Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Toyota Flexdriving

Genieten van Toyota vanaf € 199,- per maand! 

Toyota introduceert een flexibele manier van auto rijden: Toyota Flexdriving. Een flexibele manier van Private Lease rijden waarbij je niet jaren aan een contract vast zit. Na één jaar kun je het Private Lease contract maandelijks opzeggen. Het enige wat je nog betaalt is de brandstof.

Toyota Private FlexLease contract al na 1 jaar maandelijks opzegbaar

 De voordelen van Toyota Flexdriving op een rijtje: 

  • Zorgeloos en in vrijheid genieten van een nieuwe 
  • Een flexibel contract: al na 1 jaar maandelijks opzegbaar
  • Inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud
  • Inruil mogelijk: korting of direct cashback! 

Toyota AYGO v.a. € 199,- per maand

Het uitgesproken x-design en speelse lijnen van de AYGO zorgen voor een sportieve look. Hij mag dan klein van buiten zijn maar door het slimme design is hij verbazingwekkend ruim van binnen. De AYGO is er voor iedereen! Zeker wanneer je er vanaf € 199,- per maand in weg kunt rijden.* Dat is nog geen € 7,- per dag! En na 1 jaar is het contract al maandelijks opzegbaar. Zo geniet je van Toyota rijden in alle vrijheid.

Vraag een Private FlexLease offerte aan            

Plan een proefrit in met de Toyota AYGO
 Toyota Aygo Private Flexdriving Private Lease bij Louwman


Toyota Yaris Private Flexdriving Private Lease bij Louwman 

Toyota Yaris v.a. € 274,- per maand

De Yaris is uiteraard , zoals je van Toyota gewend bent, voorzien van de beste materialen en uitermate betrouwbaar. De Yaris is standaard rijk uitgerust met onder meer Stop & Start-systeem en voorzien van frisse, nieuwe kleuren. Slimme design zorgt ervoor dat de Yaris ruimer is dan ooit! Je rijdt de Toyota Yaris al vanaf € 274,- per maand. Dat is slechts € 9,- per dag.*  Het contract is al na 1 jaar maandelijks opzegbaar. Kortom, alle ingrediënten voor zorgeloos rijplezier!

Vraag een Private FlexLease offerte aan            

Plan een proefrit in met de Toyota Yaris 

Toyota Auris v.a. € 375,- per maand

De dynamische styling springt direct in het oog en de details maken het design. De vele bijzondere accenten onderscheidt zich dan ook tot in detail. Geen onbelangrijk detail: Je rijdt al in een Auris voor slechts € 375,- per maand! Dat is slechts € 12,50 per dag.* Ook voor de Auris geldt dat het Private FlexLease contract al na 1 jaar maandelijks opzegbaar is!

Vraag een Private FlexLease offerte aan            

Plan een proefrit in met de Toyota Auris 
 Toyota Private Flexdriving Auris Private Lease bij Louwman

Toyota Auris TS Private Flexdriving Private Lease bij Louwman


Toyota Auris TS v.a. € 399,- per maand

De ruime Auris Touring Sports kent net als de Auris een dynamische styling. De Touring Sports heeft aan ruimte geen gebrek. Het mooie aan deze ruimte Auris is dat je 'm al rijdt voor slechts € 399,- per maand! Dat is slechts € 13,50 per dag.* Ook voor de Auris TS geldt dat het Private FlexLease contract al na 1 jaar maandelijks opzegbaar is!

Vraag een Private FlexLease offerte aan

Plan een proefrit in met de Toyota Auris

Toyota C-HR v.a. € 439,- per maand

De Toyota C-HR onderscheidt zich op gebied van innovativiteit. Met name het design daagt u uit om eens achter het stuur van de Coupé High Rider plaats te nemen, Ervaar dagelijks hoe leuk autorijden kan zijn! U rijdt al in een Toyota C-HR vanaf € 439,- per maand. Dat is slechts € 14,50 per dag*. Het contract is al na 1 jaar maandelijks opzegbaar.

Vraag een Private FlexLease offerte aan            

Plan een proefrit in met de Toyota Yaris 

Disclaimer Toyota Private FlexLease advertentietarieven

* Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Utrecht, (incl. max. bonus/malus of 12 schadevrije jaren) en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken per provincie i.v.m. wegenbelasting en bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage, schadevrije jaren en gewicht • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,11 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Geldig vanaf 1 oktober 2017 • Toetsing en registratie BKR • Wijzigingen en fouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl

Terug naar boven