Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Mis niets! Het laatste nieuws leest u hier

De ontwikkelingen in de autowereld gaan snel en wij houden ze voor u bij. Hier vindt u de laatste, leukste en spannendste nieuwtjes. Zo bent u snel weer op de hoogte. Gericht op zoek naar een onderwerp? Doorzoek ons nieuwsarchief! De eerste geproduceerde hybride ter wereld

De Toyota Prius is de eerste in serie geproduceerde Full Hybrid auto ter wereld. Inmiddels is de Prius niet meer weg te denken uit het huidige straat beeld. Na de lancering in 1997 is de Toyota Prius in 2000 in Nederland geïntroduceerd. Sindsdien hebben bijna 49.000 Nederlanders het model van Toyota aangeschaft. De revolutionaire techniek van het de allereerste elektronische auto die niet hoeft worden opgeladen heeft de manier van autorijden verandert. Dankzij de combinatie van een elektromotor en benzinemotor is de Toyota Prius inmiddels een icoon geworden.

20-jarige verjaardag

Om de 20-jarige verjaardag van het hybride leiderschap te vieren wordt er een eerbetoon gebracht aan de allereerste hybride, de Toyota Prius. Samen met een van 's werelds toonaangevende astrofysici heeft Toyota een eigen plaats tussen de sterren gekregen. Gevormd vanuit 100 sterren genoemd naar historische, concept en huidige modellen is de Prius Constellation nog generaties lang te zien vanaf iedere plaats op het noordelijk halfrond. Meer weten over het Prius sterrenbeeld? Bekijk hem hier.

Terug naar nieuwsoverzicht

Terug naar boven