Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Suzuki Aircoservice

Verkoelende en gezonde lucht in uw Suzuki! 

Wanneer u een airconditioning in uw Suzuki heeft wilt u daar natuurlijk gebruik van kunnen maken. Zeker wanneer het zonnetje schijnt! Een goed werkende airco met frisse en gezonde lucht is dan wel zo prettig. Laat daarom de uw airconditioning controleren, reinigen en/of onderhouden bij uw Louwman-vestiging en geniet van gezonde verkoeling!  Maak direct online een afspraak voor aircoservice aan uw Suzuki!

Airco check

Voor: € 19,50

Wanneer u de airco van uw Suzuki laat controleren bij Louwman wordt deze op de volgende punten geÔnspecteerd:
  • Het functioneren van de airconditioning
  • De kwaliteit van het interieurfilter
  • De conditie van de condensor
  • De conditie en spanning van de aandrijfriem van de aircopomp

Plan uw airco check in


Airco reiniging

Van: € 49,50
Voor: € 39,-

Wanneer er een onaangename geur uit het airco- en ventilatiesysteem van uw Suzuki komt betekent dit doorgaans dat deze vol zit met schimmels en bacteriŽn. Ook wanneer er nog geen onaangename geur uit uw airco komt kunnen schimmels en bacteriŽn zich reeds genesteld hebben, doordat de airconditioning een vochtige omgeving is. Wij reinigen het gehele airco- en ventilatiesysteem door middel van een ozon-behandeling. Daarnaast inspecteren wij ook de werking en krijgt uw Suzuki ook een geurbehandeling. Hierdoor ruikt uw Suzuki weer heerlijk. Kortom: gezonde en schone lucht in uw Suzuki! 

Plan uw airco reiniging in

Airco onderhoud

Van: € 129,-
Voor: € 99,-

Tijdens airco onderhoud wordt het aircosysteem van uw Suzuki zowel een geÔnspecteerd als gereinigd. Daarbij wordt ook gekeken naar de hoeveelheid koudemiddel dat aanwezig is. Als het nodig is wordt het koudemiddel vervangen en het aircosysteem opnieuw afgevuld. Hierna kan de airconditioning van uw Suzuki er weer volledig tegenaan. Zo geniet u weer van frisse, verkoelende ťn gezonde lucht!

Plan uw airco onderhoud in

Louwman Service Card

Is uw Suzuki in onderhoud bij Louwman en bent u dus in het bezit van een Louwman Service Card? Dan profiteert u! De Louwman Service Card biedt u vele voordelen, waaronder een gratis zomercheck en een gratis airco controle! Daarnaast wordt er onder meer ook gratis de ruitenwisservloeistof, koelvloeistof en motorolie bijgevuld. Bent u benieuwd geworden naar alle voordelen die de Service Card u biedt?


Lees meer over de Louwman Service Card
Terug naar boven