Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken
Lexus Eindhoven
Wekkerstraat 57
5652 AN Eindhoven
Telefoon: 040-2595300

 

E-mail: info@lexus-eindhoven.nl
Website: www.lexus-eindhoven.nl

 

Werkplaatsafspraak maken Occasions Eindhoven Contact opnemen

Lexus Eindhoven

Welkom bij Lexus Eindhoven. De Lexus-dealer in de regio Eindhoven met onder meer Venlo, Roermond, Den Bosch, en Venray. Wij zijn dé geschikte plaats voor de aanschaf van uw nieuwe Lexus of een jong gebruikte occasion. Is uw Lexus toe aan onderhoud of reparatie werkzaamheden? Lexus Eindhoven heeft speciaal opgeleide medewerkers zodat u weet dat uw Lexus in goede handen is. Wij gebruiken enkel originele onderdelen die ook los via het magazijn te verkrijgen zijn. 

Haast alle nieuwe Lexus-modellen in showroom

Wanneer u kiest voor Lexus is dat geen uitgave maar een investering. Een investering die u zeker terugverdient! Zoals u hoogstwaarschijnlijk weet staat Lexus voor pure kwaliteit, comfort én rijplezier. Lexus Eindhoven heeft naast de nieuwste modellen in de showroom ook diverse Lexus-modellen beschikbaar voor een proefrit. Nadat u het zelf ervaren heeft bent u direct verkocht! U kunt vooraf online een offerte aanvragen, dan weet u direct wat de door u gewenste Lexus kost.

Ruim aanbod aan occasions

U kunt bij Lexus Eindhoven niet alleen terecht voor een nieuwe Lexus. Wij hebben een ruim aanbod aan occasions die onder andere variëren qua merk, prijs en bouwjaar. Lexus Eindhoven is onderdeel van de Louwman Dealerbedrijven waardoor er altijd ruim 800 jonge gebruikte auto's op voorraad zijn. Zelfs als de gewenste occasions niet bij onze vestiging staan kunnen wij deze naar onze showroom halen voor uw gemak. Bekijk direct het gehele aanbod aan jong gebruikte auto's.

Red Carpet Treatment 

Zelfs met de kwaliteit van Lexus is het belangrijk om onderhoud uit te laten voeren. En zoals u van Lexus gewend willen wij u daarin compleet ontzorgen. Zo kunt u simpel online een afspraak inplannen. Bij iedere onderhoudsbeurt kunt u gebruik maken van Red Carpet Treatment met onder meer haal- en brengservice, het schoonmaken van het exterieur en interieur en een vast aanspreekpunt. Onze vakmannen zorgen ervoor dat u moeiteloos en snel weer op weg kunt! 

Openingstijden

  Showroom Werkplaats Magazijn
Ma t/m Wo 08.00 - 18.00 uur 07.45 - 17.30 uur 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 18.00 uur 07.45 - 17.30 uur 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 18.00 uur 07.45 - 17.30 uur 08.00 - 17.00 uur
Za 09.00 - 17.00 uur gesloten gesloten
 
Uitzondering * Openingstijden zijn van werkplaatsreceptie. Aanwezigheid autotechnici kan afwijken.

 

 
Lexus Eindhoven
Wekkerstraat 57
5652 AN Eindhoven
Telefoon: 040-2595300

 

E-mail: info@lexus-eindhoven.nl
Website: www.lexus-eindhoven.nl
Routebeschrijving Werkplaatsafspraak maken Occasions Eindhoven Contact opnemen
Terug naar boven