Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Mis niets! Het laatste nieuws leest u hier

De ontwikkelingen in de autowereld gaan snel en wij houden ze voor u bij. Hier vindt u de laatste, leukste en spannendste nieuwtjes. Zo bent u snel weer op de hoogte. Gericht op zoek naar een onderwerp? Doorzoek ons nieuwsarchief! Minst vaak pech onderweg

Suzuki-rijders staan volgens het onderzoek het minst met pech langs de weg. De koppositie is het bewijs van Suzuki's betrouwbaarheid. iets waar het merk al sinds jaar en dag om bekendstaat. Alle lof voor de score van een 8,7 gaat naar werkelijk alle goedverkochte Suzuki-modellen van de afgelopen 10 jaar, zo blijkt uit de Consumentengids van november 2017. Hierin is de volledige enquete gepubliceerd. Suzuki laat hiermee maar liefst 23 andere automerken achter zich.
Score van Suzuki-modellen:

Suzuki Alto (2009 - 2015)
Suzuki Splash
Suzuki Swift (2010-2014)
Suzuki SX4 (tot 2009)
Suzuki SX4/S-Cross (vanaf 2009)
    8,0
8,9
8,7
8,8
9,1

Hoe werkt de puntentelling?

Het jaarlijkse betrouwbaarheidsonderzoek van de Consumentenbond is een online enquete onder eigenaren van auto's van maximaal 10 jaar oud. De vragen gaan over de eventuele gebreken die hun auto het afgelopen jaar heeft vertoond. Eventuele mankementen worden ingedeeld naar zwaarte. Dat betekent dat als een auto direct naar de garage moest, dit bijvoorbeeld voor 35% meetelt. Alle resultaten zijn per merk en model opgeteld. Vervolgens is de gemiddelde score bepaald. Op die manier kan een veel verkochte auto vergeleken worden met een auto die minder populair is. Wij als Suzuki-dealer zijn uiteraard zeer trots op dit resultaat!

Terug naar nieuwsoverzicht

Terug naar boven