Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Suzuki Baleno

De Suzuki Baleno wordt algemeen beschouwd als een goede auto vanwege zijn betrouwbare prestaties, ruim interieur en zuinige brandstofverbruik. Hoewel het een populaire keuze was, is de productie van de Suzuki Baleno gestaakt om verschillende redenen, zoals veranderingen in de marktvraag, evolutie van het modellengamma en strategische beslissingen van de fabrikant. De prijs van een nieuwe Suzuki Baleno voor een basisuitvoering begint rond de €16.000. Voor luxere en beter uitgeruste modellen kunnen de prijzen oplopen tot ongeveer €22.000. 

De Suzuki Baleno te koop bij Louwman

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ruime auto? De Suzuki Baleno is een uitstekende keuze. Bij Louwman hebben we meerdere Suzuki Baleno te koop, klaar om aan uw behoeften te voldoen. De Suzuki Baleno staat bekend om zijn comfortabele interieur, moderne functies en zuinige prestaties. Of u nu een gloednieuwe Suzuki Baleno wilt kopen of geïnteresseerd bent in een gebruikte versie, onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte auto voor u. 

Suzuki Baleno occasion bij Louwman

Bij Louwman vind je een uitgebreid aanbod aan Suzuki Baleno occasions. Of je nu op zoek bent naar een Suzuki Baleno automaat occasion of een Suzuki Baleno hybrid occasion, Louwman heeft het allemaal. De Suzuki Baleno hybride is een betrouwbare en ruime hatchback met een hybride aandrijfsysteem, waardoor je zuinig en milieuvriendelijk kunt rijden. Bij Louwman ben je verzekerd van kwaliteit en uitstekende service. Kom langs en ontdek jouw ideale Suzuki Baleno occasion!

Smart Hybrid, de hybride uitvoering

De Suzuki Baleno 1.2 high executive smart hybrid is een compacte hatchback die van mei 2016 tot augustus 2019 in Nederland verkrijgbaar was. Met zijn hybride aandrijflijn, bestaande uit een elektromotor en een benzinemotor, biedt de Suzuki Baleno Hybrid een zuinige en milieuvriendelijke rijervaring. De auto heeft een maximumvermogen van 66 kW (90 pk) en een maximum koppel van 120 Nm. Volgens de fabrikant heeft hij een gemiddeld verbruik van 4,0 l/100 km (1 op 25,0), waardoor hij zuinig en kostenefficiënt is. De Suzuki Baleno Hybrid biedt plaats aan vijf personen en heeft een ruime bagageruimte met een inhoud van 355 liter. Met zijn compacte formaat en wendbaarheid is hij ideaal voor stadsritten en manoeuvreren in druk verkeer. De auto is voorzien van verschillende comfort- en veiligheidsvoorzieningen, waaronder airconditioning, cruise control, parkeersensoren en een achteruitrijcamera. Met zijn moderne styling, betrouwbare prestaties en zuinige hybride technologie is de Suzuki Baleno Smart Hybrid een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een compacte en milieuvriendelijke auto. Je vind de Suzuki Baleno 1.2 high executive smart hybrid echter alleen nog maar als occasion.

Extra veel ruimte in de baleno station

De Suzuki Baleno Station wagon is een ruime en praktische stationwagen die geschikt is voor gezinnen en mensen die behoefte hebben aan extra laadruimte. Met zijn kenmerkende design en betrouwbaarheid is de Baleno Station een populaire keuze in zijn klasse.  De Suzuki Baleno Stationwagon modellen uit 1998, 1999 en 2000 boden ruimte en praktisch gebruiksgemak. Deze stationwagens waren ideaal voor gezinnen en mensen die behoefte hadden aan extra bagageruimte. Ze hadden een ruime carrosserie en comfortabel interieur, met voldoende zitruimte en handige opbergmogelijkheden. De motoropties variëren afhankelijk van de markt en specificaties, waardoor er keuzes waren in termen van vermogensniveaus. De Baleno Stationwagon modellen van deze jaren stonden bekend om hun betrouwbaarheid en degelijke prestaties. 

Suzuki Baleno als automaat

In Nederland werd de Suzuki Baleno geleverd met verschillende motoropties. De Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet High Executive is uitgerust met een 1.0-liter Boosterjet-motor. Deze driecilinder turbomotor heeft een cilinderinhoud van 998 cc en levert een vermogen van ongeveer 111 pk en een koppel van ongeveer 170 Nm. Dankzij de turbo biedt deze motor een goede acceleratie en efficiënt brandstofverbruik. Naast de Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet High Executive is er ook de Suzuki Baleno 1.6, die is voorzien van een 1.6-liter viercilinder motor. Deze motor heeft een cilinderinhoud van 1.586 cc en levert een vermogen van rond de 100-110 pk, afhankelijk van de exacte specificaties, met een koppel van ongeveer 150-160 Nm. De 1.6-liter motor biedt een solide prestatievermogen en een goede balans tussen kracht en efficiëntie. Maar er is  ook nog de Suzuki Baleno 1.2 Dynamic, dit specifieke model is uitgerust met een 1.2-liter viercilinder motor. De cilinderinhoud van deze motor bedraagt 1.242 cc. Het vermogen van de motor is ongeveer 66 kW (90 pk) bij 6000 tpm en het maximale koppel is ongeveer 120 Nm bij 4400 tpm. De Baleno 1.2 Dynamic wordt standaard geleverd met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Alle Suzuki Baleno motoren zijn verkrijgbaar met handgeschakelde versnellingsbakken en bieden een soepele en responsieve rijervaring. Afhankelijk van het gekozen model en de configuratie kan de Suzuki Baleno ook worden uitgerust met een automatische transmissie.

Alle specificaties van de Baleno

Het interieur van de Baleno is ruim en biedt voldoende hoofd- en beenruimte voor zowel de bestuurder als de passagiers. De stoelen zijn comfortabel en bieden goede ondersteuning, zelfs tijdens langere ritten. Het dashboard is functioneel en intuïtief, met gemakkelijk toegankelijke bedieningselementen en een duidelijk afleesbaar instrumentenpaneel. De Suzuki Baleno heeft een ruime bagageruimte die geschikt is voor dagelijks gebruik en lange reizen. De exacte specificaties van de kofferbakinhoud kunnen variëren afhankelijk van het model en de configuratie. Over het algemeen biedt de Baleno een bagageruimte met een inhoud van ongeveer 355 liter, wat voldoende is om boodschappen, bagage en andere benodigdheden mee te nemen.

De suzuki Baleno door de jaren heen

De Suzuki Baleno heeft verschillende modellen gehad in Nederland. In 2016 werd de Suzuki Baleno hybride versie geïntroduceerd, met een vermogen van 66 kW (90 pk) en een gemiddeld verbruik van 4,0 l/100 km. Bij de Suzuki Baleno 2020 werden updates en verbeteringen doorgevoerd, maar specifieke details variëren per uitvoering. De oudere generaties, zoals de Suzuki Baleno uit 1995 en de Suzuki Baleno uit 1999, boden diverse carrosserievarianten en motor- en transmissie opties. De Suzuki Baleno uit 2015 vertegenwoordigt een tussenliggende generatie, terwijl de Suzuki Baleno Hybrid uit 2018 een specifieke hybride variant was.  Reviews van de Suzuki Baleno worden over het algemeen als comfortabel en prettig beschouwd. Met zijn compacte formaat en wendbaarheid is de Suzuki Baleno gemakkelijk te manoeuvreren in stadsverkeer en biedt hij een soepele en stabiele rit op de snelweg. Het lichte gewicht van de Baleno draagt bij aan zijn wendbaarheid en responsieve handling. De auto reageert snel op stuur input en biedt een goede controle, waardoor het rijden in bochten plezierig is. De ophanging is comfortabel en absorbeert oneffenheden in de weg goed, waardoor de rit soepel blijft, zelfs op hobbelige wegen.

Suzuki Swift, de opvolger

U vraagt zich misschien af waarom de productie van de Suzuki Baleno is gestopt en wat het verschil is met de Suzuki Swift. De beslissing om de productie van de Baleno stop te zetten, werd genomen om plaats te maken voor de innovatieve Suzuki Swift, de opvolger van de Baleno. De Swift behoudt de betrouwbaarheid van zijn voorganger, maar biedt een verfijnd ontwerp, verbeterde technologieën en een nog leukere rijervaring. Met zijn compacte formaat en wendbaarheid is de Suzuki Swift perfect geschikt voor stedelijke avonturen, terwijl het toch voldoende ruimte biedt voor passagiers en bagage. Ontdek zelf waarom de Suzuki Swift de nieuwe favoriet is geworden bij Louwman!

Niet meer in productie, even betrouwbaar

Hoewel de Suzuki Baleno niet meer in productie is, blijft hij een betrouwbare keuze voor autoliefhebbers. Bij Louwman hebben we een gevarieerd aanbod van gebruikte Suzuki Baleno modellen, waaronder de Suzuki Baleno 1995, Suzuki Baleno 1999, Suzuki Baleno 2015, Suzuki Baleno  2016, Suzuki Baleno  2017, Suzuki Baleno 2020 en de Suzuki Baleno hybride 2018 variant. Deze auto's staan bekend om hun duurzaamheid, brandstofefficiëntie en comfortabele rijeigenschappen. Onze deskundige teamleden helpen u graag bij het vinden van de ideale Suzuki Baleno 

Interesse in de Suzuki Baleno bij Louwman?


Heeft u interesse in de Suzuki Baleno? Bij Louwman staan we klaar om u te helpen met uw keuze. Of u nu de voorkeur geeft aan een nieuwe, gebruikte of hybride Suzuki Baleno, ons ruime aanbod biedt volop mogelijkheden. Onze deskundige verkoopadviseurs kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en voordelen van de Baleno modellen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wij zorgen voor een soepele aankoopervaring en bieden uitstekende after sales-ondersteuning om uw rijplezier te waarborgen. Kom vandaag nog langs bij Louwman en ontdek waarom de Suzuki Baleno een geweldige keuze is voor uw volgende auto!

Een tweedehands Suzuki Baleno kan een aantrekkelijke keuze zijn als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare auto. Als occasion biedt de Baleno goede waarde voor je geld, met zijn ruime interieur, zuinige motoren en betrouwbaarheid. Het is belangrijk om de staat en het onderhoudsverleden van de specifieke Baleno die je overweegt grondig te controleren. Zo kun je ervoor zorgen dat je een goed onderhouden exemplaar koopt. Het vergelijken van prijzen en het maken van een proefrit bij verschillende dealers en particuliere verkopers helpt je bij het vinden van de beste tweedehands Suzuki Baleno die aan jouw eisen voldoet.
 
sluiten
 
resultaten tonen