Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats
1
auto's gevonden
  • Micra
  • Nissan
Verwijder filters

Nissan Micra

De Nissan Micra is een betrouwbare auto die gewaardeerd wordt om zijn compacte formaat en wendbaarheid in stadsverkeer. Wat betreft brandstofefficiëntie, presteert hij goed met een gemiddeld brandstofverbruik van ongeveer 5,5 liter per 100 kilometer. De kosten van een Nissan Micra kunnen variëren afhankelijk van het model, leeftijd, kilometerstand en andere factoren. Over het algemeen kun je rekening houden met een maandelijkse financieringsprijs of leasebetaling, evenals verzekering, onderhoud en brandstofkosten. Voor een nauwkeurige berekening kun je het beste bij een dealer of financieringsmaatschappij informeren. Wat betreft de kosten van een Nissan Micra automaat, verwacht een meerprijs ten opzichte van het handmatige model, maar ook hier kunnen prijzen variëren, dus het is het beste om gericht onderzoek te doen voordat je een aankoopbeslissing neemt.


De Nissan Micra te koop bij Louwman

Bent u op zoek naar een betrouwbare en compacte auto? Ontdek de Nissan Micra bij Louwman! De Nissan Micra is een populaire keuze voor stadsrijders en mensen die op zoek zijn naar een zuinige en praktische auto. Met zijn moderne uitstraling en talloze handige functies is de Nissan Micra een perfecte metgezel voor al uw dagelijkse avonturen. Louwman biedt een breed scala aan nieuwe Nissan Micra modellen, zodat u de perfecte uitvoering kunt kiezen die aan al uw behoeften voldoet. Bezoek onze showroom en ervaar zelf het comfort en de wendbaarheid van de Micra Nissan. Daarna helpen onze adviseurs je graag bij het kopen van jouw Nissan Micra. De prijs van de Nissan Micra varieert van het gekozen model, het jaartal en de gekozen opties.


Nissan Micra occasion bij Louwman

Bij Louwman vind je de perfecte Nissan Micra occasion! Of je nu op zoek bent naar een Nissan Micra automaat occasion of een handgeschakelde uitvoering, Louwman heeft het allemaal. Met een ruime selectie aan modellen, waaronder de populaire Nissan Micra occasion uit 2017 en de betrouwbare Micra occasion van 2014, is er voor ieder wat wils. Kies voor betrouwbaarheid, stijl en comfort met een Nissan Micra occasion van Louwman. Stap in en ervaar het plezier van het rijden in jouw droomauto. Bezoek onze showroom en ontdek jouw ideale Micra occasion vandaag nog!

Binnenkort ook de Nissan Micra elektrisch rijden

Duurzaamheid en efficiëntie komen samen in de nieuwe Nissan elektrische auto! Louwman is verheugd om binnenkort de elektrische Nissan Micra aan te bieden aan milieubewuste klanten. Met zijn hybride technologie en geavanceerde functies, belooft de elektrische Nissan Micra een adembenemende rijervaring te bieden met een lagere ecologische voetafdruk. Of u nu door de stad cruist of lange afstanden aflegt, deze hybride Nissan Micra zal u zeker bekoren. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de release en prijzen van de nieuwe Nissan Micra met elektrische aandrijving. Rij binnenkort schoon en stil met de Nissan Micra elektrisch!


Al sinds 1983 in ons straatbeeld te zien

De Nissan Micra heeft een rijke geschiedenis en is al sinds 1983 een vertrouwd gezicht op onze wegen. Met zijn evolutionaire ontwerp en baanbrekende innovaties heeft de Micra zich altijd weten aan te passen aan de behoeften van elke generatie automobilisten. De vroege modellen uit de jaren 80 en 90 hebben een nostalgische charme, terwijl de nieuwere modellen een moderne en dynamische uitstraling hebben. Gedurende de jaren heeft de Nissan Micra zich bewezen als een betrouwbare, efficiënte en stijlvolle metgezel voor talloze bestuurders over de hele wereld. Ontdek hoe de Nissan Micra door de jaren heen een icoon is geworden en blijft innoveren voor de toekomst!


Oudere modellen van de nissan micra

Voor liefhebbers van klassieke auto's zijn de oudere modellen van de Nissan Micra ware juweeltjes. Denk aan de charmante Micra uit 2003, 2004 en 2005, die een tijdloos ontwerp combineerden met betrouwbare prestaties. Of herinner u de betrouwbare Micra uit 2000 en de geliefde modellen uit 1998 en 2002. Deze iconische auto's hebben vele harten veroverd en zijn nog steeds geliefd bij verzamelaars en autoliefhebbers. Als u op zoek bent naar een klassieke rit met een vleugje nostalgie, overweeg dan een van deze oudere Nissan Micra modellen. Louwman biedt mogelijkheden voor het bezitten van deze tijdloze schoonheden voor degenen die op zoek zijn naar een bijzondere rijervaring.


Hip, stijlvol en elegant: de nieuwe(re) Nissan Micra modellen

De nieuwere Nissan Micra modellen zijn een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met strakke lijnen en eigentijdse details zijn de Micra’s uit 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022 een lust voor het oog. Elk model belichaamt de moderniteit van vandaag de dag en biedt tegelijkertijd het vertrouwde comfort en de betrouwbaarheid die u van Nissan mag verwachten. Of u nu kiest voor een sportieve uitvoering of een luxueuze variant, de nieuwe Nissan Micra modellen hebben voor elk wat wils. Louwman staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van het perfecte nieuwe Micra model dat past bij uw levensstijl en voorkeuren.


De verschillende Nissan Micra generaties

Met meerdere generaties heeft de Nissan Micra zich voortdurend ontwikkeld en vernieuwd. Van de originele K10 die debuteerde in 1983 tot de huidige K14-generatie, de Micra heeft altijd een stempel gedrukt op het compacte auto segment. Elke generatie heeft zijn eigen kenmerken en innovaties geïntroduceerd, waardoor de Micra een geliefde auto is gebleven voor diverse generaties bestuurders. 

Nissan Micra K10 (1984 - 1992)
De eerste generatie, de Nissan Micra K10, was beschikbaar als drie- of vijfdeurs model. Het werd geproduceerd tussen 1983 en 1992. Deze generatie bood motoren van 1000 cc en 1200 cc. Een opvallende variant was de Micra Super Turbo met een 900cc twincharger motor die 110 pk leverde.

Nissan Micra K11 (1992 - 2002)
De Nissan Micra K11 generatie, bekend om zijn ronde vormen, werd geproduceerd van 1992 tot 2002. In Nederland waren drie- en vijfdeurs hatchback-uitvoeringen beschikbaar. Het was de eerste Micra met een gedeeld onderstel met Renault. Motoren omvatten 1000 cc, 1300 cc en later 1400 cc benzine motoren, evenals een 1500 cc diesel.

Nissan Micra K12 (2003 - 2010)
De derde generatie, de Nissan Micra K12, staat bekend om zijn opvallende kikkerachtige voorkant. Geproduceerd van 2003 tot 2010, deelde het platform met Renault. Beschikbare motoren omvatten 1200 cc (65 of 80 pk), 1400 cc (88 pk) en 1600 cc (110 pk) benzine-opties, en een 1500 cc dCi (65 pk) diesel.

Nissan Micra K13 (2009 - heden)
De vierde generatie, de Nissan Micra K13, onthuld in 2009, was wereldwijd verkrijgbaar. Het nieuwe Type-V-platform bevatte een 1.2-liter driecilindermotor. In 2011 introduceerde Nissan de 1.2 DIG-S met supercharger. De Nissan Micra K13 werd gelanceerd in meer dan 160 landen, maar werd niet verkocht in de VS.

Nissan Micra K14 (2017 - heden)
De vijfde generatie Nissan Micra, de Nissan Micra K14, debuteerde in 2016 en heeft een vernieuwd ontwerp. Het deelt een platform met zijn voorganger. Deze Nissan Micra is verkrijgbaar in Europa en Zuid-Afrika. Motoren omvatten een 1.5 turbodiesel en een 1.0 (turbo)benzinemotor met verschillende vermogensniveaus.

Genieten met open dak

Voor liefhebbers van cabriolets biedt de Nissan Micra cabrio een prachtige optie. Rijden met het dak open, voel de wind in uw haren en geniet van de vrijheid van de weg. De Nissan Micra cabrio automaat, beschikbaar in modellen zoals de 2006 en 2018, biedt een unieke rijervaring die zowel plezierig als opwindend is. Ideaal voor zomerse avonturen en pittoreske ritten langs de kustlijn. Als u op zoek bent naar een cabriolet die zowel stijlvol als praktisch is, is de Nissan Micra cabriolet een uitstekende keuze om van elke rit een onvergetelijke ervaring te maken.

Interesse in de Nissan Micra bij Louwman?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Nissan Micra? Louwman verwelkomt u graag in onze showroom om het uitgebreide aanbod van Micra-modellen te ontdekken. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte Micra die aansluit bij uw behoeften en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Micra, een hybride of een klassieke uitvoering, wij hebben het allemaal. Louwman biedt ook proefritten aan, zodat u zelf kunt ervaren hoe de Nissan Micra rijdt. Kom vandaag nog langs en maak uw droomrit werkelijkheid met de Nissan Micra bij Louwman!

Bent u op zoek naar een tweedehands Nissan Micra? Ontdek het diverse aanbod van Nissan Micra occasions bij Louwman! Of u nu interesse heeft in een vroegere generatie Nissan Micra of een recent model, wij hebben een brede selectie beschikbaar. Naast de Nissan Micra bieden we ook andere populaire modellen aan, zoals de Volkswagen Polo en de Renault Clio. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte tweedehands auto die aan al uw wensen voldoet. Bezoek onze showroom en stap binnenkort achter het stuur van uw ideale occasion!
 
sluiten
 
resultaten tonen