Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Een gloednieuwe Toyota Hybrid!

Profiteer nu van maximaal € 2.700,- voordeel met een gratis hybride upgrade. Deze gratis upgrade is geldig op de Toyota Yaris, Auris, Auris TS en de C-HR. In een hybride uitvoering rijdt u al meer dan 50% van de tijd elektrisch zonder te stekkeren. Kom naar Louwman voor een proefrit.

De Toyota Yaris Hybrid

De Toyota Yaris Hybrid is energiek en heeft een stijlvol en ruim interieur. Tevens geeft het model een ontspannen en comfortabele rijervaring. Met de hybride uitvoering kunt u al snel meer dan 50% van de tijd elektrisch rijden zonder op te laden met stekker. Nu kunt u genieten van een Free Hybrid Upgrade ter waarde van € 1.450,-. Zo heeft u de Yaris Hybrid niet voor € 20.645,- maar voor € 19.195,-.

Doe ook de Yaris Energy Challenge

Een gloednieuwe Toyota Hybrid bij u voor de deur? Doe dan de Energy Challenge! Tijdens een speciale proefrit bij de Toyota dealer kunt u laten zien hoeveel procent van de tijd u elektrisch rijdt in de Yaris. Hoe hoger het percentage, hoe beter. En als u het echt goed doet, maakt u kans op het winnen van een gloednieuwe Toyota Hybrid!**

Doe de Yaris Energy ChallengeDe Toyota Auris Hybrid 

Geniet van € 1.700,- voordeel met de Free Hybrid Upgrade op de Toyota Auris. De hybride variant is niet alleen extra zuinig maar ook bijzonder comfortabel. U rijdt de Auris Hybrid nu niet voor € 27.795,- maar voor € 26.095,-. Dus kom naar Van Dorst voor een proefrit in de Auris Hybrid. 

Doe ook Energy Challenge en maak kans op een nieuwe Toyota Auris Hybrid!

Kom naar één van onze Van Dorst vestigingen en maak een proefrit in de Toyota Auris Hybrid. Laat zien hoeveel procent van de tijd u elektrisch rijdt en maak kans op een gloednieuwe Toyota Hybrid!

Doe de Auris Energy Challenge


De Toyota Auris Touring Sports Hybrid

Geniet van € 1.700,- voordeel op de Toyota Auris Touring Sports Hybrid! Deze Auris is ruim en bovendien multifunctioneel. Zo biedt de auto genoeg ruimte voor het hele gezin. Dus kom naar Van Dorst voor een proefrit in de Toyota Auris Touring Sports Hybrid. Van € 29.095,- voor € 27.395,-

Doe de Auris Touring Sports Energy Challenge

Kom naar Van Dorst en maak een proefrit in een Toyota Auris TS! Laat zien hoeveel procent van de tijd u elektrisch rijdt en maak kans op een gloednieuwe Toyota Hybrid! 

Doe de Auris Touring Sports Energy Challenge


De Toyota C-HR Hybrid

€ 2.700,- voordeel op de C-HR Hybrid! Deze Toyota heeft een ruim interieur en het exterieur is voorzien van mooie coupé-achtige lijnen. Kom naar van Dorst voor een proefrit in de C-HR Hybrid. 

maak kans op een gloednieuwe Toyota Hybrid!

Wilt u de C-HR voor uw deur? Doe dan mee aan de C-HR Energy Challenge en maak kans op een gloednieuwe Toyota Hybrid. Hoe hoger het percentage dat u elektrisch rijdt, hoe meer kans om te winnen!

Doe de C-HR Energy Challenge


 

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden. 

De tijdelijke free upgrade naar hybride geldt vanaf 1 januari t/m 31 maart 2018. De uiterste registratiedatum is 31 mei 2018 • Lees hier de actievoorwaarden voor de Olympische Winterspelen • Lees hier de actievoorwaarden voor de Toyota Energy Challenge. Wijzigingen voorbehouden.
Terug naar boven