Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

For the Love of Toyota

Zorgeloos genieten van de zomer met uw grote liefde!

Met een gerust hart op vakantie? Wij bij Louwman begrijpen dat u op uw auto moet kunnen rekenen. Om niets aan het toeval over te laten bieden wij u  de zomercheck en aircocheck aan samen voor slechts € 35,-! Maak daarom een werkplaatsafspraak bij uw Louwman-vestiging!

Zomercheck

Om er zeker van te zijn dat u zorgeloos op pad kunt met uw Toyota voeren wij een uitvoerige controle uit op 17 cruciale punten. Wij zorgen ervoor dat u tijdens de zomer niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dat is natuurlijk wel zo fijn! 

Ook wanneer uw auto onlangs APK gekeurd is, is het verstandig om uw auto voor de zomer te laten controleren. Waarom, denkt u wellicht? Een APK-keuring is een momentopname en hoofdzakelijk gericht op essentiŽle, verkeersveilige punten. De zomercheck richt zich juist op de onderdelen van uw auto die tegen de extra zware belasting moeten kunnen. Na de controle weet u precies of uw auto klaar is voor de lange reis of dat er nog eventuele reparaties uitgevoerd moeten worden. Zo kunt u met een veilig en goed gevoel op reis!

Werkplaats afspraak maken

 


 

Aircocheck

Een goedwerkende airco zorgt ervoor dat er frisse en gezonde lucht in uw Toyota wordt geblazen. Tijdens de aircocheck controleren wij het hele airco- en ventilatiesysteem van uw auto en zorgen ervoor dat de lucht in uw Toyota ook fris blijft. Zo zorgen wij ervoor dat bacteriŽn, micro-organismen en schimmels geen ongezonde lucht en onaangename geur veroorzaken. U geniet zorgeloos van verfrissende lucht in uw Toyota! Tijdens Met de aircocheck controleren wij de volgende punten:
  •  De kwaliteit van het interieurfilter
  • De conditie en spanning van de aandrijfriem van de aircopomp
  • De conditie van de condensor
  • Het functioneren van de airco in de auto 
Werkplaatsafspraak maken

Win uw bedrag terug!

U betaalt slechts € 35,- voor de gecombineerde zomer- en aircocheck! Maar in juli krijgt u de unieke gelegenheid om dat bedrag terug te winnen met de #fortheloveoftoyota actie.

Hoe wint u?
Deelnamen is eenvoudig. Maak een foto waar uw liefde voor uw Toyota vanaf spat, plaats die op Facebook, Twitter of Instagram met de hastag #fortheloveoftoyota en maak kans om uw bedrag terug te winnen! Vergeet vooraf niet de actievoorwaarden te lezen als u deelneemt.

Nůg meer zomers voordeel 

Uw Toyota verdient natuurlijk het beste. Daarom hebben wij speciaal voor de mooiste deals geselecteerd. Met de zomer- en aircocheck gaat u ontspannen op weg. Profiteer nu bij Louwman van de volgende zomerse aanbiedingen:
  • 20% korting op dakdragers
  • € 5,- korting op een actief interieurfilter
  • Een opbergtas t.w.v. € 41,- bij aanschaf van een fietsendrager
  • € 5,- korting op voorruit ruitenwissersets

Werkplaatsafspraak maken

  


 

Terug naar boven