Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken
Schadeservice Schagen
De Fok 13
1742 PC Schagen
Telefoon: 0224-216676

 

E-mail: info@schadeservice-schagen.nl
Website: www.schadeservice-schagen.nl

 

Contact opnemen

Schadeservice Schagen

Schade aan uw auto? Wij staan altijd voor u klaar. Schadeservice Schagen repareert, snel en uiteraard vakkundig. Wij werken in de regio Schagen voor schade aan uw auto, camper of caravan. Schadeservice Schagen is onderdeel van Louwman Schagen en een universeel FOCWA Eurogarant schadeherstelbedrijf.

Volledige ontzorging

Een ongeluk is al vervelend genoeg, daarom behandelen wij uw schadeherstel aanvraag zo doeltreffend mogelijk.
Ook de voordelen zoals verlaagd eigenrisico, vervangend vervoer of het verzenden van de factuur rechtstreeks aan de verzekeraar is bij ons van toepassing.

Wanneer u de autoschade heeft gemeld bij ons, uw verzekeraar of leasemaatschappij, kunt u direct een afspraak plannen voor het herstellen van uw schade. Ook kunt u zonder afspraak van maandag tot en met vrijdag doorlopend tussen 07.45 en 17.30 bij ons terecht voor een schouwing van de schade door onze schadeadviseur en vervolgens alles in één keer aan onze balie regelen.

Onze Schade Serviceadviseurs kennen de procedures en regelingen die van belang zijn om zo snel mogelijk te kunnen handelen zodat de schade aan uw auto snel en vakkundig met originele onderdelen kan worden hersteld met maar liefst vier jaar FOCWA Eurogarant garantie. Wij leveren uw auto na de herstelwerkzaamheden uiteraard schoon af en krijgt u garantie op de herstelwerkzaamheden.

Schadeservice Schagen is samenwerkend contract partner met verzekeraars en leasemaatschappijen en autodealers.
Erkend en contract partners van O.A. Achmea schade groep, Centraal beheer, Interpolis, Aegon, Univé, en samenwerkend met SchadeGarant en alle verzekeraars. Tevens zijn wij partner als het schade herstel bedrijf voor de loketten Louwman Schagen, Louwman Beverwijk en Louwman Haarlem.

Erkend TMES reparateur

Schadeservice Schagen is erkend TMES reparateur, wat betekent dat wij de schade aan uw Toyota nauwkeurig én met originele onderdelen herstellen. Uw Toyota is dus altijd in goede handen. Om onze kwaliteit te ondersteunen ontvangt u bovendien een Toyota Merkgarantie bewijs.

De TMES schade intakes vinden gewoon plaats via onze Toyota loketten; Louwman Schagen, Louwman Beverwijk en Louwman Haarlem.

Glasservice

Heeft u een beschadigde voorruit door een steentje? Zo’n sterretje kan onder invloed van vorst of zon sneller doorscheuren. U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw auto. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Maar dat niet alleen, ze vormen ook een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van uw auto verminderen.

Altijd vakkundig te werk

Iedere reparatie wordt door uiterst vakkundige specialisten uitgevoerd. Dankzij regelmatige bijscholing zijn zij bekend met de nieuwste technieken om uw schade te herstellen. Bovendien beschikt Schadeservice Schagen over speciale gereedschap om schades aan uw auto vakkundig te repareren.

Daarnaast werkt Schadeservice Schagen volgens voorgeschreven methodes en specificaties. Het FOCWA 4 jaar Garantiebewijs wordt uitsluitend verstrekt door FOCWA Eurogarantbedrijven. Deze schadeherstelbedrijven zijn erkend door de Stichting FOCWA Garantiefonds. Dat is belangrijk, met name als het gaat om vakmanschap, service, snelheid en de oplossing van geschillen. Het FOCWA 4 jaar Garantiebewijs is opgesteld in samenwerking met de ANWB en voldoet aan de normen van de internationale organisatie AIRC, Association Internationale des Réperateurs en Carrosserie.

De voordelen van Schadeservice Schagen

  • Merkonafhankelijk schadebedrijf
  • Compleet schadeherstel voor alle verzekeringen
  • Ruitenservice
  • 4 jaar FOCWA-garantie op de reparatie
  • Gratis vervangend vervoer bij reparatie*
  • WA schadeoplossingen
  • Alternatieve reparatie (uitdeuken zonder spuiten / reparatie van interieur / kunststof of groene reparatie)
  • Caravan- en camperschadereparatie
  • Geen of verlaagd eigen risico*

 * Vraag naar de voorwaarden

Openingstijden

  Showroom Werkplaats Magazijn
Ma t/m Wo 07:30 - 17:30 uur
Do 07:30 - 17:30 uur
Vr 07:30 - 17:30 uur
Za Dealer loket Louwman Schagen is geopend
 
Uitzondering * Openingstijden zijn van werkplaatsreceptie. Aanwezigheid autotechnici kan afwijken.

Tijdens de komende feestdagen hanteren wij op onderstaande data afwijkende openingstijden:

· Sinterklaas - 5 december zijn wij gesloten vanaf 17:00 uur.
· Kerstdagen - 25 en 26 december gesloten
· Nieuwjaarsdag - 1 januari gesloten

Wij wensen u fijne feestdagen!

 

 
Schadeservice Schagen
De Fok 13
1742 PC Schagen
Telefoon: 0224-216676

 

E-mail: info@schadeservice-schagen.nl
Website: www.schadeservice-schagen.nl
Routebeschrijving Contact opnemen
Terug naar boven