Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Exclusieve optiepakketten op de Auris of Auris Touring Sports

Geniet van voordeel tot maar liefst € 1.475,-. De Toyota Auris is al een fijne verschijning op de weg. Om hem nog aantrekkelijker te maken heeft u nu de keuze uit exclusieve optiepakketten. Zo kunt u kiezen uit Two-Tone lederen bekleding en 17” lichtmetalen velgen in zwart of Titanium gepolijst. Dit is uit te breiden met hoogglans zwarte zij ornamenten. Deze optiepakketten zijn nu tijdelijk extra voordelig geprijsd. Dus kom naar één van onze Louwman vestigingen voor een proefrit in De Toyota Auris of de Toyota Auris Touring Sports. 

De velgen

Het optiepakket voor de velgen bestaat uit opvallende 17” lichtmetalen dubbelspaakse velgen in 'Titanium gepolijst' ( donkergrijs) of 'zwart gepolijst' (zwart/zilver). Tevens bestaat het pakket uit het volgende:

• 225/45R17 banden
• Bandenspanningssensoren

Normale prijs: € 1.945,-
Tijdelijke actieprijs: € 495,- incl. montage
Uw voordeel: € 1.455,-

Dit velgenpakket is voor slechts € 200,- extra uit te breiden met stijlvolle hoogglans zwarte zij ornamenten waardoor uw voordeel oploopt tot maar liefst € 1.475,-
(Actieperiode van 01-05-2017 t/m 31-12-2017.)

 

Volledig lederen bekleding

Tijdelijk kunt u voor maar € 1.295*,- de Auris laten voorzien van een volledig lederen interieur met een volledig nieuw design. Het design is namelijk uitgevoerd in Two-Tone kleurstelling.
Optioneel kunt u ook het dashboard laten voorzien van leder welke past bij de bekleding op de stoelen.

*excl. bekleden dashboardpaneel t.w.v. € 195,-

 


Terug naar boven