Uw kleine schades verhelpen met spotrepair

Even met de sleutel tegen de deur gekomen? De boodschappenkar tegen de bumper gestoten? Of een parkeerschade opgelopen en geen dader in de buurt? In alle gevallen helpen wij u graag snel en tegen lage kosten weer schadevrij op weg dankzij onze spotrepair-service.

Wat is spotrepair?

Bij spotrepair spreken we van het verhelpen van kleine schades waarbij de auto altijd nog rijdbaar is. Vaak een schade dit valt binnen de maat van een A4-papier. Het kan hierbij mogelijk gaan om bumpers, schermen, portieren of bijvoorbeeld spiegels.

Omdat deze schades klein zijn en niet speciaal in een spuitcabine hoeven te worden behandeld, kunnen we ze tegen zeer scherpe tarieven voor u herstellen. Door onze professionele uitgevoerde spotrepair hoeft niet een hele bumper of portier en vaak ook een naastliggend carrosseriedeel meegespoten te worden. Het beperkt zich tot het deel waarop de schade zich bevindt.

Laat ons uw kleine schade repareren

Onze vakkundige professionals helpen u graag van uw kleine schades af. Louwman beschikt over vier eigen schadeherstelbedrijven (in Oosterhout, Rijen, Groningen & Schagen) waar we u snel en tegen lage kosten weer op weg helpen. Omdat we graag transparant zijn en u gemak willen bieden kunt u direct van ons een prijsopgave verwachten. 

Wilt u meer informatie of een prijs voor uw kleine schade? Neem dan contact op met onze één van onze Schadevestigingen of met uw eigen Louwman-vestiging.
 Uw auto voor onderhoud of APK?