Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
 

Toyota pechhulp

Pech met uw Toyota

De beste manier om pech met uw Toyota te voorkomen is om de auto regelmatig voor onderhoud te brengen bij één van onze Louwman vestigingen. Kiest u voor het onderhoudspakket Standaard of Compleet, dan zit daar standaard bij pechhulp bij. Bij het onderhoudspakket Budget kan de Pechhulp additioneel worden aangeschaft.

Toyota Pechhulp

Toyota biedt drie verschillende onderhoudspakketten: Budget, Standaard en Compleet. Kiest u voor de pakketten Standaard of Compleet dan heeft u als eigenaar of berijder van een dealeronderhouden Toyota 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in binnen- en buitenland ongeacht de leeftijd of kilometerstand van de auto. Bij iedere onderhoudsbeurt verlengen wij deze Europese pechhulp automatisch voor u voor 1 jaar en maximaal 15.000 kilometer. U ontvangt een persoonlijke pechhulppas met de geldigheidsduur en het telefoonnummer van de alarmcentrale. Bij het onderhoudspakket Budget kan pechhulp additioneel worden aangeschaft.

Wat regelen we voor u?
Ons hulpdienst zorgt er voor dat u een vervangende auto krijgt of thuis wordt gebracht indien de reparatie aan uw auto langer dan een dag in beslag zal nemen. Daarnaast regelt de Toyota Pechhulp tevens het transport van uw Toyota naar de dichtstbijzijnde Toyota vestiging in de buurt. Uiteraard zorgen wij ook voor de levering van extra onderdelen wanneer dit noodzakelijk is. Mocht u ziek zijn geworden in het buitenland ook dan geen probleem voor onze pechhulpservice. Wij regelen een chauffeur die er voor zorgt dat u en eventuele medepassagiers naar uw bestemming worden gebracht. Kortom wij staan voor u klaar in Nederland en bijna heel Europa.

Pechhulpservice nummers

Toyota Europese Pechhulp 24 uur per dag
  • Vanuit Nederland belt u: 0800 - 22 00 025 (gratis)
  • Vanuit het buitenland belt u: +31 20 - 59 29 836
Download hier de brochures:

Voorwaarden Toyota Pechhulp BudgetVoorwaarden Toyota Pechhulp Standaard & Compleet