Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Een hybride voor de prijs van een benzineauto!

Hybride rijden wordt nu nóg aantrekkelijker met de Toyota Free Hybrid actie bij Louwman. Wanneer u een nieuwe Toyota Auris met benzinemotor aanschaft, kunt u zonder bijbetaling kiezen voor een extra zuinige hybride-uitvoering. Het voordeel loopt tot maar liefst € 2.100,-. Profiteer nu bij uw Louwman-vestiging!


Auris Hybrid

Voordeel tot: € 2.100,-

De Auris is een auto waar je elke dag naar uitkijkt om in te rijden. Zijn gewaagde, dynamische styling springt meteen in het oog, terwijl de binnenkant je een ruimtelijk en kwalitatief gevoel geeft met een prachtig, intuïtief design. De Auris Hybrid is extra rijk uitgerust met onder meer een standaard automaat, climate controle , startknop en LED dagrijverlichting.


Bereken uw inruilwaarde
 

Auris Touring Sports Hybrid

Voordeel tot € 2.100,-

De ruime uitvoering van de Toyota Auris, beter bekend als Touring Sports, is veelzijdig én zuinig. Bij de Auris TS Hybrid werkt de benzinemotor naadlos samen met de elektromotor, zonder stekker. Dit zorgt voor een onvergetelijke rijervaring. De Auris Touring Sports Hybrid is standaard met automaat en biedt u alle ruimte die u nodig heeft! 


Bereken uw inruilwaarde
 

De voordelen van hybride

Hybride rijden biedt u vele voordelen. De stilte tijdens het rijden, een laag verbruik en natuurlijk een lage uitstoot. Uit onderzoek van de ANWB en Natuur & Milieu blijkt ook dat Toyota hybrides de meest zuinige benzineauto op de weg is. Nu profiteert u ook nog een van het voordeel dat oploopt tot maar liefst € 2.100,-! Het prijsverschil tussen een hybride Toyota en de sterkste benzineversie met een handgeschakelde versnellingsbak van hetzelfde model geldt als korting. Zo geniet u van de volgende voordelen:

  • Standaard automatische versnellingsbak
  • Zuinigste benzine auto op de weg
  • Zuinig rijden zonder stekkers
 Offerte  Proefrit
 
Terug naar boven