Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
HomeOnderhoudMazda Pechhulpservice Route Mobiel
 

Mazda Pechhulpservice powered by Route Mobiel

Heeft u geen recht (meer) op Mazda Euro Service? Of rijdt u niet in een Mazda?

Wij bieden nu een alternatief aan in de vorm van Pechhulpservice powered by Route Mobiel. U heeft een complete pechhulpservice met vele voordelen. U heeft 24/7 recht op pechhulpservice. Wij zijn bereikbaar op één telefoonnummer waar u in contact komt met de Nederlandstalige alarmcentrale. In heel Nederland komt de pechhulp binnen 35 minuten ter plaatsen.
Mazda Pechhulpservice powered by Route Mobiel
In combinatie met regulier onderhoud betaalt u voor Pechhulpservice powered by Route Mobiel € 49,95 per jaar. De pechhulpservice wordt niet automatisch verlengd.

Pechhulpservice kan worden verkregen aan auto’s met Nederlands kenteken, niet zwaarder dan 3.500 kg, waarvan de eigenaar woonachtig is in Nederland, APK gekeurd en in onderhoud bij de Mazda dealer.

Voor Pechhulpservice in Nederland belt u de alarmcentrale: 020 651 56 32 en in het buitenland +31 (0)20 651 56 32.

Pechhulpservice by Route Mobiel is geschikt voor

 Auto's met Nederlands kenteken
 Niet zwaarder dan 3.500 kg
 Eigenaar is woonachtig in Nederland
 APK gekeurd
 In onderhoud bij een Mazda dealer

Veelgestelde vragen

Ik ben nu ergens anders voor pechhulp verzekerd. Kan ik overstappen naar de Pechhulpservice powered by Route Mobiel?
Ja, u kunt overstappen naar de Pechhulpservice. Het is belangrijk dat u eerst uw huidige pechhulpverzekering opzegt, anders bent u dubbel verzekerd. Kijk in de polisvoorwaarden wat de opzegtermijn is. Helaas kan de Mazda Dealer/Erkend reparateur de opzegging bij de huidige pechhulpverzekeraar niet voor u regelen. Onderstaand vindt u een opzegbrief voor uw lidmaatschap bij:
BOVAG
ANWB *
SOS International
Overig
* Na afloop van de eerste contractperiode kunt u de ANWB Wegenwacht Service dagelijks opzeggen met 1 maand opzegtermijn. U heeft tevens de mogelijkheid om ANWB-lid te blijven na opzegging van uw ANWB Wegenwacht Service.


Wat is de looptijd van de Pechhulpservice?
De looptijd is altijd 12 maanden en stopt dan automatisch. Als u na die 12 maanden wederom onderhoud laat uitvoeren door de Mazda Dealer/Erkend reparateur, kunt u weer voor 1 jaar de Pechhulpservice afsluiten.

Hoe lang is de wachttijd?
Die is er niet. U heeft direct recht op de pechhulp service. De Pechhulpservice gaat direct in.

Welk nummer bel ik bij pech?
020 - 651 56 32.
Vanuit het buitenland belt u dan 0031 - 20 - 651 56 32.
Geef uw kenteken, locatie en het probleem door. De pechhulpverlener komt z.s.m. naar u toe.

Waar is de Pechhulpservice geldig?
De Pechhulpservice is geldig in Nederland en in 43 landen in Europa. In de polisvoorwaarden leest u daar meer over. U heeft ook recht op pechhulp in uw eigen woonplaats.

Kan Pechhulpservice tussentijds opgezegd worden?
Nee, de Pechhulpservice kan niet tussentijds opgezegd worden. Ook niet als de auto wordt verkocht. De pechhulp blijft 1 jaar van kracht op de auto die bij de Mazda Dealer/Erkend reparateur in onderhoud is geweest. U kunt de Pechhulpservice wel tussentijds opzeggen als:

  • De auto is gestolen of vermist
  • De auto total loss is
  • U voor langere tijd naar het buitenland gaat

Meld u zich in deze gevallen bij uw Mazda Dealer/Erkend reparateur.

 

Kan de Pechhulpservice over gezet worden op een andere auto?
Nee, dat kan niet. De Pechhulpservice geldt alleen voor de auto die bij de Mazda Dealer/Erkend reparateur in onderhoud is geweest.

Wie krijgt er pechhulp als mijn auto pech heeft?
Iedereen die in uw auto rijdt, heeft recht op pechhulp. Uw auto, die in onderhoud is geweest bij de Mazda Dealer/Erkend reparateur, is verzekerd van pechhulp, ongeacht wie in uw auto rijdt.

Mijn persoonlijke gegevens wijzigen. Waar moet ik die doorgeven?
Een wijziging van uw persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of u krijgt een ander e-mailadres, kunt u doorgeven aan de Mazda Dealer/Erkend reparateur waar u Pechhulpservice heeft afgesloten.

Waar vind ik de voorwaarden?
De voorwaarden van de Pechhulpservice kunt u hier lezen, downloaden en/of printen.

Wat gebeurt er met de Pechhulpservice als mijn auto is gestolen of total loss is?
Meld diefstal of het “total loss” raken van uw auto bij uw Mazda Dealer/Erkend reparateur. De Pechhulpservice wordt dan stop gezet.

Wat gebeurt er met de Pechhulpservice als ik mijn auto heb verkocht?
Niets. De Pechhulpservice blijft gelden voor de aangemelde auto. De nieuwe eigenaar kan gebruik blijven maken van de pechhulp tot het einde van het verzekeringsjaar.

Wat gebeurt er met de Pechhulpservice als de eigenaar van de auto overlijdt?
Niets. De Pechhulpservice blijft tot het einde van het verzekeringsjaar gelden voor de aangemelde auto. De nabestaanden moeten aan de Mazda Dealer/Erkend reparateur doorgeven wie de nieuwe eigenaar wordt.

Wat is Pechhulpservice?
Pechhulpservice is een verzekering van Reaal Schadeverzekeringen N.V. tegen het risico op pech met uw auto langs de weg of bij u voor de deur. In geval van pech is de pechhulpverlening kosteloos. Kosten voor reparatie in een garage zijn voor uw rekening. In bepaalde gevallen heeft u ook recht op tijdelijk vervangend vervoer. Ook uw caravan of aanhangwagen is verzekerd. De voorwaarden vindt u hier.

U heeft uw sleutels in uw auto laten liggen. Valt dat onder de dekking van Pechhulpservice?
Jazeker. Ook deze pech valt onder de Pechhulpservice.

Mijn Pechhulpservice loopt af. Kan ik nu een nieuwe pechhulpverzekering afsluiten?
U kunt een nieuwe Pechhulpserviceverzekering afsluiten in combinatie met een onderhoudsbeurt volgens de fabrieksvoorschriften bij uw Mazda Dealer/Erkend reparateur.