Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 

Prius Dark en White Edition

De Prius Dark- en White Edition zijn twee unieke uitvoeringen welke Toyota heeft toegevoegd aan het huidige gamma. 

Met deze twee opvallende uitvoeringen loopt het voordeel op de nieuwe Toyota Prius op tot wel € 1.795,-!

Intresse in de Prius

Kies uw vestiging Zoeken

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzichtToyota Prius Dark Edition en White Edition

De nieuwe Toyota Prius kent twee nieuwe en opvallende uitvoeringen; de Dark Edition en White Edition. Deze uitvoeringen zijn tijdelijk verkrijgbaar en zijn van veel aantrekkelijke extra's voorzien. Het totale klantvoordeel op deze uitrustingen loopt op tot wel € 1.795,-! Zo is er al een Dark of White Edition vanaf € 31.925,-. Dit is inclusief € 1.250,- voorraadvoordeel.

Ervaar de Prius zelf tijdens een proefrit bij één van Louwman Toyota-dealers.

Gebaseerd op luxe Dynamic uitvoering

Beide uitvoeringen zijn gebaseerd op de luxe uitvoeringen Dynamic uitvoering. Deze is rijk uitgerust en is onder andere voorzien van: een automatisch dimmende binnenspiegel, stoelverwarming in de voorstoelen, een Head up display (HUD) en smart entry met automatische deurontgrendeling op bestuurders- en passagierszijde en achterklep. Ook Toyota Safety Sense is standaard aanwezig. Toyota Safety Sense zijn zes actieve veiligheidssystemen.

Prius Dark Edition

De unieke Prius Dark Edition is leverbaar in twee donkere kleuren; Ash Grey Metallic en Attitude Black Metallic. Naast de Metallic lak op deze uitvoering is de auto voorzien van 17" inch lichtmetalen velgen met zwarte inserts en heeft de auto Privacy Glass aan de achterzijde. Zo is de auto aan de buitenzijde volledig 'dark'.

Ook kent deze auto een uniek interieur, vanwege de verlichte dorpelinstaplijsten het zwarte middenconsole met donker schakelpaneel. Ook is de bekleding anders en uiteraard donker. Voor alle extra opties betaalt u slechts € 995,- (t.o.v. de Dynamic uitvoering) extra waardoor het totale voordeel op de Prius Dark Edition € 1.795,- is.

       

Prius White Edition

De Prius White Edition is leverbaar in één kleur; Parelmoer wit (Pearl White). Naast deze parelmoer lakkleur is ook de White Edition voorzien van 17" lichtmetalen velgen met lichte inserts. Verder is de White Edition te herkennen aan de buitenzijde middels Privacy Glass achter. 

Het interieur van de uitvoering heeft verlichte dorpelinstaplijsten, lichte bekleding en ook een witte middelconsole met schakelpaneel. Het totale voordeel op de White Edition loopt op tot € 1.515,-.

     

Ervaar de Toyota Prius zelf 

Maak een proefrit in de unieke Toyota Prius of kom langs in één van onze showrooms om deze unieke uitvoeringen te bekijken. Ontvangt u liever een offerte? Vraag deze dan direct online aan, dan ontvangt u deze zeer spoedig in uw mailbox.

Ik heb interesse

* De Prius Dark & White Edition zijn tijdelijk leverbaar. Het klantvoordeel is gebaseerd op de meeruitrusting t.o.v. de Prius Dynamic. De totale waarde van deze meer uitrusting bedraagt max. € 2.790,-. De meerprijs ten opzichte van de Prius Dynamic bedraagt € 995,- incl. BTW, wat resulteert in een maximaal klantvoordeel van € 1.795,- incl. BTW. Vraag naar de voorwaarden. Actieperiode van 30-03-2017 t/m 31-07-2017 (uiterste registratiedatum 30-09-2017). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Terug naar boven