Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
 

De PROACE Van

Toyota PROACE bestelwagen

De Toyota PROACE is er in twee varianten, de Van bestelwagen uitvoering en de Verso personenauto uitvoering. De PROACE Van is er in vier varianten. PROACE Compact, PROACE Worker, PROACE Worker Dubbel Cabine en PROACE truck. Met deze grote line-up zijn er modellen beschikbaar in zowel het Compact Duty Van segment als het Medium Duty Van segment.

Offerte aanvragen   Proefrit maken
v.a. € 17.295,-

PROACE Compact

Toyota PROACE Compact
De compacte variant van de PROACE is korter dan zijn concurrenten maar heeft met afstand de meeste laadruimte met maar liefst 4,6 m3. De gemiddelde inhoud van de laadruimte in zijn klasse is 3,9 m3. Door zijn lengte van 4,6 meter en een draaicirkel van 11,3 meter is de PROACE Compact ideaal voor het gebruik in de stad. De PROACE Compact biedt ruimte aan 3 personen en 2 europallets. Er is keuze uit 2 soorten motoren, een nieuwe 1,6 liter of 2,0 liter D-4D-F Euro6 diesel. Het vermogen van deze motoren bedraagt 95 pk en 122 pk met laadvermogens van 1.000 of 1.400 kg. Desgewenst is een 6-traps automaat leverbaar. Met een CO2-uitstoot van slechts 133 g/km en een verbruik van 5,1 l/100 km is hij één de schoonste en zuinigste in zijn klasse.

PROACE Worker

Toyota PROACE Worker (L1) en Long Worker (L2) zijn de varianten in het grootste segment, het Medium Duty Van segment. De laadvermogens van deze twee varianten bedragen 1.000 tot 1.400 kg bij een inhoud van 6,6 m3. Deze Worker en Long Worker uitvoeringen zijn de bedrijfsauto's met de meeste functionele ruimte in zijn klasse. De PROACE Worker kan een geremd aanhangwagengewicht tot maar liefst 2.500 kg trekken. De Euro6 dieselmotoren leverbaar op de Worker hebben een vermogen van 95 pk tot 180 pk. Optioneel is ook deze uitvoering leverbaar met een automatische transmissie. De Worker is leverbaar met gesloten achterdeur, achterdeur met glas, achterklep of 1 a 2 grote schuifdeuren.

PROACE Worker Dubbel Cabine

Toyota PROACE Worker Dubbel Cabine
Omdat er soms niet alleen maar lading vervoerd moet worden is er ook de Worker met een dubbele cabine. Dit model heeft ruimte voor 5 of 6 personen. Ook de Worker Dubbel Cabine kan een geremd aanhangwagengewicht tot 2.500 kg trekken. Dezelfde motoren als in de Worker is ook leverbaar op deze variant. De PROACE Worker Dubbel Cabine is niet alleen handig voor zakelijk gebruik maar kan ook ideaal zijn voor vakanties of reizen met het gezin of grote groepen. De Worker Dubbel Cabine is leverbaar in 5 uitvoeringen. Er zijn vele luxe leverbaar zoals lederen bekleding, voorstoelen met massagefunctie, elektrisch bedienbare schuifdeuren, HiFi Surround DAB+ audio & navigatie, Xenon HID koplampen en Toyota Safety Sense.

PROACE Truck

Op de PROACE Truck is een variant met enkel een cabine waar zelf voor een laadbak of andere invulling aan de achterkant kan worden gekozen. Deze variant is ideaal voor bijvoorbeeld een hovenier of aannemer. De invulling is zeer flexibel. Het laadvermogen op de Truck is ongeveer 900 kg. De motoren leverbaar op de Truck hebben een vermogen van tussen de 95 pk en 122 pk.
De nieuwe Toyota ProAce 2016 van de voorkant gezien
De nieuwe Toyota ProAce 2016 achterkant
Toyota PROACE Van Compact achterkant
Toyota PROACE Van Worker en Compact wielbasis
Toyota PROACE Van Worker inladen
4.600 - 5.300mm
 
2.900 - 3.200mm
 
1.900mm
 
2.200mm