Mitsubishi Pajero

Robuust en geraffineerd

De Mitsubishi Pajero heeft een rijke geschiedenis in de rallywereld. Intussen heeft de Pajero maar liefst 12 Dakar-rally overwinningen achter zijn naam staan. Waarschijnlijk komt u niet in situaties zoals tijdens deze rally, maar het geeft een veilig gevoel om te weten dat deze krachtpatser de technologie heeft om zelfs onder de meest extreme omstandigheden optimaal te presteren.

Maak een proefrit    Vraag een offerte aan
v.a. € 120.425,-

Krachtig design

Het robuuste design wordt versterkt door diverse outdoor-elementen. De 3-deurs en de 5-deurs Pajero zijn voorzien van een gestroomlijnde dakrails. Wilt u meer vervoeren dan in de ruime bagageruimte? Dat kan! De dakrails heeft een draagvermogen van 100 kg. Zoals u bij terreinwagen verwacht heeft de Mitsubishi Pajero een reservewiel achterop. De reservewielhoes is verkrijgbaar in donkergrijs of een de carrosseriekleur.

Luxe en comfort

De Pajero heeft een stoer uiterlijk maar ook een luxueus interieur. Wanneer u plaatsneemt in de leder beklede stoelen heeft u een goed uitzicht op de weg door de hoge zitpositie. Samen met de hoge zitpositie bied het ruime interieur u optimaal comfort. Daarnaast is het interieur afgewerkt met hoogwaardige en zachte materialen in de dashboardpanelen en de portierbekleding. Het gevoel van luxe weerspiegelt zich in vele interieurelementen zoals de zilverkleurige, met leder afgewerkte versnellingspookknop, rijke houten details, subtiele geborsteld aluminium accenten, veelzijdig flexibele zitplaatsen, Rockford Acoustic Design geluidsinstallatie, HD touchscreen-navigatiesysteem en parkeercamera achter.

Krachtige prestaties

Een Mitsubishi Pajero heeft een motor nodig met voldoende vermogen en trekkracht om de zwaarste terreinen en omstandigheden te overwinnen. De Pajero is niet alleen krachtig, maar ook snel én stil. De 3.2-liter direct ingespoten common-rail dieselmotor, oftewel DI-D, geeft de Pajero genoeg vermogen voor iedere uitdaging. Hij is standaard uitgerust met een automatische transmissie die in combinatie met een roetpartikel filter de CO² uitstoot beperkt. De Pajero heeft een INVECS-II automatische 5-versnellingsbak. INVECS-II staat voor Innovative Vehicles Electronic Control System en maakt gebruik van een geavanceerde besturing die verschillen rijstijlen van elke bestuurder herkent en een bijpassend schakelprogramma kiest.

Off-road kwaliteiten

Bij het trotseren van ruig terrein is een superieure aanrijhoek van essentieel belang. De Super Select 4WD-technologie van Mitsubishi biedt hierbij de uitkomst. De Pajero kan een hellingshoek van 35 graden bedwingen maar ook door water van 700mm hoog rijden. De Pajero’s All Wheel Control (AWC) zorgt voor een ongelofelijke grip door simpelweg te kiezen voor de beste stand voor de desbetreffende ondergrond.
mitsubishi pajero offroad water
mitsubishi pajero offroad gebergte
mitsubishi pajero dashboard tellers
mitsubishi pajero satteliet
mitsubishi pajero automaat pook