Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
HomeMitsubishiFabrieksgarantie Mitsubishi
 

Fabrieksgarantie Mitsubishi

Eerste twee jaar zonder kilometerbeperking

Iedere nieuwe Mitsubishi, op de i-MiEV na, wordt sinds 1 januari 2015 standaard afgeleverd aan u met 5 jaar fabrieksgarantie. Na de eerste registratie van de auto, zijn de eerste twee jaar zijn zonder kilometerbeperking. De drie opvolgende jaren kennen een beperking tot 100.000 kilometer.

Voor alle Mitsubishi's Space Star, ASX, Outlander (PHEV), Lancer, Pajero, L200 vanaf het modeljaar 2013 is de fabrieksgarantie van toepassing. De fabrieksgarantie geldt daarbij voor de eerste geregistreerde eigenaar vanaf 1 januari 2015.

Fabrieksgarantie

Mitsubishi doet er alles aan om u eindeloos te laten genieten van uw Mitsubishi. Dit continu streven naar kwaliteit uit zich niet alleen in een plezierig rijgedrag! Een Mitsubishi staat ook garant voor betrouwbaarheid, lage gebruikskosten en optimale zekerheid. Op elke nieuwe Mitsubishi wordt maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie gegeven! Daarmee garanderen wij u zorgeloze kilometers. Met uitzondering van de i-MiEV geldt de garantietermijn voor alle nieuwe modellen. 

De termijn van vijf jaar geldt ook voor de lak en de originele Mitsubishi-accessoires. Op de batterij en andere elektrische aandrijfcomponenten van de Mitsubishi Outlander PHEV gold al een fabrieksgarantie van vijf jaar. Dat is nu verlengd naar maar liefst acht jaar!

Meer weten?

Meer informatie over de garantiebepalingen- en voorwaarden kunt u hier vinden. Daarnaast kunt u contact opnemen met uw Louwman-vestiging van Mitsubishi.