Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Weet waar u aan toe bent met de FlexLeaseDeal!

Op zoek naar een glasheldere, zakelijke FlexLeaseDeal? Zoek dan niet verder en kies voor de Toyota C-HR 5-deurs cross-over. Deze is er als benzine- of als hybride uitvoering. U kunt het model al rijden vanaf € 399,- per maand. U betaalt dit vaste tarief die al na een jaar kosteloos opzegbaar is. Het enige dat u nog betaalt is de brandstof. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

 

Zie hier uw maandbedrag

De FlexLeaseDeal heeft twee uitvoeringen. Zo kan er gekozen worden voor de C-HR Dynamic (motorisering 1.8 Dynamic en 1.2 Turbo Dynamic) vanaf € 399,- per maand en de Toyota C-HR Black Edition Hybrid. De Black Edition kost € 20,- extra per maand t.o.v. de Dynamic. 

Of kies voor Private Lease of zakelijk kopen 

Er bestaan ook andere aantrekkelijke manieren om de nieuwe C-HR te rijden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Private Lease of zakelijk kopen. Kiest u voor Private Lease, dan hoeft u geen bijtelling te betalen. Bij zakelijk kopen profiteert u van een tijdelijke upgrade naar Hybrid ter waarde van € 2.700,-. Ook bieden wij u hierbij een aantrekkelijke financieringsregeling. 

 
 

Doe ook mee met de C-HR Energy Challenge

Wilt u de C-HR Hybrid graag zelf ontdekken? Doe dan mee met de C-HR Energy Challenge. Rijd je tijdens deze rit meer dan 50% elektrisch? Dan maakt u kans op een VanMoof electrified S e-bike ter waarde van € 2.998,-. Deze e-bike is licht in gewicht en heeft een aluminium frame. De actieradius van deze fiets is 60 tot 120 kilometer. Kortom een plezier om op te fietsen!

Doe de Energy Challenge

Terug naar boven