HomeOnderhoudVoorjaarsaanbiedingen
 

Voorjaarsaanbiedingen

Lentefris het voorjaar in met de voorjaarsaanbiedingen van Louwman!

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzichtDe lente is begonnen en dat betekent dat de ongemakken van het winterse weer voorbij zijn. Daarom kunt u bij Louwman met uw auto schoon en fris de lente in met onze voorjaarsaanbiedingen.  Geldig in de maand april!

Yokohamabanden: nu met 25% korting

Bij Louwman raden we Yokohama banden aan. Het advies is gebaseerd op jarenlange ervaring en intensieve samenwerking met het merk voor onze automerken Toyota, Lexus en Suzuki. 

Voordelen van Yokohama:

 • Goede remprestaties, zowel op nat als droog wegdek.
 • Eén van de meest brandstof besparende bandenmerken. 
 • Eén van de stillere banden die er verkrijgbaar zijn.

Kies uw nieuwe banden

Uw auto weer als nieuw met reconditioneren bij Louwman

Poetsservice van Louwman

Compleet reconditioneren van € 219,95 voor € 199,-
IJs, sneeuw, pekel en dooiresten zijn enorm slecht voor uw auto. Daar helpen wij u graag vanaf! Zo gaat u lekker fris de lente in.

Reconditioneren bij Louwman
Uw auto wordt volledig gereinigd van binnen en buiten. Zo wordt het exterieur schoongemaakt en gepoetst. Daarnaast krijgt het interieur een grondige reiniging en een complete geurbehandeling. Zo is uw auto weer als nieuw!

Ozonbehandeling voor € 49,95
Nare geurtjes maken geen kans meer met de ozonbehandeling. Ozon (O3) is een natuurlijk deel van het element zuurstof. Het zit al in de lucht en is desinfecterend. Deze behandeling zorgt voor het verwijderen van vieze geuren in het  interieur.

Hiermee rekent u af met rook en muffe geuren door middel van de ozonbehandeling. Zo krijgt u uw auto na deze behandeling weer fris terug!

- Maak direct een werkplaatsafspraak

Lifehammer: van € 19,95 voor € 15,95!

De LifeHammer 'Evolution' is een noodhamer met een ultra-harde keramische kop. Door met de noodhamer tegen het raam te slaan, verbrijzelt het raam. De hamer heeft een ingebouwd mes voor het doorsnijden van gordels en wordt geleverd met een QUICK CLICK-systeem dat ervoor zorgt dat hij in elke gewenste positie gemonteerd kan worden.

Voordelen van de LifeHammer:

 • Ultra-harde keramische hamerkop:  Met deze kop wordt een raam automatisch kapot getikt wanneer u hem tegen het glas aandrukt. Hierdoor is minder kracht nodig waardoor het geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen.
 • Geïntegreerde gordelsnijder en handgreep met antisliplaag.
 • Goed te gebruiken onder water: er is weinig slagkracht nodig om een ruit in te slaan. Deze LifeHammer is ideaal onder water. 
 • Gemakkelijk te monteren: Deze lifehammer monteren is erg gemakkelijk door het zogeheten 'Quick Click System'. Zo kun je de hamer, en zelfs een tweede exemplaar, makkelijk aan de binnenkant van de deur bevestigen. Uiteraard kunnen wij dat voor u regelen.

De LifeHammer Evolution is als beste getest door het tv-programma Radar. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u graag een LifeHammer Evolution?

Kom dan langs bij één van onze vestigingen.

- Alle vestigingen voor u op een rij

Lifehammer bij Louwman

Aircoreiniging bij Louwman: nu met 20% korting

Bij Louwman kunt u in de maand april uw airco laten reinigen met 20% korting. Zo kost  een reiniging geen € 39,95 maar € 31,95.  De lucht in uw aircosysteem kan onzuiver worden door schimmels en bacteriën. Deze schimmels en bacteriën ontstaan doordat het airco- en ventilatiesysteem een vochtige plek is. Hierin nestelen bacteriën en schimmels zich gemakkelijker. Wanneer dit gebeurt kan de lucht in uw auto tot wel zes keer zo onzuiver zijn als de buitenlucht.

Met een aircoreiniging kan dit voorkomen worden!

Wij sluiten een ozonmachine aan op het aircosysteem die zorgt dat alle bacteriën en schimmels verdwijnen. Na de reiniging voeren wij ook nog een geurbehandeling uit waardoor uw auto weer heerlijk ruikt! Daarnaast controleren wij natuurlijk de werking van het aircosysteem. De voordelen van de aircoreinigingsservice zijn:

 • Voorkomt ademhalingsproblemen en allergische reacties
 • Verwijdert onaangename geuren
 • Draagt bij aan uw gezondheid
 • Zorgt voor schone lucht in uw auto interieur

Plan uw airco reiniging in

Aircoreiniging bij Louwman

Alle bovenstaande acties zijn geldig tot en met 30 april 2018. Vraag naar de voorwaarden.