Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
 

Lichtmetalen velgen

Verfraai uw auto. Kies zelf uw velgen.

Uw auto customizen doet u met één van de meest populaire accessoires, lichtmetalen velgen. Bij Louwman kiest u de velgen die bij u én uw auto passen. U geeft uw auto hiermee een moderner en sportiever uiterlijk.

Naast het feit dat het het uiterlijk van uw auto verbeterd is het ook goed voor het behoud van uw banden. Wanneer u namelijk kiest voor zomerbanden met een set velgen, dan is het behoud van de kwaliteit van uw banden beter gewaarborgd. Tevens bespaart u daarmee omslagkosten aangezien het goedkoper is om een velg waar al een band omheen zit te wisselen dan om een volledige set banden op reeds bestaande velgen om te laten slaan.

Kom naar uw Louwman vestiging!

Louwman heeft een groot aanbod aan lichtmetalen velgen. Of het nu gaat om 15 inch velgen, 19 inch of bijvoorbeeld velgen voor winterbanden, Louwman heeft voor u altijd de beste aanbieding. Uw service adviseur kan u hier alles over vertellen. Kom daarom naar uw Louwman vestiging!