HomeWerken bij
 

Zet je carrière in een hogere versnelling

Als je een passie hebt voor auto's bestaat er geen mooiere werkplek dan Louwman Dealerbedrijven. Om te beginnen zijn we onderdeel van de Louwman Group, een van de grootste automotive holding bedrijven van Nederland. Dat betekent dus volop kansen om je te ontwikkelen en te groeien binnen onze organisatie.

Maar er is meer waarvan je autohart sneller gaat kloppen. Met Toyota, Lexus, Suzuki, Mazda en Mitsubishi hebben we namelijk een zeer gevarieerd merkenportfolio. Van praktische auto's voor de stad tot een luxe hybride Lexus', het komt allemaal samen binnen één van de vele vestigingen van Louwman Dealerbedrijven.

Werken met je hoofd en met je hart

Je voelt het overal binnen ons bedrijf: het is prachtig om met zulke mooie merken te werken, toegang te hebben tot de nieuwste technologieën, echt vakmanschap toe te passen en klanten van de allerbeste service te voorzien. Dat laatste is belangrijk. Louwman Dealerbedrijven heeft zich namelijk ten doel gesteld: 'de meest aanbevolen dealer van Nederland te worden'. De klant op 1 en je passie voor auto's er meteen achteraan. Dat is waar we voor gaan.

Reageer meteen

Bekijk nu meteen onze vacatures en solliciteer! Staat je droombaan er op dit moment niet bij? Kom dan regelmatig terug. Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen, zodat we jou weten te vinden.

Bekijk onze vacatures

Hier staan we voor, hier gaan we voor

De Louwman Dealerbedrijven hebben een ambitieus maar heel duidelijk doel: 'De meest aanbevolen- en best presterende dealerholding van Nederland worden'. We willen dit doel bereiken met een goed georganiseerde en daadkrachtige organisatie, een gezond rendement, zeer tevreden klanten, een hoge mate van collegialiteit en trotse medewerkers.

Je krijgt wat je verdient

Als jij met de inzet werkt die we van je verwachten, dan krijg je daar natuurlijk heel wat voor terug. We zorgen goed voor onze medewerkers en dat verdienen ze ook. Zo zijn er veel mogelijkheden voor training en ontwikkeling en de arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. We bieden je onder meer:

  • pensioenregeling
  • studiekostenregeling
  • autoverzekering
  • koop en verkoop van verlofdagen
  • en last but not least natuurlijk: een aankoopregeling met korting en gunstige financiering!

CAO

Alle medewerkers van Louwman Dealerbedrijven vallen onder de CAO "Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf".

Download CAO

Carrièrekansen bij Louwman Dealerbedrijven

Bekijk direct het overzicht van de actuele vacatures bij Louwman Dealerbedrijven. Met tientallen vestigingen door het hele land komen er regelmatig nieuwe vacatures bij. Staat je droombaan er nu niet bij, kom dan snel nog eens terug.

Meer informatie kan je opvragen bij de HR afdeling via:

Tel. +31 (0)70 304 73 00