen van zowel een verbrandingsmotor als elektrische aandrijving, waardoor het brandstofverbruik wordt geoptimaliseerd en de uitstoot wordt verminderd. Het specifieke vermogen, brandstofverbruik en andere technische specificaties kunnen variëren afhankelijk van het exacte model en de configuratie van de Lexus UX Hybride.


Ons aanbod occasions van de Lexus UX

Bij Louwman hebben we een uitgebreid aanbod aan tweedehands Lexus UX occasions. Of je nu op zoek bent naar een Lexus UX hybride occasion, een hybride Lexus UX 250h occasion, of een occasion Lexus UX in het algemeen, bij Louwman vind je verschillende modellen en uitvoeringen om uit te kiezen. Met onze expertise en betrouwbare selectie van gebruikte voertuigen helpen ze je graag bij het vinden van de ideale Lexus UX occasion die past bij jouw wensen en budget. Neem contact op met Louwman of bezoek hun showroom om het huidige aanbod te bekijken en wie weet staat er een Lexus UX 250h tweedehands of een ander model die aan jouw wensen voldoet.

Bij Louwman vind je een diverse selectie van Lexus UX occasions, waaronder de populaire UX 250h. Deze hybride variant combineert een benzine- en elektromotor voor een efficiënte rijervaring. Daarnaast bieden ze ook andere modellen, zoals de UX 200 met een krachtige 2.0 liter motor. Voor wie volledig elektrisch wil rijden, is er de UX 300e, een volledig elektrische auto met indrukwekkende prestaties. Ongeacht welk model je kiest, je kunt rekenen op moderne functies zoals cruise control voor een comfortabele rit. Louwman heeft een breed scala aan auto's, waaronder de Lexus UX, om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen.
 
sluiten
 
resultaten tonen