Kies uw vestiging Zoeken

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden, zoals deze door de BOVAG voor autodealers en onafhankelijke autobedrijven zijn vastgesteld, van toepassing.

Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden voor particuliere leveringen.
Algemene Voorwaarden BOVAG - Particulier

Als zakelijke klant zijn onderstaande Algemene Voorwaarden voor u van toepassing.
Algemene Voorwaarden BOVAG - Zakelijk

Naast de voorwaarden van de BOVAG zijn wij ook lid van de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf, de FOCWA. Hieronder vindt u de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.

Algemene Voorwaarden FOCWA

Onze voorwaarden vindt u tevens op de achterzijde van uw factuur.

Algemene voorwaarden 1-2-3AUTO

Algemene voorwaarden 1-2-3AUTO

 

Disclaimer

Door Louwman Retail per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Louwman Retail staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Wijzigingen in prijzen en uitvoeringen worden voorbehouden. Ofschoon de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard ook.
Aan de omschreven producten en genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde prijzen zijn indicatief en exclusief montagekosten. Vraag naar de specifieke voorwaarden bij de dichtstbijzijnde Louwman vestiging.

De door u vermelde persoonsgegevens (adres, telefoon en e-mail) worden verwerkt door de Louwman Retail in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Aan de hand van deze verwerking kunnen wij u een optimale service geven, u tijdig voorzien van actuele auto-informatie en gepersonaliseerde aanbiedingen doen. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden. Indien u deze informatie niet wenst te ontvangen kunt u contact opnemen met: Louwman Retail B.V., Donau 34, 2941 BA Den Haag.

Louwman Groep

Louwman Retail B.V.

Donau 34
2491 BA Den Haag
Tel. +31(0)70 3047300
Fax. +31(0)70 3834638

retailinfo@louwmanretail.nl


HR nr. Den Haag 27095155
BTW: NL0047.37.027.B01
ABN AMRO: 42.60.56.1675

Neem contact op

Terug naar boven