Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Suzuki S Cross

De Suzuki S-Cross is een compacte crossover SUV die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2013. Het is ontworpen en geproduceerd door de Japanse autofabrikant Suzuki en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en motoren, afhankelijk van de markt. De S-Cross heeft een gestroomlijnde carrosserie en biedt voldoende ruimte voor passagiers en bagage. Het interieur is goed ontworpen en biedt een aantal functies en technologieën, waaronder een infotainmentsysteem met touchscreen, een achteruitrijcamera en optionele veiligheidsvoorzieningen zoals adaptieve cruise control en automatische noodremassistentie. Onder de motorkap biedt de S-Cross verschillende opties, waaronder een 1,0-liter turbobenzinemotor met 111 pk en een 1,4-liter turbo benzinemotor met 140 pk. Er is ook een hybride-versie beschikbaar, die wordt aangedreven door een 1,4-liter benzinemotor en een elektromotor voor een gecombineerd vermogen van 129 pk. Over het algemeen wordt de Suzuki S-Cross geprezen om zijn betrouwbaarheid, efficiëntie en rijcomfort. Het is een populaire keuze voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een compacte SUV met een goede prijs-kwaliteitverhouding.


De Suzuki S Cross te koop bij Louwman

Bent u op zoek naar een nieuwe Suzuki S Cross? Bij Louwman kunt u terecht voor deze praktische crossover. De Suzuki S Cross is te koop in verschillende uitvoeringen en prijsklassen, waardoor er voor ieder wat wils is. De prijzen van de Suzuki S Cross variëren afhankelijk van de gekozen uitvoering en opties. Of u nu op zoek bent naar een basisuitvoering of juist naar een luxe variant, bij Louwman kunt u de Suzuki S Cross kopen die het beste bij uw wensen en budget past. Bezoek onze website of kom langs bij een van onze showrooms om het aanbod te bekijken en een proefrit te maken.


Populaire Suzuki S Cross van 2022

De Suzuki S-Cross is vernieuwd en in 2022 uitgebracht als een volwaardige hybride aandrijflijn, de Suzuki S-Cross Full-Hybrid. De auto beschikt over een 102 pk sterke 1.5 viercilinder in combinatie met een 33 pk sterke elektromotor, waarmee het systeemvermogen op 115 pk uitkomt. De Auto Gear Shift-automaat (AGS) met zes versnellingen zorgt voor een soepele schakeling. De eerste exemplaren van de Suzuki S-Cross Full-Hybrid zjin vanaf de tweede helft van 2022 geleverd. Er is een variant met voorwielaandrijving en AllGrip-vierwielaandrijving beschikbaar. 


De opvolger van 2023

De Suzuki S-Cross 2023 krijgt een stoere SUV-look met een grote grille en moderne led-koplampen. Achteraan slaat het merk een compleet nieuwe weg in met opvallend grote, transparante achterlichten. De nieuwe S-Cross is een stevige doorontwikkeling van de vorige generatie, wat vooral in profiel zichtbaar is. Het interieur is ingrijpend aangepast met een centraal gemonteerde 9-inch touchscreen en ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto. Het koffervolume bedraagt 430 liter en 1.230 liter met de achterbank neergeklapt. Op motorisch vlak is weinig nieuws te melden: de nieuwe S-Cross krijgt de bekende 1.4 liter Boosterjet turbobenzinemotor met 129 pk en een 48V mild hybrid-systeem. Klanten kunnen kiezen tussen voor- en vierwielaandrijving, en schakelen kan met een manuele zesbak of 6-traps automaat.


Oudere, maar nog steeds bekende S Cross uitvoeringen

De Suzuki S-Cross heeft zijn sporen verdiend als een betrouwbare en duurzame crossover SUV en blijft nog steeds populair bij autoliefhebbers. De oudere uitvoeringen van de S-Cross, waaronder de S-Cross 2021, S-Cross 2020, Suzuki S-Cross 2020, S-Cross 2019 en S-Cross 2016, bieden nog steeds uitstekende prestaties en betrouwbaarheid.  Met een ruim interieur, goede handling en een zuinig brandstofverbruik is de S-Cross een slimme keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en betrouwbare crossover SUV. De Suzuki S-Cross kan je bieden wat je zoekt.



Voordelen van de Suzuki S Cross hybride

De Suzuki S-Cross Hybride biedt verschillende voordelen, waaronder een betere brandstofefficiëntie en een lagere CO2-uitstoot. Dit maakt de auto milieuvriendelijker dan conventionele benzine- of dieselauto's. De hybride variant van de S-Cross heeft een efficiënte aandrijflijn die bestaat uit een benzinemotor en een elektromotor. Dit zorgt voor een soepel en comfortabel rijgedrag, evenals een stille en trillingsvrije rijervaring. Bovendien kan de elektromotor worden gebruikt om korte afstanden af te leggen zonder dat er brandstof wordt verbruikt, wat de milieuvriendelijkheid verder verbeterd. Ook is de Suzuki S-Cross Hybride uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals adaptieve cruise control, automatische noodremassistentie en een achteruitrijcamera. Deze functies zorgen voor een veilige en comfortabele rijervaring. De betrouwbaarheid van de Suzuki S-Cross is ook goed, en dit geldt ook voor de hybride variant.


De krachtige SX4 S Cross

Het verhaal van de Suzuki SX4 S-Cross begint in 2013 als de opvolger van de Suzuki SX4 die in 2006 werd geïntroduceerd. De compacte crossover kreeg een ingetogen styling mee en was verkrijgbaar met 1.6 liter benzine- en dieselmotoren, beide met 120 pk. Na de facelift in 2016 verdween de dieseloptie en kwamen er twee benzinemotoren beschikbaar: de 1.0 liter en 1.4 liter Boosterjet motoren met respectievelijk 112 en 140 pk. De Suzuki SX4 S-Cross was beschikbaar met voorwielaandrijving en een handbak of automaat, maar wie de Allgrip-uitvoering koos, kreeg het model met vierwielaandrijving. De Suzuki SX4 S-Cross is een vrij populaire auto en daarmee een geliefde occasion. De compacte crossover biedt fijne voorzieningen, een degelijke uitrusting en goede bouwkwaliteit tegen een voordelige prijs. De SX4 S-Cross is bovendien de ruimste auto in zijn klasse, wat hem zeer geschikt maakt voor gezinnen. Het model staat bekend om zijn veiligheid en is dus een betrouwbare keuze voor wie veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Op Gaspedaal.nl zijn vooral uitvoeringen met benzinemotor te vinden, waarbij de handgeschakelde transmissie het meest populair is. Er is een ruime variatie aan uitrustingsniveaus en opties te vinden, waardoor er voor iedereen een geschikte Suzuki SX4 S-Cross te vinden is.


Ons grote aanbod aan Suzuki S Cross occasions

Bij Louwman hebben we een grote selectie aan betrouwbare tweedehands Suzuki S-Cross occasions. Of u nu op zoek bent naar een Suzuki S-Cross occasion of een Suzuki S-Cross occasion, wij hebben een ruim aanbod aan auto's beschikbaar die aan al uw wensen voldoen. Elke occasion die we aanbieden, wordt zorgvuldig geïnspecteerd en onderhouden door onze ervaren technici. Hierdoor kunnen we de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze tweedehands Suzuki S-Cross modellen garanderen. Onze Suzuki S-Cross occasions zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, motoren en kleuren, zodat u altijd de perfecte auto kunt vinden die aan uw eisen en budget voldoet. Wij begrijpen dat het kopen van een tweedehands auto spannend kan zijn en daarom bieden wij altijd uitgebreide garantie en onderhoudshistorie bij elke Suzuki S-Cross occasion die wij verkopen. Bij Louwman koopt u met een gerust hart een betrouwbare tweedehands Suzuki S-Cross. Bekijk ons grote aanbod aan Suzuki S-Cross occasions op onze website of bezoek onze showroom om uw droomauto in het echt te zien en te testen. Onze deskundige verkoopadviseurs staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte tweedehands Suzuki S-Cross die bij u past.


De fijne occasion met automaat

Het is goed mogelijk om een Suzuki S-Cross occasion met automaat te vinden. Alle generaties van dit model zijn namelijk beschikbaar geweest als automaat, waardoor er een ruim aanbod is op de tweedehands markt. Dus als je op zoek bent naar een Suzuki S-Cross met automaat, dan heb je keuze genoeg. Maar ook als je liever een ouderwetse pook hebt, kun je nog steeds terecht bij de S-Cross, want er zijn ook modellen beschikbaar met handgeschakelde versnellingsbak. Suzuki S-Cross occasions zijn betrouwbaar, zuinig en wendbaar op de weg. Bij Louwman hebben we een groot aanbod aan zorgvuldig geselecteerde Suzuki S-Cross occasions, die aan uw verwachtingen voldoen. Onze deskundige verkoopadviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte tweedehands Suzuki S-Cross die bij uw wensen en budget past. Ontdek ons aanbod vandaag nog!
 
sluiten
 
resultaten tonen