HomeGarantieGarantie op Toyota occasions
 

Garantie op Toyota occasions

Toyota Plus Occasion

Louwman biedt u graag veel zekerheid bij de aanschaf van een gebruikte Toyota. Niet alleen worden ze met de grootst mogelijke zorg voor u klaargemaakt, zijn ze voorzien van gegarandeerde kilometerstanden, een volledig bekend onderhoudshistorie, heeft u pechhulp door heel Europa, ook gaat u naar huis met een auto voorzien van uitstekende garantietermijnen. 

Tot 24 maanden garantie

De kwaliteit van onze hybride auto’s is ongeëvenaard. Daarom kunt op een Toyota Plus hybride occasion tot 24 maanden garantie krijgen. Omdat een gebruikte Toyota minstens zo goed is als een nieuwe krijgt u tot wel 12 maanden garantie op niet hybride Toyota's. Al onze vestigingen zijn officieel BOVAG gecertificeerde bedrijven waardoor u met alle mogelijke zekerheden de beste hybride occasion koopt. Dus mocht u, binnen de gestelde garantietermijn met een onverwachte reparatie worden geconfronteerd aan uw hybride Toyota, dan wordt deze kosteloos verholpen. Normale slijtage en het gebruikelijke onderhoud vallen uiteraard niet onder deze garantie.

Nieuwe APK bij aflevering

Als uw Toyota Plus occasion een APK moet krijgen (bij auto’s ouder dan 4 jaar), voorziet Louwman uw occasion, op het moment van afleveren, van een nieuwe APK zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken.

24/7 Pechhulp in heel Europa

Iedere koper van een Toyota occasion bij Louwman heeft de zekerheid dat hij/zij bij pech onderweg of een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week kosteloos wordt geholpen door onze Toyota pechhulp. En dat in vrijwel heel Europa. Hiermee bieden wij u een vergelijkbare service als de ANWB Pechhulp door de Wegenwacht. Onze Pechhulp service geldt voor een periode van 12 maanden / 15.000 km. Na iedere onderhoudsbeurt bij Louwman wordt de Pechhulp Service weer verlengd voor een periode van van 12 maanden / 15.000km, ongeacht hoe oud uw Toyota is!

Gecontroleerde kilometerstand

Bij elke Nederlands geleverde Toyota wordt de kilometerstand nauwkeurig gecontroleerd met het Tellerrapport van het RDW. Hiermee bent u verzekerd van een correcte kilometerstand. Daarnaast zal uw Toyota dealer de onderhoudshistorie controleren door middel van het serviceboekje en/of het werkplaatssysteem.