Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
 

De nieuwe Toyota Prius

.....nóg slimmer

.....nóg zuiniger en schoner

.....nóg veiliger

   


De nieuwe Toyota Prius: nu nóg slimmer, nóg zuiniger en schoner, nóg veiliger. Want jaren van voorbereiding hebben nu geresulteerd in de 4e generatie Prius, die zichzelf in vrijwel alle opzichten overtreft. Bij Louwman laten we u graag zien én ervaren wat hij allemaal in huis heeft.

Tijdens een proefrit kunt u uitgebreid kennismaken met alle slimme technologieën, die we met trots zullen toelichten. U merkt dan vanzelf dat de nieuwe Toyota Prius met afstand nóg slimmer, veiliger, zuiniger en schoner is geworden. De nieuwe Prius, nu bij ons in de showroom.

  Nieuwsgierig naar alle slimme innovaties?
Bekijk de onderstaande video's
 

✔ Adaptive Cruise Control
✔ Automatic Air Conditioning
✔ Head-up Display
✔ Intelligent Clearance Sonar
✔ Park Assist
✔ Park Assist Start
Adaptive Cruise Control helpt u een veilige afstand tot uw voorganger te bewaren. Komt u te dichtbij, dan vermindert het systeem automatisch uw snelheid. Indien nodig, bedient het systeem zelfs de remmen. Zodra de situatie dit weer toelaat, accelereert het systeem automatisch tot de vooraf ingestelde snelheid. Ervaar zelf het gemak van Adaptive Cruise Control tijdens een proefrit.
Maak een proefrit

Standaard op elke nieuwe Toyota Prius
De automatische airconditioning is compacter en lichter en verbruikt minder energie dankzij de nieuwe S-FLOW-functie die de efficiency verbetert. Het systeem signaleert of de zitplaatsen voorin en achterin zijn bezet en of er deuren zijn geopend. Vervolgens past het de ventilatie en verwarming aan en minimaliseert de luchtstroom langs onbezette zitplaatsen. Ervaar de luxe van Automatic Air Conditioning in de praktijk.
Maak een proefrit

Standaard op elke nieuwe Toyota Prius
Het kleurendisplay toont informatie zoals uw rijsnelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, snelheidsbeperkingen en waarschuwingssignalen van de diverse hulpsystemen. Ook de status van de hybride aandrijflijn kunt u in het display zien. Tijdens een proefrit kunt u zelf de informatie op het Head-up Display bekijken.
Maak een proefrit

Standaard vanaf de Prius Dynamic
De intelligent Clearance Sonar detecteert obstakels in de omgeving van de auto en helpt bij het voorkomen van een mogelijke botsing. Niet alleen door het afgeven van een waarschuwing, maar ook door zelf actief te remmen. Kom alles te weten over de Intelligent Clearance Sonar tijdens een proefrit.
Maak een proefrit

Standaard vanaf de Prius Executive
De nieuwe Prius is niet alleen uitgerust met het Park Assist systeem wat u helpt met inparkeren, maar kan u ook helpen bij het wegrijden uit de parkeerplaats. Ervaar zelf hoe gemakkelijk u uit een parkeerplaats weg rijdt tijdens een proefrit.
Maak een proefrit

Standaard vanaf de Prius Executive
Met SIPA parkeert de Prius automatisch op de door u gekozen parkeerplaats. Het systeem maakt gebruik van sensoren in de voorbumper om te bepalen of de parkeerplaats geschikt is, om vervolgens de besturing van u over te nemen. U hoeft alleen het gaspedaal en de remmen te bedienen, SIPA doet de rest. Probeer Park Assist Start zelf uit en ervaar het gemak.
Maak een proefrit

Standaard vanaf de Prius Executive