Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Car Net gaat verder als Louwman

In de zomer van 2015 is Car Net, met twee vestigingen in Hellevoetsluis en Poortugaal, onderdeel geworden van de Louwman Dealer Group. Met ingang van 25 april gaan deze vestigingen door onder de naam Louwman Hellevoetsluis en Louwman Poortugaal.

Ondanks de nieuwe naam op de gevel, blijven beide bedrijven ook in de toekomst vertrouwd, zowel qua personeel als qua service. Toch verandert er wel iets. Zo hebben klanten van beide Toyota-dealers nu ook keuze uit een landelijk aanbod van méér dan 800 occasions. Bovendien kan men met de Louwman Service Card bij alle aangesloten vestigingen in Nederland terecht voor kleine reparaties en services.

Nu ook Peugeot De komende tijd verbouwen beide vestigingen de showroom. Allereerst om er voor te zorgen dat de nieuwe Toyota-modellen volledig tot hun recht komen in een moderne, passende omgeving, maar ook voor de toevoeging van het nieuwe merk Peugeot. Het Peugeot-dealerschap heeft de naam Blauwendaal en is in beide vestigingen vertegenwoordigd. Naar verwachting is de verbouwing eind juni voltooid.

Neem eens een kijkje aan de Daltonweg 1 bij Louwman Hellevoetsluis of aan de Ambachtsstraat 1 bij Louwman Poortugaal. Uiteraard kunt u ook de digitale showroom vinden via louwman.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht

Vragen?

Neem gerust contact met ons op


Contact

Terug naar boven