Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Toyota aircoservice

Gezonde ťn verkoelende lucht!

Wanneer u gebruik wilt maken van uw airco is het wel zo prettig dat deze gezonde en verkoelende lucht het interieur in blaast. Een goedwerkende airconditioning in uw Toyota zorgt daar normaliter voor. Om u te verzekeren dat deze goed blijft werken raden wij u aan om jaarlijks het airco- en ventilatiesysteem van uw Toyota te laten controleren. Na verloop van tijd nestelen bacteriŽn, micro-organismen en schimmels zich in het aircosysteem en veroorzaken onzuivere lucht en een onaangename geur. Daardoor dient het interieurfilter van uw Toyota ook iedere 30.000 kilometer vervangen te worden. Maak direct een afspraak voor aircoservice aan uw Toyota bij uw Louwman-vestiging!


 

Airco check

Voor: € 19,95

Tijdens de airco check inspecteren onze deskundige monteurs de volgende punten:
  • De kwaliteit van het interieurfilter
  • De conditie en spanning van de aandrijfriem van de aircopomp
  • Het functioneren van de airconditioning in uw Toyota
  • De conditie van de condensor

Plan uw airco check in


 

Airco reiniging

Van: € 59,95
Voor: € 39,-

Het airco- en ventilatiesysteem is een vochtige omgeving waardoor schimmels en bacteriŽn zich hier gaan nestelen. Dit kan naast een ongezonde lucht ook voor een onaangename geur zorgen. Laat het aircosysteem van uw Toyota reinigen met ozon bij Louwman. De totale airco reinigingsservice bestaat uit een reiniging met ozon, een airco check en een geurbehandeling. De voordelen van de airco reiniging zijn:
  • Voorkomt ademhalingsproblemen en allergische reacties
  • Verwijdert onaangename geuren
  • Draagt bij aan uw gezondheid
  • Verfrist het interieur

Plan uw airco reiniging in

Airco onderhoud

Van: € 129,95
Voor: € 99,-

Een aircosysteem is gevuld met koudemiddel, dat door de compressor wordt rondgepompt in het systeem. Na enige tijd kan de airconditioning zijn werking verliezen. Dit komt doordat het systeem koudemiddel verliest. Laat daarom de airco van uw Toyota regelmatig controleren bij Louwman. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wanneer blijkt dat de airco koudemiddel heeft verloren, kan het volledige systeem afgevuld worden voor slechts € 99,-. Deze prijs is exclusief eventuele reparaties en nieuwe onderdelen.

Plan uw airco onderhoud inLouwman Service Card

Is uw Toyota in onderhoud bij Louwman en bent u dus in het bezit van een Louwman Service Card? Dan profiteert u! De Louwman Service Card biedt u velen voordelen, waaronder een gratis zomer- en airco check! Daarnaast wordt er onder meer ook gratis de ruitenwisservloeistof, koelvloeistof en motorolie bijgevuld. Bent u benieuwd geworden naar alle voordelen die de Service Card u biedt?


Lees meer over de Louwman Service Card 


 

 

Terug naar boven