Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Suzuki Swift 

De Suzuki Swift is een compacte hatchback die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1983. Sindsdien is het uitgegroeid tot een populaire keuze voor autokopers over de hele wereld vanwege zijn stijlvolle ontwerp, wendbaarheid en betrouwbare prestaties. De Swift is momenteel in zijn vierde generatie en is verkrijgbaar in zowel benzine- als hybride varianten. Het heeft een sportief uiterlijk en biedt een aantal indrukwekkende functies, waaronder een infotainmentsysteem met touchscreen, rijstrookassistentie en adaptieve cruise control. De Swift is ook geliefd vanwege zijn brandstofefficiëntie, waardoor het een geweldige keuze is voor stadsrijders en mensen die veel kilometers maken. Bovendien is het onderhoud van de Swift relatief goedkoop en eenvoudig, waardoor het een betrouwbare keuze is voor autokopers die op zoek zijn naar een auto die lang meegaat.


De Suzuki Swift te koop bij Louwman

Bij Louwman hebben ze een ruim aanbod aan Suzuki Swift modellen te koop, zowel nieuwe als occasions. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en compacte auto, dan is de Suzuki Swift zeker het overwegen waard. De prijzen voor een nieuwe Suzuki Swift beginnen bij € 17.750,- en voor een occasion betaal je vaak een stuk minder, afhankelijk van het bouwjaar en de kilometerstand. Je kunt bij Louwman ook terecht voor het kopen van een Suzuki Swift op maat, waarbij je zelf de gewenste specificaties kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar een basisuitvoering of een luxe variant met allerlei extra opties, bij Louwman hebben ze het allemaal. Zoek je een Suzuki Swift te koop? Neem dan zeker een kijkje bij Louwman.


De populaire Suzuki Swift hybride

De Suzuki Swift hybride is een compacte auto die is ontworpen om niet alleen zuinig, maar ook milieuvriendelijk te zijn. Met zijn frisse design, efficiënte hybride technologie en soepele automaat is de Suzuki Swift hybride een auto die niet alleen praktisch is, maar ook een genot om in te rijden. Een van de meest opvallende kenmerken van de Suzuki Swift hybride is de hybride aandrijflijn. Het combineert een benzinemotor met een elektromotor en een batterijpakket, wat resulteert in een brandstofverbruik dat tot wel 20% lager kan zijn dan bij een vergelijkbare benzinemotor. De elektromotor ondersteunt de benzinemotor bij het versnellen en afremmen, wat niet alleen zuiniger is, maar ook zorgt voor een soepeler rijgedrag. Een ander kenmerk van de Suzuki Swift hybride is de soepele automaat. Met een hybride aandrijflijn is er geen traditionele versnellingsbak nodig en dat betekent dat de Suzuki Swift hybride beschikt over een soepele automatische transmissie. Dit zorgt voor een moeiteloze en ontspannen rijervaring, vooral in stadsverkeer waar veel stop-and-go verkeer is. Het interieur van de Suzuki Swift hybride is ook de moeite waard om te noemen. Het is stijlvol en comfortabel met een modern dashboard en een infotainmentsysteem met touchscreen. De auto biedt ook een aantal indrukwekkende functies, waaronder rijstrookassistentie en adaptieve cruise control. Bovendien biedt de Suzuki Swift hybride voldoende ruimte voor passagiers en bagage, wat hem tot een ideale keuze maakt voor dagelijks gebruik.


De Suzuki Swift Sport

De Suzuki Swift Sport is een indrukwekkende en opvallende auto die liefhebbers van sportief rijden zeker zal aanspreken. Met zijn krachtige 1.4-liter turbomotor en sportieve ophanging biedt deze auto geweldige prestaties en wendbaarheid. Het interieur is eveneens aangepast aan de sportieve aard van de auto, met speciale sportstoelen, een sportstuur en een hoogwaardig infotainmentsysteem. De Swift Sport is betrouwbaar en duurzaam, wat het tot een slimme investering maakt. Als u op zoek bent naar een Suzuki Swift Sport occasion, kunt u erop vertrouwen dat deze auto weinig onderhoud nodig heeft en lang meegaat. De Swift Sport biedt veel waar voor zijn geld in vergelijking met andere auto's in zijn klasse. Of u nu op zoek bent naar een sportieve stadsauto of een snelle cruiser voor op de snelweg, de Suzuki Swift Sport is een fantastische keuze. Met zijn dynamische uitstraling en uitstekende rij-eigenschappen is deze auto een ware eyecatcher op de weg.



Suzuki Swift Style

De Suzuki Swift Style is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Swift Style hybride en de Suzuki Swift 1.2 Style. De Swift Style hybride biedt een geweldige combinatie van prestaties en zuinigheid, terwijl de Suzuki Swift 1.2 Style een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een auto met een zuinige benzinemotor. De Swift Style heeft een hoogwaardig interieur met comfortabele stoelen, slimme opbergmogelijkheden en een geavanceerd infotainment systeem. Het dashboard is gemakkelijk te gebruiken en biedt snel toegang tot alle belangrijke functies van de auto. Met zijn responsieve besturing en uitstekende rijeigenschappen is de Suzuki Swift Style een geweldige auto om in te rijden, of u nu door de stad rijdt of op de snelweg. De auto is betrouwbaar en duurzaam, waardoor het een slimme investering is voor mensen die op zoek zijn naar een auto die lang meegaat.



Voordelen van de Suzuki Swift Comfort

De Suzuki Swift Comfort biedt een hoog comfortniveau en gemak. Het ruime interieur is voorzien van comfortabele stoelen, automatische klimaatregeling en een multifunctioneel stuurwiel. Met de zuinige benzine-motor van de Suzuki Swift 1.2 Comfort, bespaart u op brandstofkosten. De auto heeft uitstekende rijeigenschappen en de automatische transmissie zorgt voor een soepele rijervaring. De geavanceerde technologie, zoals de achteruitrijcamera en het infotainmentsysteem met touchscreen, zorgen voor extra gemak en veiligheid tijdens het rijden. Bovendien is de Suzuki Swift Comfort een betaalbare optie voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare auto. Met zijn zuinige motor en betrouwbare reputatie is het een slimme investering op de lange termijn.


De Suzuki Swift automaat

De automaat is beschikbaar in verschillende varianten, waaronder de Suzuki Swift Hybrid automaat. Deze variant combineert de voordelen van een hybride aandrijfsysteem met de gemakken van een automatische transmissie. Als u op zoek bent naar een Suzuki Swift automaat occasion, dan zult u aangenaam verrast zijn door de ruime keuze en betaalbare prijzen. De Suzuki Swift automaat is namelijk een populaire auto op de tweedehandsmarkt en wordt vaak aangeboden in goede staat. U kunt ook kiezen voor een nieuwe Suzuki Swift automaat, waarbij u kunt profiteren van de nieuwste technologie en functies. De prijs van een Suzuki Swift automaat varieert afhankelijk van het bouwjaar, de kilometerstand en de staat van de auto. Over het algemeen is de Suzuki Swift automaat echter een betaalbare keuze, zeker als u bedenkt dat het rijden van een automaat tegenwoordig steeds populairder wordt. Een Suzuki automaat staat bekend om zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De automatische transmissie maakt het rijden in druk verkeer of in de stad bijvoorbeeld een stuk aangenamer. Daarnaast is het schakelen van een automaat vaak soepeler en sneller dan bij een handgeschakelde auto. Kortom, de Suzuki Swift automaat biedt veel voordelen en is een uitstekende keuze voor zowel nieuwe als ervaren automobilisten.


Ons grote aanbod aan Suzuki Swift occasions

Louwman heeft een groot aanbod aan Suzuki Swift occasions. Bent u op zoek naar een betrouwbare tweedehands auto? Dan bent u bij Louwman aan het juiste adres. Ze hebben een ruime selectie aan Suzuki Swift occasions die zorgvuldig zijn geïnspecteerd en klaar zijn om de weg op te gaan. Of u nu op zoek bent naar een hatchback of een automaat, bij Louwman vindt u wat u zoekt. Ontdek het aanbod van Suzuki Swift occasions en vind de perfecte auto voor u!


De fijne occasion met automaat

Bij Louwman hebben ze een uitgebreid aanbod aan Suzuki Swift automaat occasions. Deze occasions zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op kwaliteit, zodat u zeker weet dat u een betrouwbare auto koopt. Een Suzuki Swift automaat occasion biedt het gemak van een automatische transmissie, waardoor u zich kunt concentreren op de weg en uw rijervaring nog comfortabeler wordt. Of u nu op zoek bent naar een jonge tweedehands Suzuki Swift automaat of een wat oudere, bij Louwman hebben ze voor elk wat wils. Bezoek een van de Louwman vestigingen en laat u adviseren door een van hun deskundige verkopers over de verschillende Suzuki Swift automaat occasions die beschikbaar zijn.
Als u op zoek bent naar een gebruikte auto met karakter, dan is de eerste generatie Suzuki Swift Sport een uitstekende keuze. Deze compacte hatchback is niet alleen leuk om te rijden, maar ook nog eens zeer betaalbaar als Suzuki Swift occasion. De Swift Sport heeft een krachtige 1.6-liter motor, sportieve ophanging en een unieke uitstraling die hem onderscheidt van andere auto's in zijn klasse. Voor degenen die op zoek zijn naar een zuinigere optie, is er de Smart Hybrid-versie van de Swift. Deze auto's combineren een 1.2-liter motor met een elektromotor, waardoor ze een indrukwekkende brandstofefficiëntie bieden zonder in te leveren op prestaties. Of u nu op zoek bent naar een sportieve Swift of een zuinige Smart Hybrid, Louwman heeft een uitgebreid aanbod van Suzuki Swift occasions om uit te kiezen.
 
sluiten
 
resultaten tonen