Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken
Lexus Amsterdam
Pieter Braaijweg 8
1114 AJ Amsterdam-Duivendrecht
Telefoon: 020-5996400

 

E-mail: info@lexus-amsterdam.nl
Website: www.lexus-amsterdam.nl

 

Werkplaatsafspraak maken Occasions Amsterdam Contact opnemen

Lexus Amsterdam

Het summum aan comfort en luxe met een subliem rijgedrag is Lexus. De perfectie zie je terug in de modellenrange welke te bezichtigen valt bij Lexus Amsterdam. Bij Lexus Amsterdam kunt u terecht voor de Lexus modellen die streven naar perfectie, dit doen wij ook in onze service. Neem voor meer informatie over onze uitgebreide service contact op met een van onze verkoopadviseurs. Wij vertellen u graag meer over de Red Carpet Treatment en onze exclusieve Schipholservice.

Topklasse

Kom vrijblijvend kennis maken met de topklasse van Lexus bij Lexus Amsterdam. Voor de uitgebreide modellenrange van Lexus kunt u terecht in onze showroom. Om de aandrijfkracht en uitzonderlijk krachtige motoren te ervaren kunt u vrijblijvend een proefrit maken in de Lexus naar uw keuze. U kunt ook vrijblijvend kennis maken met de Lexusservices.

Hybride techniek is een groot deel van de modellenrange van Lexus. Het karakter van Lexus is zeer innoverend en milieubewust. In onze showroom kunt u alle informatie over de volledige Lexus modellenrange en de hybride techniek terug vinden. Onze verkoopadviseurs kunnen al uw vragen beantwoorden en adviseren uw graag.

Premium Select

Naast de uitgebreide modellenrage van nieuwe Lexus auto's in de showroom van Lexus Amsterdam hebben wij ook een uitgebreide selectie Lexus occasions. Lexus staat bekend om kwaliteit en dat geldt ook voor de gebruikte Lexus modellen. Het Premium Select label van Lexus betekend een garantie voor vele kilometers rijplezier, ruime garantie op uw Lexus en u kunt ook gebruik maken van de Red Carpet Treatment. Bekijk het Lexus occasion aanbod van Lexus Amsterdam. Wij zoeken graag met u mee naar uw specifieke model. Stel uw vraag aan onze verkoopadviseurs. Staat uw Lexus occasion niet bij Lexus Amsterdam, wij zijn onderdeel van de Louwman Dealerbedrijven met altijd méér dan 800 occasions op voorraad.

Onderhoud, APK en service

Om te zorgen dat uw Lexus altijd betrouwbaar blijft kunt u voor onderhoud, APK en service terecht bij Lexus Amsterdam. Maak online een werkplaatsafspraak voor uw Lexus. Voor een kleine onderhoudsbeurt aan uw Lexus kunt u plaatsnemen in onze comfortabele lounge. Bekijk het het laatste nieuws of pak een magazine of dagblad onder het genot van een echte bak Nespresso. Maakt u gebruik van de Red Carpet Treatment dan maken wij vooraf aan het onderhoud een afspraak met u om uw Lexus te komen halen en weer terug te brengen ná het onderhoud.

Schipholservice: Valet parking

Bij Lexus Amsterdam bieden wij een speciale Valet parking service aan op Schiphol. Gaat u vanaf Schiphol op zakenreis of vakantie, parkeer uw Lexus voor de vertrekhal en laat de sleutels achter bij de balie op Schiphol. Terwijl u in het buitenland bent zorgen wij er voor dat uw Lexus volledig wordt gereinigd of zelfs een onderhoudsbeurt ondergaat. Bij terugkomst op Schiphol staat uw Lexus weer netjes voor de vertrekhal geparkeerd.

Maak uiterlijk twee werkdagen voor uw vertrek een reservering voor de Schipholservice Valet Parking. Wilt u weten wat het kost, reserveren of meer informatie? U kunt online contact opnemen met onze serviceadviseurs of telefonisch via 020 - 599 6400. 

Openingstijden

  Showroom Werkplaats Magazijn
Ma t/m Wo 08.00 - 18.00 uur 07.45 - 17.30 uur 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 18.00 uur 07.45 - 17.30 uur 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 18.00 uur 07.45 - 17.30 uur 08.00 - 17.00 uur
Za 10.00 - 17.00 uur gesloten gesloten
 
Uitzondering * Openingstijden zijn van werkplaatsreceptie. Aanwezigheid autotechnici kan afwijken.

 

 
Lexus Amsterdam
Pieter Braaijweg 8
1114 AJ Amsterdam-Duivendrecht
Telefoon: 020-5996400

 

E-mail: info@lexus-amsterdam.nl
Website: www.lexus-amsterdam.nl
Routebeschrijving Werkplaatsafspraak maken Occasions Amsterdam Contact opnemen

Occasions in Amsterdam

Bekijk de voorraad
Terug naar boven