Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Toyota HiAce

De Toyota HiAce werd in 1967 voor het eerst op de markt gebracht. In de tientallen jaren die daarop volgden, zijn er nog vijf andere generaties van de HiAce bij gekomen. De HiAce is een ruime bus die in vele varianten beschikbaar is. Denk aan een pick-up of zelfs een bestelbus met een dubbele cabine.

De Toyota HiAce te koop bij Louwman

Bent u van plan om een Toyota bus te kopen? Dan is de Toyota HiAce wellicht voor u de goede keuze. Bij Louwman hebben we regelmatig verschillende uitvoeringen van de Toyota HiAce op voorraad. Wanneer u een Toyota Hiace wilt kopen, kunt u hiervoor het beste deze pagina in de gaten houden voor het laatste en meest actuele aanbod. De Toyota HiAce prijs is afhankelijk van een aantal zaken. Het bouwjaar heeft hier invloed op, maar bijvoorbeeld ook het aantal kilometers dat op de teller staat. En natuurlijk de uitrusting van de bus. Hoe meer techniek de auto bevat, hoe hoger de prijs ligt. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto, helpen we u graag in deze keuze. Samen met u bekijken we wat het beste past bij uw wensen en behoeften en in uw situatie. We bekijken op welke manier u de auto wilt gaan gebruiken. Aan de hand daarvan bepalen we samen welke auto het beste past bij u!

De functionele Toyota HiAce camper

De Toyota HiAce is relatief gemakkelijk om te bouwen naar een ruime camper. Zo kunt u wanneer u maar wilt op pad met uw eigen camper. In een Toyota HiAce is ruimte voor een 2 persoonsbed, een voor camper begrippen ruime keuken en de camper bevat meer dan voldoende opbergruimte. Reizen in een camper zorgt voor ultieme vrijheid. Gaan en staan waar u wilt. En met de Toyota HiAce camper heeft u heel veel ruimte om al uw spullen die u onderweg nodig heeft mee te nemen. Zo kunt u zo lang u wilt op reis met uw eigen camper en de hele wereld ontdekken.

Toyota HiAce als bedrijfsbus

Als bedrijfsauto of werkbus is de Toyota HiAce een echte doener. We zien de auto in deze vorm niet heel veel meer, maar hij heeft veel ondernemers geholpen hun onderneming op te zetten. De bus biedt meer dan voldoende ruimte om alle gereedschappen en andere zaken in mee te kunnen nemen. De Toyota HiAce is niet bedoeld voor luxe. Wanneer u kiest voor deze auto, kiest u voor een ongekend lange levensduur. De HiAce is stevig gebouwd en dat is aan alles te merken. De Toyota HiAce heeft een betrouwbare en zuinige dieselmotor die één van de beste motoren is die Toyota ooit gemaakt heeft. De schuifdeur aan de zijkant maakt dat u gemakkelijk bij al uw spullen past. Het fijne is dat de bestelbus voorin naast de stoel voor de bestuurder ook nog eens twee losse stoelen heeft voor bijrijders. Dat is één van de redenen dat het een hele fijne auto is voor ondernemers: ruime laadruimte, maar ook meer dan genoeg ruimte om met uw collega’s onderweg te zijn.

Toyota HiAce 4x4

De HiAce is een ontzettend slimme investering. Deze auto koopt u niet voor luxe, maar voor de oneindige levensduur. Een Toyota HiAce 4x4 is een ongekend stevige terreinwagen. Bij een 4x4 auto worden alle vier de wielen tegelijkertijd aangestuurd. Ieder wiel draait zo op hetzelfde tempo en precies tegelijkertijd. Vierwielaandrijving is ideaal wanneer u off road gaat rijden. Een 4x4 auto zoals een Toyota HiAce 4x4 kan op iedere (on)verharde weg rijden. Daarnaast is de auto bestand tegen alle weersomstandigheden. Denk aan regen en sneeuw, maar ook gladheid en zelfs op ijs zou u kunnen rijden met de Toyota HiAce 4x4.

Tweedehands Toyota HiAce

De Toyota HiAce is alleen nog maar te koop als tweedehands Toyota HiAce. De auto werd geproduceerd met de 5VZ-FE V6 als motor, die onder kenners bekend staat als één van de beste motoren ooit gemaakt door Toyota. En dat zegt wat, want auto’s van Toyota zijn van ongekende kwaliteit. Wanneer we bij Louwman Toyota HiAce’s beschikbaar hebben, staan ze op deze pagina. Het kan zijn dat we auto’s beschikbaar hebben die zijn omgebouwd tot camper of Toyota HiAce 4x4, maar de auto kan ook gebruikt worden als werkauto. De uitvoeringen waarin we de Toyota HiAce te koop hebben kan dus erg verschillen. Samen met u bekijken we graag waar u zelf naar op zoek bent en waarvoor u de auto wilt gaan gebruiken. Dit vinden we heel belangrijk om te weten, zodat we samen een auto uitkiezen die het beste past bij u.

Wilt u een Toyota HiAce kopen?

Een nieuwe auto aanschaffen doet u eens in de zoveel jaar. Wij begrijpen daarom dat u misschien niet precies weet waar u op moet letten. Of misschien weet u wel waarvoor u de auto of bus wilt gaan gebruiken, maar weet u nog niet welk model het gaat worden. In die situaties helpen we u bij Louwman graag. U mag bij één van onze vestigingen altijd een vrijblijvende afspraak maken voor advies. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om u te helpen bij alle vragen die u heeft. En heeft u al een bepaalde auto op het oog? Bekijk dan in welke vestiging de auto staat. U kunt dan specifiek die auto komen bekijken en daarvoor een afspraak maken. Staat de auto die u gezien heeft in een vestiging verder weg? Dan kunnen we altijd een video afspraak inplannen, zodat u de auto op die manier al een eerste keer kunt bekijken.
 
sluiten
 
2362 resultaten tonen