Mazda MX-5 RF
Topuitvoering met standaard: • Geïntegreerd navigatiesysteem • Bose® premium audiosysteem incl. speakers in hoofdsteun • Parkeersensoren achter en Achteruitrijcamera
 

Mazda MX-5 RF

De Mazda MX-5 is een icoon en staat al decennia lang bekend als de ideale rijdersauto met puur rijplezier, modern design en indrukwekkende prestaties. Met de komst van de Mazda MX-5 RF (Retractable Fastback) wordt een nieuw hoofdstuk aan de reeds mooie geschiedenis van de MX-5 toegevoegd. De MX-5 RF is een lichtgewicht en pure sportauto met een elektrisch bediende inklapbare hardtop die in 13 seconden open en/of dicht gaat. Het fraaie fastback design geeft de auto zowel met gesloten als open dak een prachtige voorkomen en biedt het ongekende rijplezier dat u al decennia lang van de MX-5 gewend bent. Voor een sportauto biedt de Mazda MX-5 RF een stil interieur en bijzonder veel rijcomfort. De Mazda MX-5 RF is per direct in Nederland te bestellen.


Proefrit aanvragen

Prijs vanaf: € 40.790
Private Lease vanaf: € 530 p.m.

Mazda MX-5 RF Highlights

Best verkochte roadster
Best verkochte roadster
Al 30 jaar een icoon
Al 30 jaar een icoon
Lichtgewicht
Lichtgewicht
Ongeevenaard rijplezier
Ongeevenaard rijplezier
Ruim 240 awards gewonnen
Ruim 240 awards gewonnen

Uitvoeringen

Mazda MX-5 RF GT-M
1.5L, benzine, 132pk, handgeschakeld
Prijs vanaf: € 40.790
Private Lease vanaf: € 0 p.m.

Beschikbare kleuren

Acties

 

Mazda Private Lease Deals

Ongemerkt kost een particulier aangeschafte auto vaak veel geld. Met Mazda Private Lease weet jij gelukkig exact wat je elke maand aan je auto uitgeeft en kom je niet voor verrassingen te staan. Zo geniet je van onbezorgd rijden voor een vast all-in bedrag per maand.

Kom bij ons langs en ervaar het zelf! Liever direct (video) contact op afstand? Dat kan natuurlijk ook.
Neem contact met ons op.

Voorraad Mazda MX-5 RF