GlasGarage bij Louwman

GlasGarage is dé autoruitspecialist van Nederland. In korte tijd is het bedrijf gegroeid tot ruim 100 vestigingen. Net zoals Louwman staat GlasGarage voor een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

GlasGarage in Haarlem, Purmerend en Groningen

De Louwman-vestigingen Haarlem, Purmerend en Groningen zijn een samenwerking aangegaan met GlasGarage. Zo kunnen wij u nóg beter van dienst zijn! Wacht dus niet tot het sterretje in de voorruit een barst wordt. Kom langs bij uw vestiging of plan direct een afspraak in!

Ruitschade

De voorruit is een belangrijk maar kwetsbaar onderdeel. Één klein steentje kan al voor beschadigingen zorgen. Wanneer deze beschadiging niet tijdig wordt hersteld, kan de ruit verder scheuren door bijvoorbeeld temperatuurschommelingen. Laat het dus niet zo ver komen.

Ruitreparatie

Een beschadiging of sterretje in de ruit is in de meeste gevallen bijna onzichtbaar te herstellen. Onze medewerkers hebben professionele apparatuur tot de beschikking en kunnen de ruitreparatie daardoor snel en vakkundig uitvoeren. Wanneer het sterretje kleiner is dan een 2-euro muntstuk is repareren meestal mogelijk. U kunt hiervoor direct terecht bij uw Louwman-vestiging.

Waarom u niet moet doorrijden met een sterretje in de voorruit

  • Een sterretje kan een barst worden door temperatuurwisselingen waardoor de ruit vervangen dient te worden.
  • Reparatie wordt in de meeste gevallen 100% vergoed door uw verzekering (vanaf WA+)
  • Een auto met een sterretje groter dan 20 mm wordt niet APK goedgekeurd.

Ruitvervanging

Is het sterretje of de beschadiging groter dan een 2-euro muntstuk? Dan is de kans groot dat uw ruit vervangen dient te worden. Ook bij een barst, scheur of een volledig kapotte ruit dient de voorruit vervangen te worden. Wij repareren uw voorruit als het nog kan, en vervangen deze als het moet. U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw auto. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden en eventueel regensensoren. Bovendien hebben veel originele voorruiten een geluiddempende werking en dragen zij bij aan de sterkte van de kooiconstructie. Uw verzekering, wij regelen het!

Plan direct uw werkplaatsafspraak in

Uw verzekering, wij regelen het!

Bent u verzekerd tegen ruitschaden? Dan is de ruitreparatie of – vervanging in veel gevallen zelfs gratis. Vele verzekeringsmaatschappijen vinden het belangrijk dat schadeherstel door getrainde professionals met de vereiste systeemkennis wordt uitgevoerd. Om deze reden sturen zij u bewust naar de dealer waar met originele onderdelen wordt gewerkt. Wij verzorgen de volledige afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Wanneer uw verzekeraar eigen risico in rekening brengt, komen wij u daar graag in tegemoet!

Vakkundige reparatie, snel op weg

Heeft u onverhoopt een ruitschade en wilt u deze laten repareren? Neem dan contact op met uw Louwman-vestiging of plan uw afspraak in. Wij zorgen dat uw ruit vakkundig wordt gerepareerd of vervangen. Zo kunt u weer snel op weg!

Vestigingen met GlasGarage

  • Haarlem
  • Purmerend
  • Groningen