Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg Louwman op social media!

Volg Louwman op social media en blijf op de hoogte van al het nieuws, leuke feitjes en alle ontwikkelingen. Daarnaast komen er diverse winacties voorbij en houden we je op de hoogte over de leukste evenementen waar wij aanwezig zijn. Welk social media platform je ook gebruikt, Louwman is er ook.

Facebook

Op de Louwman pagina op Facebook vindt je allerlei nieuwsitems, diverse afleveringen, maar natuurlijk ook veel nieuwtjes over onze bedrijven en merken. Daarnaast hebben wij regelmatig winacties! Volg ons daarom direct op Facebook.

Volg Louwman

Instagram

We kunnen alle social media kanalen soms amper bij benen maar we zijn wel heel actief op Instagram! Volgen jullie ons al?

Volg Louwman

LinkedIn

Wil jij je netwerk vergroten? Volg ons dan ook op LinkedIn. Wij plaatsen diverse vacatures, nieuwtjes voor ondernemers als de groot zakelijke oplossingen. Daarnaast kun je hier alles lezen over diverse ontwikkelingen in automotive sector.

Volg Louwman

Youtube

Louwman plaatst regelmatig diverse filmpjes op Youtube. Vaak zijn dit promotiefilmpjes van diverse modellen van onze merken. Daarnaast zijn we druk bezig met diverse filmpjes over onze auto's in de showroom, service-adviezen die we geven, maar natuurlijk ook de mooie auto's.

Bekijk onze filmpjes op Youtube

Contact met Louwman

Onze social media kanalen zijn uitermate geschikt om op laagdrempelige wijze met ons in contact te komen. Los van het feit dat u kunt reageren op het bericht dat wij plaatsen, kunt u natuurlijk ook actief ons benaderen. Stuur bijvoorbeeld via Twitter of Facebook een privé-bericht. Voordeel voor u is dat wij ook buiten de reguliere openingstijden van onze vestigingen / showrooms, spoedig op uw bericht zullen reageren.

Louwman

Louwman Dealerbedrijven B.V.

Donau 34
2491 BA  Den Haag
Tel. +31(0)70 3047300

retailinfo@louwmanretail.nl

HR nr. Den Haag 27095155
BTW: NL0047.37.027.B01
ABN AMRO: NL17 ABNA 0426 0561 67

Neem contact op

Terug naar boven