Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Toyota Skyview Editions

Voordeel oplopend tot maar liefst € 1.345,-

The sky is the limit bij Louwman met de Toyota Skyview Editions! De Skyview Edition onderscheidt zich bij alle modellen door zijn prachtige Skyview panoramisch dak. Het grote voordeel van een panoramadak is het heerlijk lichte interieur, wat automatisch meer ruimtegevoel geeft. En wat denkt u als u in een mooie stad rijdt? U kunt de oude gebouwen door het dak perfect bekijken. Ook in de bergen is het prachtig, als de zon het interieur verlicht en de bergen door het dak zichtbaar zijn. U kunt nu zelf ook het extra gevoel van vrijheid ervaren! De Skyview Edition is leverbaar op de Avensis Touring Sports, de Verso en de Prius+. Het voordeel kan oplopen tot € 1.345,-, dus kom snel naar uw Louwman-vestiging of vraag direct online een offerte aan!

 

Avensis Skyview Edition

Sinds 1 mei is de Skyview Edition toegevoegd aan de line-up van de Toyota Avensis Touring Sports. Deze uitvoering is gebaseerd op de Dynamic , die met zijn 17” lichtmetalen velgen, privacy glass en LED koplampen met automatische hoogteverstelling al goed is uitgerust. De Skyview Edition doet daar nog een schepje bovenop. De meerprijs van deze uitvoering is slechts € 445,- waardoor u een voordeel heeft van maar liefst € 1.295,-! De Skyview Edition heeft bovenop de Dynamic de volgende meeruitrusting:

  • Skyview panoramisch dak t.w.v. € 990,- (incl. BTW)
  • Toyota Touch ® 2 with Go navigatiesysteem t.w.v. € 750,- (incl. BTW)
Offerte

Proefrit

Verso Skyview Edition

De Toyota Verso Skyview Edition is gebaseerd op de al rijk uitgeruste Dynamic uitvoering. De belangrijkste kenmerken van de Dynamic zijn het Full Map navigatiesysteem Toyota Touch® 2 with Go en Smart entry met startknop. De Skyview Edition heeft nu wel een heel prettige meeruitrusting, met een nog mooiere meerprijs; u betaald slechts € 150,- meerprijs waarmee u uzelf verwend met een complete uitrusting. Uw klantvoordeel is dan € 1.345,-! De Skyview Edition heeft bovenop de opties van de Dynamic uitvoering de volgende meeruitrusting:

  • Skyview panoramisch dak t.w.v. € 795,- (incl. BTW)
  • In hoogte verstelbare passagiersstoel t.w.v. € 200,- (incl. BTW)
  • Stoelverwarming vóór t.w.v. € 350,- (incl. BTW)
Offerte

Proefrit

Prius+ Skyview Edition

De Prius+ is gebaseerd op de Aspiration uitvoering. Deze uitvoering heeft al hele fijne opties, zoals de luxe, half lederen bekleding, de 17” lichtmetalen velgen en de parkeerhulpcamera aan de achterzijde. De Skyview Edition biedt u voor € 1.745,- aan opties, terwijl u voor deze meeruitrusting maar € 1.000,- betaald; een voordeel van maar liefst € 745,-! De volgende opties behoren tot de meeruitrusting :
  • Skyview panoramisch dak t.w.v. € 795,- (incl. BTW)
  • Toyota Touch® 2 with Go Plus navigatiesysteem t.w.v. € 950,- (incl. BTW)
Offerte

Proefrit 
Terug naar boven