Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
HomeToyotaYaris GRMN
 

De Toyota Yaris GRMN

De Toyota Yaris de GAZOO Racing Masters of the Nürburgring!

yaris grmn voorkant
Toyota is teruggekeerd in het FIA World Rally Championship. Vanuit de technologien in deze sportwereld is dan ook de Toyota Yaris GRMN ontstaan. Dit model is een echte sportauto en ideaal voor iedereen die een onvergetelijke ervaring wil op de weg of op het circuit. De Yaris GRMN heeft zijn naam te danken aan de krachtige benzinemotor met een vermogen van 212 pk en aan zijn uitstraling. Dit model klinkt en oogt als een ware race auto. 

Interieur

De Yaris GRMN is voorzien van witte lak met rode- en zwarte accenten. Hierdoor heeft het model een sportieve uitstraling. Ook is de GRMN voorzien van 17-inch multispaakwielen en een forse achterspoiler. Daarbij is de interieur aan de binnenkant van deze uitvoering ook geheel ontworpen in het sportieve thema. Zo heeft de GRMN sportstoelen met optimale zijdelingse steun, een sportstuurwiel en aluminum sportpedalen. 

Kenmerken

yaris grmn achterkant
Dit model is kenmerkend voor de sportieve eigenschappen die het bezit. Zo heeft deze uitvoering een 1,8 liter benzinemotor en een vermogen van 212 pk. Het model heeft een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen. Dit is nog niet alles. 

Zo heeft het model een verstevigde stabilisatiestang tussen de twee voorste veerpoten en schokbrekers van Sachs. De kortere veren en de stabilisatiestang zorgen voor grip op de weg en in de bochten. Met het uitzonderlijke remsysteem met remklauwen en 4 remzuigers en de grotere remschijven voor en achter, kunt u de Yaris GRMN in toom houden. 

De Yaris GRMN is helaas uitverkocht!

Maar niet getreurd. Toyota komt met meer GRMN-uitvoeringen van diverse modellen. Daarnaast zal er een GR-lijn worden gelanceerd. Daarmee rust je je eigen Yaris uit met alle optische details van de Yaris GRMN. 

Prestaties & maten

Tankinhoud
42 liter
Acceleratie 0-100 km/u
6.3 - 6.5 sec
Verbruik snelweg
L/100km
CO2 uitstoot
gr/km
Topsnelheid
km/u
Verbruik stad
L/100km
Verbruik gecombineerd
L/100km
Energielabel
3.945mm
 
2.510mm
 
1.250mm
 
1.420mm