Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Prius Plug-in Hybrid rijdt OpdeZon

100% rijplezier, 100% duurzaam

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid rijdt niet alleen als een zonnetje, maar ook op de zon! De meest innovatieve Plug-in Hybrid kan namelijk 50 kilometer volledig elektrisch rijden. Met het OpdeZon pakket kan dit op zelf opgewekte zonne-energie.  Stap nu over op groene energie en profiteer van belastingvoordeel én € 1.000,- innovatiebonus. Ervaar het zelf bij Louwman door middel van een proefrit of neem contact op met uw Louwman-vestiging. Volledig duurzaam rijden is nog nooit zo leuk geweest!

In 4 stappen naar 100% duurzaam rijden

1. U stelt uw Toyota Prius Plug-in Hybrid samen met de opties van uw voorkeur.

2. Onze partner OpdeZon bekijkt samen met u hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om voldoende stroom op te wekken voor uw elektrische kilometers. Dit afhankelijk van onder andere uw autogebruik en de ligging van uw dak. Daarnaast kunt ook kiezen voor extra zonnepanelen zodat u (gedeeltelijk) uw huishoudelijk stroomverbruik zelf kunt opwekken.
  3. OpdeZon monteert het afgesproken aantal zonnepanelen.  Daarnaast installeren zij ook het laadpunt voor uw Toyota en regelen zij alle techniek, waaronder uw meterkast indien nodig. Ook wanneer u al een laadpunt of zonnepanelen wordt dit voor u aangepast. U heeft nergens omkijken naar! en kunt direct beginnen met het opwekken van uw eigen zonne-energie.

4. Uw nieuwe Prius Plug-in Hybrid wordt afgeleverd en is direct klaar om u 100% duurzaam van A naar B te brengen!

Ik wil graag meer te weten komen over de mogelijkheden! Neem contact met mij op


Voordelen voor ondernemers én particulieren!

De Toyota Prius Plug-in Hybride is in investering die goed is voor u én de toekomst van onze planeet! Wanneer u als particulier overgaat tot aanschaf van zonnepanelen hoeft u daarover geen BTW te betalen. Voor ondernemers en bedrijven is er nóg meer voordeel te behalen! 

  • Milieu-Investeringsaftrek (MIA) bij aanschaf van uw Prius Plug-in Hybrid
  • Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) bij aanschaf van het OpdeZon pakket
  • BTW-vrijstelling van de investering
  • Reguliere afschrijving van bedrijfsmiddelen

U geniet ook van deze fiscale voordelen wanneer u de zonnepanelen zakelijk aanschaft en op uw privéwoning laat installeren. Voor ZZP'ers is er een voordeel tot maar liefst € 5.000,- te behalen!

Innovatiebonus: € 1.000,-

Als u nu kiest voor de Toyota Prius Plug-in met het OpdeZon paket profiteert u van een innovatiebonus van maar liefst € 1.000,- (inclusief BTW). Zo wordt het rijden in Toyota's Plug-in Hybrid nóg aantrekkelijker!

Ervaar het rijplezier op uw eigen groene stroom!


Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact met mij op

Solar Roof

Als uw auto geparkeerd staat, maar u geen laadpunt voor handen heeft, kan uw Prius  Plug-in tóch energie opslaan! Als de zon schijnt slaan de zonnepanelen op het dak van de auto de energie op om deze later te kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld de airconditioning en de navigatie. Maar ook wanneer u rijdt slaat het Solar Roof de energie op. Op deze manier kunt u jaarlijks tot maar liefst 1.000 kilometer rijden op zonne-energie!

Geen angst om stil te vallen!

Bij een uitsluitend elektrische auto bestaat de angst dat je stil komt te vallen. Dit wordt ook wel range-anxiety genoemd. De Toyota Prius Plug-in Hybrid biedt wat dat betreft het beste van twee werelden aan: een hybride auto én een elektrische auto in één. Wanneer  de batterij op is als u in EV-mode rijdt, dan schakelt de auto over op de hybride-mode. Zo geniet u onbezorgd van uw auto rit! 

 

Zero emission én groene energie

Elektrisch rijden hoeft niet te betekenen dat u geen lange afstanden kunt rijden. De Prius Plug-in Hybrid kan tot maar liefst 50 kilometer afstand elektrisch rijden (praktijkverbruik!) en dat met een maximumsnelheid van 135 km/uur. De gemiddelde woon-werkafstand kan daarmee helemaal elektrisch worden afgelegd, mits u de accu volledig heeft opgeladen. Gebeurt dat opladen ook nog eens met de door u zelf opgewekte energie via de OpdeZon zonnepanelen, dan kunt u met recht zeggen dat uw Prius Plug-in Hybrid in zijn EV-mode een Zero Emission auto is!


Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Neem contact met mij op

 

Samenwerking van Toyota en OpdeZon

Toyota heeft voor 2050 een aantal ambitieuze milieudoelstellingen geformuleerd, waaronder het volledig uitbannen van onze CO²-uitstoot. Dat kunnen we alleen samen met gelijkgezinde partners. Om u de Toyota Prius Plug-in Hubrid inclusief zonne-panelen en oplaadpunt aan te bieden, werken we samen met OpdeZon. Dit bedrijf is gespecialiseerd in 100% duurzaam rijden op zonne-energie. Samen bieden we u een alles-in-één oplossing, voor thuis én onderweg. Laat de zon maar schijnen!

 

De nieuwe Prius Plug-in Hybrid vanaf € 37.995,-!

U rijdt al een Toyota Prius Plug-in Hybrid vanaf € 37.995,-. De rijke uitrusting die u daarbij krijgt bestaat uit onder meer het multimediasysteem Toyota Touch® met Go Plus-navigatie, Matrix LED-koplampen, de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense en een automaat. Hoe zonnig de auto rijdt kunt u ervaren bij uw Louwman-vestiging.

Proefrit maken   Brochure bekijken   Prijslijst bekijken

 

Terug naar boven