Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Toyota Corolla

In 1966 was de introductie van de allereerste generatie Toyota Corolla. Inmiddels zijn er al 11 verschillende generaties op de markt gebracht én behoort de Corolla sinds 1974 aan één stuk door tot de best verkochte auto’s ter wereld. Dat dit een auto is die in de smaak valt bij velen, hoeven we u niet te vertellen. Maar waarom dat zo is? Dat ontdekt u hieronder!

De Toyota Corolla te koop bij Louwman

Of u nu op zoek bent naar een Toyota Corolla Sedan, een Toyota Corolla Hatchback, een Toyota Corolla Cross, een Toyota Corolla Trek of een Toyota Corolla Touring Sports; bij Louwman bent u aan het juiste adres. We hebben veel verschillende auto’s in deze uitvoeringen voor u beschikbaar wanneer u een Toyota Corolla wilt kopen.

Wilt u een Toyota Corolla hybrid kopen? De meeste Corolla’s die wij hebben, zijn hybride. Ideaal, want het is een stuk beter voor het milieu én uiteraard stukken goedkoper dan (volledig) benzine of diesel.


De nieuwste Toyota Corolla

Het design van de nieuwe Toyota Corolla is indrukwekkend. Overal is aan gedacht. De auto is elegant, modern en levert prestaties waar u tegen gezegd mag worden. De meest verkochte auto ter wereld is met de nieuwe Toyota Corolla uit 2020 in een ontzettend mooi jasje gestoken.

De auto heeft een hybride motor, waarmee u gemakkelijk korte afstanden rijdt in de stad. Gaat u langer op pad? Met het gebruik van minimale brandstof brengt deze auto u overal naartoe. Neem plaats in de sportstoelen, maak gebruik van de stuurverwarming wanneer dit nodig is en geniet van het gemak en comfort van deze prachtige auto.


Oudere, maar nog steeds populaire uitvoeringen van de Toyota Corolla

Na de eerste Toyota Corolla uit 1966, is de auto meerdere keren in een nieuwe uitvoering op de markt gebracht. Iedere keer nét wat anders en beter dan zijn voorganger. De tweede uitvoering kwam op de markt in 1970. Naast de tweedeurs variant, zoals zijn voorganger, is deze auto ook beschikbaar als vierdeurs uitvoering. En naast handgeschakeld, is deze auto er ook in automaat. 7 jaar later, in 1974, komt de derde generatie Toyota Corolla op de markt. De auto is beschikbaar als Corolla sedan, hardtop coupé, stationwagen, sportcoupé en liftback.

De vierde generatie Toyota Corolla wordt niet veel later op de markt gebracht en krijgt in 1981 een facelift. De koplampen en achterlichten zijn veranderd. Daarnaast was de Corolla vanaf dat moment ook beschikbaar met een dieselmotor in plaats van een benzinemotor.

In de jaren die volgen komen er nog verschillende Toyota Corolla uitvoeringen bij en veranderen er meerdere dingen. De Toyota Corolla wordt in 2007 opgevolgd door de Toyota Auris. De Toyota Corolla sedan is nog wel tot 2010 leverbaar.

De Toyota Auris wordt in 2018 opgevolgd door een nieuw model: de Toyota Corolla 2018. Deze uitvoering is er als vijfdeurs hatchback en als vierdeurs sedan. Eind 2018 krijgt de auto een nieuwe naam: de Toyota Corolla Touring Sports.


De verschillende Toyota Corolla modellen

Sinds de introductie van de Toyota Corolla in 2006, zijn er verschillende generaties en modellen Corolla’s op de markt gekomen. Waaronder de Toyota Corolla Sedan, de Toyota Corolla Hatchback, de Toyota Corolla Cross, de Toyota Corolla Trek en de Toyota Corolla Touring Sports.

Toyota Corolla Sedan
De Sedan is alweer de twaalfde generatie Toyota Corolla. De Toyota Corolla Sedan is voorzien van hetzelfde gemak als zijn voorgangers, maar sportiever dan ooit én iets langer en breder dan het vorige model.

Toyota Corolla Hatchback
De Toyota Corolla Hatchback valt op een positieve manier op. De auto is dynamisch, modern en van alle gemakken voorzien. Wilt u graag rijden in een auto die comfortabel en ontzettend veilig is? Kies voor een Toyota Corolla.

Toyota Corolla Cross
Op zoek naar een auto met een hoge instap én met ontzettend veel comfort? De Toyota Corolla Cross biedt uitkomst. Deze cross-over is geschikt voor iedere rit met het hele gezin. Deze auto biedt de ruimte die benodigd is wanneer u vaak met meerdere mensen onderweg bent.

Toyota Corolla Trek
De Toyota Corolla Trek is er voor actieve mensen. Deze auto is gemaakt om alles aan te kunnen. Korte ritjes, lange afstanden en onverharde wegen; alles is mogelijk. De auto is modern en biedt het comfort dat u nodig heeft.

Toyota Corolla Touring Sports
Strakke, vloeiende lijnen, een interieur én exterieur waar we u tegen zeggen en voldoende zitruimte voor iedereen; de Toyota Corolla Touring Sports. De bagageruimte van deze auto is ontzettend groot, zodat u alles mee kan nemen wat u maar wilt. De Toyota Corolla Touring Sports is de Toyota Corolla station onder alle verschillende modellen.


Bekijk de Corolla occasions

Veel van de Toyota Corolla’s die wij op voorraad hebben, zijn occasions. We hebben zelfs auto’s te koop met maar een paar duizend kilometers op de teller. Dat is een fijne aankoop wanneer u weet dat u bijvoorbeeld lange afstanden gaat rijden en de auto vaak gebruikt. Maar ook hebben we auto’s te koop staan die al wat meer kilometers hebben gereden en daardoor een stuks scherper geprijsd zijn. De Toyota Corolla nieuwprijs kan snel oplopen, wat maakt dat een goede occasion aanschaffen in veel gevallen een goede keuze is. Het scheelt in prijs, terwijl de staat van de auto nog hartstikke goed is.

Bij Louwman hebben we Toyota Corolla occasions beschikbaar in verschillende uitvoeringen, uit verschillende jaartallen en uiteraard in verschillende prijsklassen. Wilt u een Toyota Corolla hybrid occasion aanschaffen? Ook dan bent u bij Louwman op de juiste plaats!

Is de Toyota Corolla iets voor u?

Een nieuwe auto aanschaffen is niet iets wat u dagelijks doet. Auto’s verkopen is wel iets dat wij dagelijks doen. Wij hebben de kennis en ervaring om samen met u op zoek te gaan naar een passende auto voor u. Een auto die u veilig overal naartoe brengt en een auto die fijn rijdt en past bij uw wensen. Een auto waar u jarenlang plezier van gaat hebben!

Wilt u ontdekken of de Toyota Corolla bij u past? Of misschien bent u er al uit dat het een Toyota Corolla wordt, maar weet u nog niet welke functies u allemaal nodig heeft. Plan dan een afspraak in om samen met één van onze adviseurs de auto te bekijken en alles te bespreken.

Mocht het zo zijn dat u een auto wilt die niet in die vestiging staat, dan kunnen we altijd een videogesprek inplannen. Op die manier kunt u de auto alsnog bezichtigen, zonder dat u ver hoeft te reizen om de auto te zien.
 
sluiten
 
resultaten tonen