Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Renault Clio

De Renault Clio is een populaire auto met positieve eigenschappen. Het biedt een goede mix van comfort, prestaties en betrouwbaarheid. De prijs van een Renault Clio varieert afhankelijk van het model, uitrusting en eventuele extra's. Het brandstofverbruik van een Renault Clio hangt ook af van het specifieke model en de motorisering, maar over het algemeen staat de Clio bekend als een zuinige auto. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals de Clio Hatchback, Estate en RS-varianten, elk met hun eigen unieke kenmerken en stijlen.


De Renault Clio te koop bij Louwman

Bij Louwman kun je een Renault Clio kopen. We hebben altijd een Renault Clio te koop. Ook als je een Renault Clio occasion wilt kopen. Louwman biedt diverse Renault Clio's te koop aan. Als gerenommeerde autodealer hebben we een ruim assortiment aan Renault Clio's beschikbaar, zodat je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, kleuren en specificaties. De Renault Clio is een populaire keuze. Bij Louwman kun je terecht voor professioneel advies en uitstekende service om jouw ideale Renault Clio tweedehands te vinden en te kopen.


Voordelen van de hybride Renault Clio

De Renault Clio E-Tech 140 is een mooie toevoeging aan het hybride auto segment. Met een gecombineerd vermogen van 140 pk (103 kW) biedt de Renault Clio hybrid zowel kracht als efficiëntie. De hybride aandrijflijn bestaat uit een 1,6 liter benzinemotor en twee elektromotoren, ondersteund door een automaat met rechte vertanding. Bij het starten van de auto wordt de verbrandingsmotor in rust gelaten, waarbij de primaire elektromotor het werk overneemt. In stadsomgevingen kan de Clio E-Tech 140 tot 80 procent volledig elektrisch rijden, met een maximale snelheid van 70 tot 75 km/h. Dit resulteert in aanzienlijke brandstofbesparingen van maximaal 40 procent in vergelijking met een vergelijkbare benzineauto. Met een accucapaciteit van 1,2 kWh en een slimme positionering tussen de achterwielen biedt de Renault Clio hybride een indrukwekkende elektrische rijervaring. Het interieur is voorzien van moderne technologie, zoals een digitale 7-inch Smart Cockpit en een 7-inch of 9,3-inch Easylink infotainmentscherm.


De hybride ook te koop als occasion

Bij Louwman heb je ook de mogelijkheid om de Renault Clio hybride automaat occasion te kopen. Deze hybride uitvoering van de Renault Clio combineert zuinigheid met het gemak van een automaat.  Op zoek bent naar een tweedehands Renault Clio hybride automaat? Dan biedt Louwman jou diverse opties aan. Of je nu specifiek op zoek bent naar een Renault Clio hybride occasion met automaat, bij Louwman kun je een geschikt model vinden dat aan jouw wensen voldoet. Het hybride aandrijfsysteem zorgt voor een efficiënte en milieuvriendelijke rijervaring, terwijl de automaat het schakelen comfortabel en soepel maakt. Ontdek het aanbod van Renault Clio hybride occasions bij Louwman en vind jouw ideale Clio.


Ons aanbod Renault Clio occasions

Bent u op zoek naar een Renault Clio occasion? Bij Louwman vindt u een ruime selectie aan Renault Clio tweedehands auto’s. Of u nu een Renault Clio uit 2017 of 2015 zoekt, wij hebben diverse occasions beschikbaar. Bij ons kunt u met vertrouwen een Renault Clio tweedehands kopen. Onze ervaren experts hebben elke occasion zorgvuldig gecontroleerd en onderhouden, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Kom langs bij Louwman en ontdek ons assortiment Renault Clio occasions. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte Renault Clio voor u.


De occasion met automaat

De Renault Clio automaat occasion is een populaire keuze. Het biedt het gemak van een automatische transmissie, waardoor het rijden comfortabeler wordt. Een Renault Clio automaat tweedehands is een betaalbare optie voor wie op zoek is naar een betrouwbare en compacte auto. Met zijn stijlvolle design en moderne functies is de Renault Clio een aantrekkelijke keuze. Of je nu een automaat zoekt voor dagelijks gebruik of lange afstanden, de Renault Clio automaat is een praktische en veelzijdige auto die aan je behoeften kan voldoen.


De Renault Clio Estate

De Renault Clio Estate is een ruime en praktische auto met extra laadruimte. Als stationwagon biedt de Renault Clio Estate meer bagageruimte dan de standaard Clio, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen en mensen die behoefte hebben aan extra opbergruimte. Een Renault Clio Estate occasion is een betaalbare optie voor wie op zoek is naar een combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. De Clio Estate heeft een modern ontwerp, efficiënte motoren en handige functies. De Estate is een aantrekkelijke keuze voor dagelijks gebruik en lange reizen.


Populaire uitvoeringen van de Renault Clio

De Renault Clio is een veelzijdige auto die beschikbaar is in verschillende uitvoeringen. Hieronder worden enkele populaire modellen besproken.


De Renault Clio RS

De Renault Clio RS is de sportieve variant van de populaire Renault Clio. De Renault RS Clio heeft een krachtige motor, sportieve ophanging en agressieve styling. Het is de Renault Clio die ontworpen is voor liefhebbers van sportief rijden. Het biedt verbeterde prestaties en dynamiek ten opzichte van de standaard Clio. De Renault Clio RS line staat bekend om zijn sportieve karakter en geavanceerde technologieën, waardoor het een gewilde keuze is voor autoliefhebbers. Dus op zoek naar een fantastische  rijervaring? Op de weg of op het circuit? De Clio RS biedt plezier en opwinding achter het stuur!

Uitvoering van 2020

In het begin van 2020 werd de Clio e-Tech Hybrid geïntroduceerd. De Renault Clio 2020 beschikt over een 1,6 liter motor zonder turbo, die werkt volgens het Atkinson principe en een vermogen levert van 91 pk. Deze motor is gekoppeld aan twee elektromotoren, die samen 69 pk genereren. Renault geeft het totale systeemvermogen op als 140 pk. Met de Renault Clio E-Tech hybride is het mogelijk om puur elektrisch te rijden over een afstand van 75 tot 79 kilometer. Dit biedt een aanzienlijke elektrische rijervaring en draagt bij aan een lager brandstofverbruik en verminderde uitstoot. Renault clio 2020 occasion

Renault Clio uit 2019

Toen de Renault Clio 2019 op de markt kwam, waren er al vijftien miljoen Clio's verkocht. De vijfde generatie, de Renault Clio 2019, is iets korter en lager dan zijn voorganger, de Clio IV, maar wel breder. Standaard is de Renault Clio 2019 uitgerust met een 7 inch scherm voor het multimedia-systeem, maar duurdere uitvoeringen krijgen een groter 10 inch scherm. De Renault Clio 2019 is beschikbaar met verschillende motoren, waaronder een 1.0 TCe driecilinder benzinemotor met 100 pk, die optioneel af-fabriek met een LPG-installatie geleverd kan worden. Daarnaast zijn er varianten met een 1,3-liter motor met 130 pk en een 1,5-liter dCi diesel met 85 pk verkrijgbaar. Op zoek naar een Renault Clio 2019 occasion? Kijk eens op onze website of bezoek één van onze showrooms, bij Louwman helpen we  je graag op weg!

Bouwjaar 2017

De Renault Clio 2017 is een populaire keuze als occasion. Deze compacte auto biedt een aantrekkelijke combinatie van stijl, comfort en efficiëntie. Met zijn dynamische ontwerp en moderne technologieën trekt de Clio de aandacht. Hij is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met benzine- en dieselmotoren die zorgen voor een soepele en responsieve rijervaring. Het interieur is ruim en biedt comfortabele zitplaatsen en handige functies. De  Renault Clio 2017 occasion is een betrouwbare en betaalbare optie voor diegenen die op zoek zijn naar een compacte en praktische auto met een vleugje stijl.

De tweedehandse Renault Clio is een veelgezochte optie voor liefhebbers van vijfdeurs hatchbacks. Deze compacte auto concurrerend met andere populaire modellen, zoals de Ford Fiesta. De Clio S-uitvoeringen zijn bijzonder populair vanwege hun sportieve uitstraling en dynamische rijeigenschappen. Veel van deze tweedehands auto s zijn uitgerust met handige functies, zoals cruise control, waardoor ze ideaal zijn voor lange afstanden. Bovendien heeft de Renault Clio al verschillende keren de titel "Auto van het Jaar" gewonnen, wat getuigt van zijn kwaliteit en populariteit. Als je op zoek bent naar een betrouwbare tweedehands auto, is een Renault Clio uit de derde generatie zeker het overwegen waard. Wil je Renault Clio occasion kopen? Kom dan naar Louwman.
 
sluiten
 
resultaten tonen