Coronavirus Onze werkplaatsen zijn open en onze showrooms zijn geopend op afspraak. Meer informatie
 

driven

van (deel)auto tot e-bike en OV

 

Driven by Louwman

Voor de zakelijke markt werken wij samen met Driven. Driven is onze mobiliteitspartner en is net als ons onderdeel van de Louwman Group. Met advies op maat helpt Driven werkgevers en werknemers met hun mobiliteitsvraagstukken. Zodat mobiliteit kostenefficiënt, flexibel, duurzaam en gemakkelijk ingezet wordt.

Samen met Driven bieden wij een totaalpakket op het gebied van mobiliteit. (Deel)auto, bestelwagen, fiets of OV. Allemaal in te zetten voor een flexibele periode. Voor een dag, paar maanden, een jaar of langer. Zo zijn we een partij die je volledig ontzorgt. Van contract, onderhoud tot service. En dat alles op 1 factuur.

Driven

Driven-way

driven teaser whitepaper
Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto. Het gaat om een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf. We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Het doel van het kennismakingsgesprek is om duidelijkheid te krijgen over jouw wensen op het gebied van mobiliteit.

Wil je besparen op jouw mobiliteitspark & regeling(en)? Overweeg je thuiswerken extra te gaan stimuleren? In hoeverre kan mobiliteit bijdragen aan vitaliteit en duurzaamheid? Allemaal actuele vraagstukken waarbij wij kunnen helpen.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Wil je een advies op maat?

Dan voeren we graag vrijblijvend de mobiliteitsscan uit. Tijdens de scan staat wordt de huidige situatie in kaart gebracht. Hoeveel medewerkers hebben een leaseauto? Hoeveel leaseauto’s staan tijdens kantoortijden stil? Hoeveel medewerkers wonen binnen een straal van 15 km? Als resultaat ontvang je een adviesrapport. Op een vernieuwde manier kijken naar mobiliteit levert vaak verrassende inzichten en kostenbesparingen op!

Vraag de mobiliteitsscan aan

Invulling geven aan je mobiliteitsaanpak

Auto / Bestelwagen Fiets leasen Mobiliteitspas Combinatie