Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
 

Uitdeuken zonder spuiten

Snel en goedkoop van uw kleine deukje af

Een kleine schade is vaak heel vervelend en snel denkt u aan hoge kosten. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Met uitdeuken zonder spuiten kunnen we u in veel gevallen al snel en goedkoop helpen. In veel gevallen is het zelfs klaar terwijl u wacht onder het genot van een kop koffie.

Vaak schrikt u bij het constateren van een beschadiging aan uw auto en denkt u direct aan dure herstelwerkzaamheden. Wanneer het echter een klein deukje betreft hoeft dit helemaal niet het geval te zijn. Bij een deukje zonder lakschade moet u denken aan een kleine parkeer- of transportschade of hagelschade. Het zijn deukjes die wij er meestal uit kunnen 'drukken' of 'masseren' met speciaal gereedschap en zonder dat er (deels) gespoten moet worden.

Voordeel:
Het grote voordeel van uitdeuken zonder spuiten? Natuurlijk de kosten en tijd. Er hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden. De auto hoeft niet voor langere tijd naar het schadeherstelbedrijf en het is in veel gevallen 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren. Zo wordt de lak bespaard/gespaard en onnodige hoge kosten voor uw portemonnee vermeden.

Helaas zijn niet alle deuken middels deze techniek te verwijderen. Onze adviseurs zullen dan ook altijd samen met u de beschadiging bekijken en beoordelen. Samen met u zullen de mogelijkheden dan worden bekeken. Mocht het niet via uitdeuken zonder spuiten verholpen kunnen worden, dan kunnen wij u altijd alternatieve reparatiemogelijkheden bieden. U krijgt altijd op voorhand een juiste indicatie van de reparatie en informatie over uw schade.
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.