Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

 • Vertrouwde kwaliteit & service
 • Bijna 100 jaar ervaring
 • Een nog breder aanbod
 • Meest complete service
 • Service card
Sluit dit bericht
 
HomeToyotaPROACEPROACE Verso
 

De PROACE Verso

Ruimte voor negen personen

De Proace Verso heeft ruimte voor maar liefst 9 personen en zo de ultieme reisauto voor grotere gezinnen of andere gezelschappen. Hij is te zien zijn in de showroom bij de Toyota vestigingen van Louwman.

Offerte aanvragen   Proefrit maken
v.a. € 45.710,-

Drie verschillende lengtes

Toyota PROACE Verso
De Proace Verso is een zeer flexibele en veelzijdige auto. Hij zal beschikbaar worden in drie verschillende lengtematen. Op al deze lengtematen zijn schuifdeuren standaard aanwezig om de instap te vergemakkelijken.
 • De Compacte Verso is 4,6 meter lang met een wielbasis van 2,9 meter en biedt ruimte aan maar liefst negen personen
 • De Medium is 4,9 meter lang en heeft een wielbasis van 3,2 meter
 • De Long Verso heeft dezelfde wielbasis als de Medium maar met een verlengde carrosserie tot 5,3 meter voor extra bagageruimte

Zuinige motoren

Naast dat er kan worden gekozen tussen drie verschillende lengtematen is er ook een keuze tussen vier verschillende dieselmotoren. Deze motoren zijn gekoppeld aan een handgeschakelde- of gerobotiseerde transmissie of een automaat. Alle dieselmotoren welke leverbaar zijn op de Proace Verso hebben een zeer lage CO2 uitstoot en zijn mede door het stop- en startsysteem erg zuinig.
Er is keuze uit onderstaande dieselmotoren:
 • 1,6 liter viercilinder met 95 pk gekoppeld aan een handgeschakelde 5-bak of gerobotiseerde 6-bak
 • 1,6 liter viercilinder met 115 pk met een handgeschakelde 6-bak
 • 2,0 liter viercilinder met 150 pk, ook met een handgeschakelde 6-bak
 • 2,0 liter viercilinder met 180 pk en een 6-trapsautomaat

Flexibel interieur

Toyota PROACE Verso
De Toyota Proace Verso heeft zes tot negen stoelen. Op alle versies van de Proace Verso zijn de  stoelen en banken opklapbaar en verschuifbaar. Optioneel en afhankelijk van de verschillende uitvoeringen zijn de stoelen op rails geplaatst zodat deze kunnen worden verschoven of volledig weggehaald. De stoelen op de tweede zitrij zijn voorzien van handige uitklaptafels.

Executive uitvoering

Toyota PROACE Verso
Op de Proace Verso is de Executive uitvoering leverbaar welke volledig gevuld is met allerlei luxe. De stoelen staan in deze uitvoering standaard op een railssysteem. De stoelen op de middelste zitrij zijn 180 graden te draaien. Bij het draaien van de middelste rij is het plaatsen van een tafel tussen de achterste en middelste zitrij mogelijk.

Actieve veiligheid met Toyota Safety Sense

Ook op de nieuwe Toyota Proace Verso is het Toyota Safety Sense systeem leverbaar. Het systeem bevat een botspreventiesysteem (Pre-Collision System), rijstrookassistentie (Lane Departure Alert), verkeersbordenherkenning (Road Sign Assist), automatische grootlichtassistent (Automatic Highbeam), voetgangersdetectie (Pedestrian Detection) en Adaptive Cruise Controle.
Toyota PROACE Verso achterkant
Toyota PROACE Verso interieur
Toyota PROACE Verso grill
Toyota PROACE Verso interieur ruimte
Toyota PROACE Verso bovenaanzicht
4.600 - 5.300mm
 
2.900 - 3.200mm
 
1.900mm
 
2.200mm