Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
 

Mitsubishi pechhulp

Pechhulp voor de Mitsubishi-rijder

Als u een nieuwe Mitsubishi in uw bezit heeft, bent u standaard de eerste 5 jaar verzekerd van hulp bij pech. Is uw Mitsubishi de leeftijd van 5 jaar gepasseerd, dan is de Mitsubishi Mobiliteitsservice voor u de oplossing. Elke keer als u een periodieke onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij uw Mitsubishi-dealer bent u vervolgens een jaar lang gratis (!) verzekerd van pechhulp. Deze pechhulp is zowel geldig in binnen- en buitenland.

Wat wordt er voor u geregeld?

Ter plekke zal er gezorgd worden voor reparatie door een dealer of professionele hulpdienst in het geval er (provisorische) reparatie binnen ongeveer 1 uur mogelijk is. Als de reparatie niet ter plekke opgelost kan worden, wordt uw voertuig naar uw dealer (mits binnen 25 km) of de dichtstbijzijnde dealer getransporteerd. Als het nodig is, wordt ook stalling/berging van uw voertuig geregeld, wordt er vervoer voor u geregeld en krijgt u een eventuele hotelovernachting. De voorwaarden die hiervoor gelden vindt u in de algemene voorwaarden. De kosten van eventuele benodigde onderdelen die nodig zijn voor de (nood)reparatie worden niet vergoed.

Telefoonnummer Mitsubishi Mobiliteitsservice

U kunt Mitsubishi hiervoor bereiken op het volgende nummer: +31 - 20 851 22 77 (gratis)