Schadenet bij Louwman

Louwman heeft de beschikking over twee eigen schadeherstelbedrijven. Als onderdeel van onze organisatie spelen deze twee bedrijven een sleutelrol bij het herstellen van autoschade. Niet alleen worden autoschades die via onze dealerbedrijven binnenkomen hier afgehandeld, ook kunt u als u zelf autoschade heeft opgelopen direct in contact gaan met onze schadebedrijven.

'Uw schade is onze zorg'
Met onze schadebedrijven in Oosterhout en Rijen, beide onder de vlag van landelijke schadeketen, Schadenet, bent u aan het juiste adres voor schadeherstel in algemene zin, spotrepair, ruitreparatie en vele andere services. Onze beide bedrijven zijn FOCWA-erkend. Zo weet u zeker dat uw schade bij ons in goede handen is. De medewerkers zijn professioneel en vakkundig, waarbij uiteraard volgens de Arbo-voorschriften wordt gewerkt. Daarnaast proberen wij u altijd zo veel mogelijk te ontzorgen, zo bieden we passend vervangend vervoer, beschikken we over de mogelijkheid van haal- en brengservice, 24uur-service en kunt u online een offerte voor uw reparatie aanvragen.

U kunt zelfs direct online uw afspraak inplannen. Ga hiervoor naar de website van de Schadenet vestiging van uw voorkeur. De directe contactgegevens vindt u hieronder.

Snel, transparant, deskundig en professioneel. Dat is de manier waarop wij bij Schadenet Oosterhout en Schadenet Midden-Brabant werken voor u. Uw schade is onze zorg!

Schadenet Midden-Brabant - Rijen

Schadenet Midden-Brabant
Adresgegevens:
Schadenet Midden-Brabant
Hoofdstraat 176
5121 JJ Rijen

Direct contact:

Telefoon: 0161 – 22 87 33
24 uur Service: 06 – 53 58 96 71
Email: [email protected]

Wilt u meer informatie over de diensten van Schadenet Midden-Brabant in Rijen, kijk dan op de website www.schadenetmiddenbrabant.nl. U vindt hier buiten veel informatie ook directe contactgegevens van onze medewerkers.

Schadenet Oosterhout

Schadenet Oosterhout
Adresgegevens:
Schadenet Oosterhout
Distributieweg 16
4906 AD Oosterhout

Direct contact:
Telefoon: 0162 - 42 00 00
24 uur Service: 06 – 53 58 96 71
Email: [email protected]

Wilt u meer informatie over de diensten van Schadenet Oosterhout, kijk dan op de website www.schadenetoosterhout.nl. U vindt hier buiten veel informatie ook directe contactgegevens van onze medewerkers.